Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam 307 diesla a chcel by som trosku dravsi zvuk, nemyslim taky dunivy co zneho zalahuje v usoch, ani ze bude mat 100 decibelov, ale nieco solidne. Moze mi niekto kto ma s tymto skusenost poradit konkretnu znacku a typ?

[upravil dne 5/7/12 23:54 od napalm]

Odesláno

Myslím, že v sekci tuning tu někde je vlákno, které hledáš, tak pohledej. Myslím, že je tam i video a ten dvoulitr měl dobrej zvuk :)

Odesláno
Myslím, že v sekci tuning tu někde je vlákno, které hledáš, tak pohledej. Myslím, že je tam i video a ten dvoulitr měl dobrej zvuk :)

hmm nenasiel som to sakra :(

Odesláno

Ja nechcem byť k nikomu zlý ani hnusný a povedzte si že som zakomplexovaný duševne starý človek, ale keď okolo prejde auto so \"športovým\" zvukom, ja si nikdy nepomyslím nič ako \"WoW\" ale niečo v zmysle \"Škrečok s megafónom\". Dobre sú výnimky, napríklad také STi alebo Honda S2000 ešte s otvoreným saním:P Ale na takej 1.4i 55kW mi to príde úsmevné.

Odesláno

Vapno: já jsem podobného názoru, snad jedině decentní úpravy viz můj odkaz a to video tam (z nafty se toho moc vykouzlit nedá). Jako fakt nejlepší je, když mě předjíždí \"uřvaný výfuk\", šlape mu na až na podlahu a ono mu to nejede ... slabý motor a 120mm díra na konci výfuku, to fakt nejde dohromady :bojim

Odesláno

No práve na 306 1.4i so šialeným výfukom som mal možnosť ísť zo Zvolena do Bratislavy a hlava ma bolela ešte 3dni. A na diesel už dupľom nie, behá tu jeden Leon TDi čo má snáď len holú rúru od motora no ale keď pridá znie to strašne. A najlepšie keď takí frajeri ešte popod okná v noci behajú.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Pani ja mam na mojom holu ruru od zvodou a na konci duplex remus;) na volnobeznych otackach to trosku buble...potom to viac pocut pri tych 1800-1900ot/min a od 2500 to krasne pradie do 4500:D inac v ostatnom rozmedzi sa to chov ako origo vyfuk z vyroby...mam tam este sportovu vlozku od Greenu:) auto my zralo 5L na 100km teraz s tymito upravavami som dal nadz do plna az po vrch a najazdil som 1750km po bliknutie rezervy co je spotreba 4L na 100km!!!:aut auto ma lepsi tah a motor ide lepsie do otacok takze tolko z mojej strany ohladom uprav vyfukov na Diesloch:papa Mymochodom ide o motor 1,9TD 68kw:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...