Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik času věnujete tomuto fóru ?

Kolik času věnujete tomuto fóru ?  

1. 1. Kolik času věnujete tomuto fóru ?

• Toto fórum "kontroluji" je-li možnost alespoň každou hodinu
      63
    • Chodím sem 1x-2x denně
      41
    • Chodím sem pouze občas
      5

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Taky se hlásím k závislákům:)

Nadruhou stranu musím říct,že kdykoliv jsem něco řešil,hodil jsem do fora dotaz a vždy někdo poradil.

Forum navštěvuji od r. 2003,kdy jsem koupil 306

Odesláno

ja jsem tu tak nejak normalne, doby, kdy mi kvuli foru v praci odstrihli internet uz jsou fuc :D

Odesláno

ahoj jak mám volnou chvíly tak jsem na foru :super- manželka mi říka co tam můžeš takhle do toho pořád čumět to nevydržíš aspon jeden den bez toho b.....o fora - já to prostě nevydržím tak se řadím taky mezi závisláky:D:papa

Odesláno

od tý doby co chodim do práce,tak sem si musel udělat internet v mobilu ,občas při noční kouknu mobilem,ale jinak jsem tu furt a pořád,teda pokud mám čas a nespim :D

to už jsem taky asi závislák:myslim:D

Odesláno

Skoda ze nevim jak zmenit ty volby nahore misto prvniho bych uz ted dal \"Jsem zavislak, jsem tady furt a nestydim se za to !\" :D

Odesláno

jsem tu téměř furt, z mobilu méně a to jen za předpokladu, že není v blízkosti nějaký pevný net s kompem, ze kterého se okamžitě loguji.

Někdy mam měsíc přispívající, někdy jen čumící. Jsem tu asi od roku 2004 nebo počátek 2005???

Jinak malá věcná pro Stibta: Facebook a forum bych nesrovnával. Jinak proti IM nic nemám, kontakt na skype jsem sem také dal. Dříve jsem dost používal ICQ (to mám z nostalgie na mobilu a zapnu to tak jednou za rok na 5 minut :D ), ale co do toho začli srát reklamy jsem tento protokol opustil.

Abych řekl pravdu, nejvíce mi vyhovuje prapůvod jakýhokoliv chatu a to obyčejnej mejl, přečtu, kdy chci, odepíšu, taky kdy chci :D

Prostě žádnej spěch či kvalt.

Víš, že jsem odpůrce FB, ale ne z důvodu že to je, ale že to má každej. Na větu \"jsi na fejsbůku?\" jsem vysloveně alergickej, odpovídám, že jsem na Pežot fóru :D:D:D Hlupočký lidi tam píšou, že jdou teď do hospody, kde jsou na dovolený, že jim jídlo nechutnalo a že se z toho právě podělávají a používají toaleťák značky Grande Finále :D. Pak se diví (viz. blb hYena, že se na něj lecco ví)

Odesláno

Jsem tu registrovanej chvíli, ale je to celkem závislost, jsem tu každou volnou chvíli, na mobilu a občas i v práci... Vždycky, když tu něco píšu a přitelkyně to vidí tak říka: \"No tak jim porááááď, všem tam poraď\" :D:D

Teď frčim do neděle na chatu, tak se těšim co všecko bude nového, až se vrátim :D:papa

[upravil dne 4/7/12 14:28 od Moral3z]

Odesláno

Furt, stále a pořád. Ráno, když vstanu, když přijdu z práce, než jdu v noci spát, prostě pořád. :roll

Je to nemoc, ani na facebook nechodim tak často...

A trvá to už 3,5 roku...

Jo a projíždim jednotlivý sekce a témata, kde se ukáže po příchodu zelená šipka. :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...