Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P307 - Fotonávod - vystřelovací klíč na starší model 307

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
5: Zasadíte čip imobilizéru do drážky. Dejte ji tam, kam ukazuje šipka. Z toho místa, kde je čip na obrázku Vám vypadne, a auto nebude startovat.

Ještě k bodu 5. Dodělal jsem návod, ale ještě jsem ho nedal na fórum. Složil jsem klíč, jenže imobilizér jsem dal do špatné drážky. Dojel jsem do města, a když jsem chtěl nastartovat, motor točil, nenaskočil.

Obavy, nervozita.

Pak ani nevím proč jsem klíčem zatřepal, a uvnitř něco chrastilo. Nožem jsem klíč rozdělal a zjistil vypadlý čip imobilizéru. Dal jsem ho na místo, kde má být, klíč složil a auto chytlo hned.

Překvapuje mě, že když byl čip jen o takový kousíček dál od zapalování, (někde na druhé straně klíče), než má být, tak už auto nechytlo. Tak jsem pak fotky upravil a návod doplnil.

[upravil dne 7/9/12 21:21 od Roman Bazi]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Romane, opravdu klobouk dolů za návod - je :super Včera přišel správný klíč s kov. tlačítky jako máš ty a hned jsem namontovala a nechala vybrousit. Vyzkoušeno a vše funguje, jak má. Takže ještě jednou velký díííííííííík :papa

• O 2 týdny později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Pěkný a podrobný návod. Jen bych měl jeden (možný blbý) dotaz, ale zakoupil jsem vystřelovací klíč, nechal vyfrézovat planžetu, ale narazil jsem na problém, že klíčem neotočím ve spínací skříňce:bojim. Zámek ve dveřích i víčko nádrže jde v pohodě, ale spínačka problém. Zatím mám klíček bez \"vnitřností\", tak jestli toto nemůže mít vliv na spínačku, zejména, že tam není čip. Díky předem za nějaké nápady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...