Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojda, mám 406 2.0 HDI, 2000, včera jsem bez problému dorazil domů, dnes ráno mi svítí kontrolka imobil.na přístr.desce, auto točí nechytne, diagnostika píše U21=12 V? zkotrolovat svazek 824 zkrat na pól +, Nevíte někdo o který svazek se jedná a co znamená U 21 ? díky moc za radu.:(

Odesláno

Mě se stalo, že se v klíči uvolnil čip imobilizéru, odpadl od planžety na druhou stranu pouzdra, auto točilo ale nenaskočilo.

Zjistil jsem to po zatřepání klíčem, že tam něco rachtá. Když jsem klíč rozdělal, a vrátil čip na původní místo, auto chytlo hned. Asi to nebude Tvůj případ, ale můžeš na to kouknout.

Odesláno

Zdravím, mám podobný problém, 406 2.0HDI rv.99/00... párkrát nám zdechlo auto za jízdy při přeřazování, poté nešlo nastartovat, tak se odpojila baterka, pár minut se počkalo a už to zase jelo. Minulý týden jsem stál na semaforech a auto zdechlo, svítila závada zapalování, startér točil, ale motor nechytl... O 6 hodin později auto chytlo na drba. Dnes sem vyjel z domu, 20m jsem couval, zmáčknu spojku, zastavím a motor zdechl, tak jsem hned nastartoval a po cca 4s motor chytl.

Neměl někdo podobný problém, nebo podobnou zkušenost, čím by to mohlo být? Nyní je to takovy blby, když někam jedete a nevíte, jestli tam dojedete...

Odesláno

S jedním klíčem bych nejezdil. Už jen proto že bych nevěděl kde ten druhý klíč je aby se mi pak auto neztratilo. Koupil jsem auto z bazaru taky s jedním klíčem a hned jsem dokoupil druhý a oba jsem v servisu nechal přeprogramovat.

Odesláno

Gepas butto čerpadlo v nádrži přidírá se nebo ucpanej DRV ventil na vysokotlak čerpadle chce to diag butto bude psát nízkej tlak : čerpadlo v nádrži eventuelně vstřik ale to by při startu dlouho točilo a nebo vysokej tlak a to je ten DRV řicpané sejtko je zezadu čerpadla

Odesláno

skus poklepat dvojité relé u jednotky už sem to taky zažil svítilo immo a bylo špatné to relé ale je souhra náhod že upadl klíč a po chvíly už nešel immo ale to dvojité relé napají i cívku immobilizeru takže skusit razantní poklep by měl pomoci

Odesláno
Spadl a jelo to normálně, ráno po větším dešti jsem to nenatočil. Na 85 % jsem s tím ještě jel ... náročný víkend:D
po větším dešti jsi nenatočil-tak to jsem měl ten samý problém,ještě mi řekni,že máš měněný čelní sklo a problém bude možná tady

[upravil dne 8/7/12 21:05 od pavloucha]

Odesláno

Ahoj. Před týdnem rozpadlá kabeláž ( asi 8 kábliků), v husím krku mezi řídící jednotkou a motorem. Popojel jsem tak 3-4m a konec pak točil, ale nechytil. Pak po asi 20 min. chytil chvíli běžel a ende. Svítí dg motoru. V servisu 2dny práce Bosch diagnostika nachtěla moc komunikovat, musel si půjčit dg od Citroenu, pak to šlo. Snad třeba tohle?:(

Odesláno

Tak jsem šel poklepat to relé a u toho jsem zjistil, že mám auto celé v \"eco mod\" když zapnu klíček neběží ani čerpadlo v nádrži. Jinak okno mám jistě měněné, ale je tomu tak 5 let a dodnes nic. Byla tady po dva dny obrovská smršť...:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...