Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte neviem ci sa s tym uz niekto z vas stretol, ale aj tak sa spytam.

Mam 308 SW 66kw 2008, 5rych manual.

Radenie rychlosti funguje uplne bez problemov, ziadne pazvuky a pod. Ale niekedy sa stane, ze ked chcem zaradit R tak rychlost mam zaradenu pustam spojku a auto vydava iba taky divny zvuk a nepohne sa. Potom vyradim, znova dam R a ide uplne bez problemov.

Mam pocit mozno ako keby som uplne nezaradil R, lebo paka nejde uplne dozadu, ale ako keby zostala v nejakej medzipozicii.

Odesláno

v principu to vyplyva z toho, ze ozubena kola zpatecky nemaji sikmo vedene zuby, jako ostatni rychlosti, ale maji zuby rovne v ose, muze se tak stat, ze zuby nezapadnou do sebe uplne a pri pusteni spojky vyskoci, pri razeni zpatecky je treba nechat prevodovku chvilku v klidu, nejsou tam totiz ani synchrony nebo naopak kdyz auto stoji a nejde tam zaradit, tak proslapnout spojku vickrat, aby se nastavily do spravne polohy proti sobe

Odesláno

Nejen Peugeot tohle dělá ...

Přesne takhle se mi chová moje Suzuki Swift 1.0 M/T 5 1999

- občas vydává zvuky při zařazené zpátečce a nejde (je třeba jí zařadit ještě jednou),

- občas musím zmáčknout spojku dvakrát abych mohl zpátečku zařadit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...