jamall406 Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Ahoj všem tak se tatoj stala nemyla věc a to že v hradci kralove chytil kroupy a ma posekany cely auto:( a ted nezna nekdo zvas nekoho kdo se zabyva vytahovaním dolíku? nejlepe z vychodních čech tatu moc štve 14dní auto schovany a když vyjel tak se stalo tohle jinak je to 406 coupe Citovat
gronholmm Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Je to havarijně pojištěno? A pokud jo tak kde? Citovat
davidekcz Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 jak by se řešili kroupy z havarijka, když mám panorama střechu? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Tady na foru byl již někdo spokojenej s tímhle pánem - http://www.karosar.cz/ Citovat
jamall406 Odesláno 9. červenec 2012 Autor Odesláno 9. červenec 2012 na to jsem koukal ale je to trochu z ruky.ale diky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Koukni do sekce pobočky;) http://www.karosar.cz/pobocky-s44 A pak taky on jezdí po republice a mužeš se objednat na akci někde blíž [upravil dne 9/7/12 16:39 od Radek Hurvajz] Citovat
Driver Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Já mám pozitivní osobní zkušenost s touto firmou: http://www.autocech.com. Opravovali nám po kroupách firemní auto a bráchovi taky. Tady v TOMTO vláknu jsem dával i fotky. Sídlo mají sice u Náchoda, ale mají tam uvedeno, že pracují po celé ČR. Tekrát když bylo v Praze velké krupobití tak si tady pronajali dílnu a opravovali i tady. Akorát se ti asi nevyplatí opravovat pokud nemáš pojištění. Oprava tehdy vyšla pojišťovnu na 71 tis.... Citovat
negrbob Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Jinak ja mam dobrou zkusenost s www.renovecars.cz. Plati o nich to same co u ostatnich prijedou kamkoliv. A zejmena plati co pise Driver bez pojisteni se nedoplatis. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 V Autocech měl člen Andrisek na opravu C8 po bouračce, šlo to na pojišťovnu a servis to pěkně natáhl a navic opravu neprovedl tak jak měl takže se to muselo předělavat, něco nechali na řizení pochroumaný a ještě se jim nelibilo že zakazník nebyl spokojenej, takžy dojmy z tohoto servisu mame ted takový nějaký divný Citovat
gronholmm Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Teď jsem tu měl subaru forester po kroupách - bylo tam cca 130 ďolíků a dělala to firma Karosář. Faktura byla cca 25000,- Jinak firmy jako Karosář, Renovecars nebo vinicars většinou pracují po celé Čr, protože když vám auto pomlátí kroupy tak určitě nebudete jeiní a té firmě se tam vyplatí vyjet. (jezdí karavanama ) Ale bez pojistky bych zvážil výměnu dílu třeba z vrakoviště - vyjde to možná levněji. Davidek: proč by panorama neměla být likvidní? Je to likvidní jako jiné poškození skel, jedině co platíš je spoluúčast:papa Citovat
davidekcz Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Jen jsem se ptal Jestli by se to třeba nějak nekrátilo nebo něco víš. A mám za to že skla se pojištujou na nějakou hodnotu, počítá se ta střecha taky jako třeba přední sklo? Citovat
gronholmm Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Ne, právěže panorama nejde připojistit jako čelní sklo. Panarama se z hlediska pojistný události bere třeba jako kapota nebo dveře. Prostě patří do celku auta, takže pokud máš havarijko na celý auto, máš pojištěnou i tu panoramu Citovat
jamall406 Odesláno 9. červenec 2012 Autor Odesláno 9. červenec 2012 no 130dulku tam nema je jich tam asi 20-30 nejsou ani moc hluboky ale jsou tam Citovat
gronholmm Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Tak tam zkus zavolat do těch firem co to dělají formou PDR. (jsou to firmy typu karosář, removecars apod.) Aspoň by ti řekli kolik to cca může stát Citovat
jamall406 Odesláno 9. červenec 2012 Autor Odesláno 9. červenec 2012 jj určitě nekam zavolame pak dam vědet Citovat
jamall406 Odesláno 11. červenec 2012 Autor Odesláno 11. červenec 2012 tak tata byl u jedne firmy a ta mu řekla 19600kč+odstrojení a nastrojení interieru atd. takže oprva se konat nebude timto dekuji všem za odkazy a pomoc:papa Citovat
Michael coupé Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Doporucuji Vinicars super jednani ,ochota a hlavne nebrani se domluve kseft je kseft :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.