Přejít na obsah

surprice

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

Vše od uživatele surprice

  1. surprice

    rapkanie v motore

    no tiez som mal okolo toho vstreku naftu, treba to spravit cim skor lebo ked sa ta tryska zapece tak je problem ju vytiahnut bez poskodenia. mne robili tu jednu trysku 3 hod co ju nevedeli vytiahnut.
  2. surprice

    rapkanie v motore

    No problem vyrieseny. Na jednej tryske bolo zle tesnenie. Po vymene tesnenia ide auto uplne seper. Dokonca prestal motor trhat pri studenom starte.
  3. Ahojte, ak sa tu o tom pise sorry hladal som, ale nenasiel som odpoved. Peugeot 308sw, 1.6hdi 2008 66kw. Dnes asi po 15 min jazdy mi zaclao nieco rapkat v motore, bol to taky zvuk ako ked si date kus plastu do kolesa na bicykli. Bolo to pocuj aj ked som mal vyradenu rychlost, ked som pridal plyn tak sa to zrychlilo. Potom to samovolne ustalo. Teraz neviem co by to vobec mohlo byt. Ma niekto nejaku skusenost s tymto ?
  4. surprice

    308 - teče olej

    Ahoj. Mam rovnaky problem. Vraj na rocnik 2008 bola zvolavacka. Inzinieri dali zle tesnenie na vanu. Treba ho vymenit. Mam to priamo od chalana z autorizovaneho servisu.
  5. Ahojte, ako nam prisla zima zacal sa mi objavovat problem. Ked otvorim dvere a auto sa odomkne tak sa otvori kufor auta. Ked dvere zabuchnem tak uz nejdu otvorit. Musim stalcit tlacidlo na paneli a otvorit ako keby cele auto. Niedeky to ale funguje normalne. Stretli ste sa uz stym? Mam 308 SW -2008
  6. surprice

    FAP kvapaliva

    Tak to si ma teraz mimoriadne potesil. Hned je krajsi den.
  7. surprice

    FAP kvapaliva

    VF34H9HXC55203269
  8. surprice

    FAP kvapaliva

    ako zistim ci ho mam alebo nie?
  9. Ahojte kupil som 308 1.6 HDI 66kw rok 2008. Je tam instalovany FAP filter. Zistoval som si nejake info ohladom okolo toho a som sa dozvedel, ze sa tam dava nejaka kvapalina co cisti tento filter. Kam sa ta kvapalina nalieva? A ako sa ta kvapalina vola? Som pocul, ze vraj vymena tejto kvap. je dobre draha.
  10. surprice

    prevodovka

    No co budem si musiet zvyknut na Peugeot Farba je strieborna
  11. surprice

    prevodovka

    Dakujem za odpoved, uz som kludnejsi . Auto mam len 2 tyzdne a som sa bal ze som kupil s posratou prevodovkou.
  12. Ahojte neviem ci sa s tym uz niekto z vas stretol, ale aj tak sa spytam. Mam 308 SW 66kw 2008, 5rych manual. Radenie rychlosti funguje uplne bez problemov, ziadne pazvuky a pod. Ale niekedy sa stane, ze ked chcem zaradit R tak rychlost mam zaradenu pustam spojku a auto vydava iba taky divny zvuk a nepohne sa. Potom vyradim, znova dam R a ide uplne bez problemov. Mam pocit mozno ako keby som uplne nezaradil R, lebo paka nejde uplne dozadu, ale ako keby zostala v nejakej medzipozicii.
  13. surprice

    kabel airbagu a klaksonu

    prave ze sa nam ho podarilo napajkovat, poriadne sme to zaizolovali izolackov a funguje to, ale chcel som vymenit radsej kabel.
  14. Ahojte vcera som rozobral volant lebo mi prestalo trubit auto. Zistil som ze je zalomeny kabel klaksonu. Ten isty kabel ide aj do airbagu, je to taky biely plochy kabel. Neviete kde by som taky kabel vedel zohnat?
  15. Ahojte, kupil som jazdenu 308sw, su na nej obute 195/65/15 letne na plechacoch. Ale az teraz som si vsimol, ze v technicaku su uvedene iba pneu 205/55/16. Ake mate vy pnenu uvedene v technicaku?
  16. Ahojte no mam 308 uz dva dni . Kupil som jazdene, vsetko je ok az na to ze som zistil ze mi nefunguje klakson. Skusim vymenit poistku. Viete mi poradit kde je ta truba umiestnena aby som skontroloval kontakty? je to 2008 1.6Hdi 66kw dakujem Presunuto ze spatne sekce \"FAP\" [upravil dne 18/6/12 09:55 od Ferry] [upravil dne 18/6/12 11:42 od surprice]
  17. surprice

    historie podle VIN

    Ahojte mam na ruke auticko 307 sw 1,6 HDI vraj ma najazdene okolo 39000 viete mi to prosim niekto preverit? tu je VIN vf33h9hzc84697153 Moc dakujem
×
×
  • Vytvořit...