Roman Bazi Odesláno 8. červenec 2012 Autor Odesláno 8. červenec 2012 Máte hotovo. Přeji ať slouží. Snad moje práce někomu pomůže. Citovat
Roman Bazi Odesláno 9. červenec 2012 Autor Odesláno 9. červenec 2012 Tož, snažil jsem se:mad:. Citovat
Luciferka Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 Super, akorát mám jinej novej klíč a starej vnitřek mi tam nesedí ach jo Citovat
Roman Bazi Odesláno 21. srpen 2012 Autor Odesláno 21. srpen 2012 Lucko, jak je to možné? Ty jsi koupila klíč na nový model 307my? Nezoufej, myslím, že by se tady dal bez ztráty prodat a koupit správný. Citovat
Luciferka Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 už jsem se dneska domluvila, že mi ho vymění za ten, co máš ty s kovovýma tlačítkama... Tak budu doufat Akorát se do tý doby nedostanu do auta nevadí. Citovat
mitu Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 dobry, da sa tento postup praktizovat aj na p206 ? Citovat
Roman Bazi Odesláno 24. srpen 2012 Autor Odesláno 24. srpen 2012 Lucko- tak je to dobré, že jsou ochotni to vyměnit. Mitu- nevím, jak moc jsou ty klíče stejné, ale princip stejný bude, takže si myslím, že by použít šel. Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. září 2012 Autor Odesláno 7. září 2012 5: Zasadíte čip imobilizéru do drážky. Dejte ji tam, kam ukazuje šipka. Z toho místa, kde je čip na obrázku Vám vypadne, a auto nebude startovat. Ještě k bodu 5. Dodělal jsem návod, ale ještě jsem ho nedal na fórum. Složil jsem klíč, jenže imobilizér jsem dal do špatné drážky. Dojel jsem do města, a když jsem chtěl nastartovat, motor točil, nenaskočil. Obavy, nervozita. Pak ani nevím proč jsem klíčem zatřepal, a uvnitř něco chrastilo. Nožem jsem klíč rozdělal a zjistil vypadlý čip imobilizéru. Dal jsem ho na místo, kde má být, klíč složil a auto chytlo hned. Překvapuje mě, že když byl čip jen o takový kousíček dál od zapalování, (někde na druhé straně klíče), než má být, tak už auto nechytlo. Tak jsem pak fotky upravil a návod doplnil. [upravil dne 7/9/12 21:21 od Roman Bazi] Citovat
Luciferka Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Romane, opravdu klobouk dolů za návod - je Včera přišel správný klíč s kov. tlačítky jako máš ty a hned jsem namontovala a nechala vybrousit. Vyzkoušeno a vše funguje, jak má. Takže ještě jednou velký díííííííííík Citovat
Roman Bazi Odesláno 29. září 2012 Autor Odesláno 29. září 2012 Děkuji za pochvalu :mad: . Snažil jsem se. Citovat
poldy Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 da sa preprogramovat ten plosny spoj z pouziteho kluca inej 307? ak ano tak hocjaky alebo len s rovnakym cislom ktore je nanom? Citovat
Suchy1 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Kde se dá sehnat planžeta do toho super klíče ? Já ho totiž koupil a přišel mi bez planžety a tet jí nemužu sehnat . Citovat
Moral3z Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 To bych reklamoval nahradní sem nikde nenasel Citovat
Suchy1 Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Právě že jsem to vubec nikde nesehnal , reklamovat to asi nepude , kupoval jsem to přez net a ty stránky už nejsou . Citovat
Mocíno Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 Pěkný a podrobný návod. Jen bych měl jeden (možný blbý) dotaz, ale zakoupil jsem vystřelovací klíč, nechal vyfrézovat planžetu, ale narazil jsem na problém, že klíčem neotočím ve spínací skříňce:bojim. Zámek ve dveřích i víčko nádrže jde v pohodě, ale spínačka problém. Zatím mám klíček bez \"vnitřností\", tak jestli toto nemůže mít vliv na spínačku, zejména, že tam není čip. Díky předem za nějaké nápady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.