Driv3rko Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 prepac, jasne uz som prepracovany, kuzel.. Citovat
pipistrel Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 pohoda tak treba este zistit ake su na cyklony. ivan zistujes? Citovat
Driv3rko Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Jaké bude výsledné ET? Pokud to bude okolo 15, rozdíl bys poznat vůbec neměl Pokud půjdeš na 0, možná se něco projeví (nevím, co fyzika mi taky tolik nejde), ale zase bych měl obavu o vnější lemy EDIT: Ty to budeš rvát na cyclony? Takže ET bude fakt nízké - vpředu 4, vzadu -1 Ano, cyclony mají rovnou dosazovací plochu, to se dá řešit podložkou na šroubu ... [upravil dne 14/6/13 10:56 od MilanF1] jaasne, ale ked si zoberes, ked to nebude mat znizene ako ja , tak sa o tie lemy nemusi bat vobec.. podla mna ma 306ka zadne koleso utopene riadne, tak ta 20cinka by tam sadla akurat:) Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 14. červen 2013 Autor Odesláno 14. červen 2013 Jaké bude výsledné ET? Pokud to bude okolo 15, rozdíl bys poznat vůbec neměl Pokud půjdeš na 0, možná se něco projeví (nevím, co fyzika mi taky tolik nejde), ale zase bych měl obavu o vnější lemy EDIT: Ty to budeš rvát na cyclony? Takže ET bude fakt nízké - vpředu 4, vzadu -1 Ano, cyclony mají rovnou dosazovací plochu, to se dá řešit podložkou na šroubu ... [upravil dne 14/6/13 10:56 od MilanF1] Skus mi to prosím ťa trošku vysvětlit, o kolách vím iba to, že tí moje sa volajú cyclony a s jakýma číslama kupovat pneumatiky. To nízké ET je teda co? (by sem si to pogooglil, ale sem v práci a už od rána tu číhám nejaké auto moto a sem \"nenápadný\" ) S tú dosadávací plochú by to vyriešili iné šrúby ? Citovat
MilanF1 Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Cyclony mají ET19, podložkami jej snižuješ. Není důležité se zabývat ET, ale tím, že podložkou vytáhneš kolo ven z auta - blíže k vnějšímu lemu, a to právě o hodnotu, kterou má daná podložka (15 a 20 mm). Je tedy otázkou, zda při propružení nebudeš brousit pneumatiku o vnější lem! Cyclony mají šrouby s podložkou a rovnou dosazovací plochou, ty tvé jsou kužel - pochopitelně, protože si myslím, že takto dlouhé s rovnou dosazovací plochou se sehnat nedají (jedině snad navařené). Řešením je koupit podložky, které z kuželu udělají rovnou dosazovací plochu. Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 14. červen 2013 Autor Odesláno 14. červen 2013 už vím co je ET, dozvedel sem sa, že mi zadek bude najskúr šúchat o zadné blatníky (nejsú vytáhnuté smerem ven, ten lem je tam ešte vnútorný ... riešením by bylo ich dat možno naopak, 20 vpredu 15 vzadu, kua EDIT: moc komplikácií .. asi sa na to vytoto. [upravil dne 14/6/13 11:10 od Ivkopivko12tka] Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 14. červen 2013 Autor Odesláno 14. červen 2013 Našel sem firmu, která má valcovačku a vedela by rozšírit blatníky ... Za predpokladu... 1. chcem tí podložky 2. chcem ich na cyclony 3. nechám rozšírit blatníky ... musím riešit šrúby, ano? Dá sa to nekde objednat a kúpit, jak vím, jak majú byt dlúhé, aby netrčali ve výsledku, alebo sa to vyrábjá na zakázku? Citovat
Stifler Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 ivko: \"vytoto\" se na to. Já dával podložky 15 mm na předek a 20 mm na zadek, když jsem dával na GTičko Challengery, které měly ET 31 a né 19, jako mají Cyclony. Edit: 1. nechceš ty podložky, protože je nepotřebuješ (podložky se dávají proto, že člověk chce na auto kola s jiným ET, než které tam patří, jinak jsou spíš na škodu). 2. chcem ich na cyclony - na Cyclony nejsou absolutně potřeba. 3. nechám rozšírit blatníky - tím už zničíš originální vzhled auta a jedná se o nevratnou změnu + pokud se to neudělá dobře, tak ti tam začne koroze co nevidět. ... musím riešit šrúby, ano? Dá sa to nekde objednat a kúpit, jak vím, jak majú byt dlúhé, aby netrčali ve výsledku, alebo sa to vyrábjá na zakázku? Ano, dá se to dořešit. Třeba e-shop Revilo-shop z Hradce Králové prodává tyto podložky na kuželové šrouby - od nich jsem je kupoval já, když jsem řešil podložky. Je to takové nic moc řešení, ale jezdit se s tím dá, ale opakuji, že to má cenu řešit pouze v případě, že má člověk kola s rozdílkým ET, než na auto patří, a potřebuje to srovnat. [upravil dne 14.6.2013 11:34 od Stifler] Citovat
branislav89 Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Najlepsi rieseni si to tam vyskusat a prevezt to. Zistis ci sa ti to lubi a ci to chces dohodnite sa vyhodit kola a dat tam podlozky je otazka 30 min. Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 14. červen 2013 Autor Odesláno 14. červen 2013 Najlepsi rieseni si to tam vyskusat a prevezt to. Zistis ci sa ti to lubi a ci to chces dohodnite sa vyhodit kola a dat tam podlozky je otazka 30 min. jasne, neboj, mám rozběhnuté informačné zložky od Mauacek až do Nových Zámkú momentálne :-) A ty konečne zeštátnicuj a a chystaj sa na rozlepovaní Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 14. červen 2013 Autor Odesláno 14. červen 2013 ivko: \"vytoto\" se na to. ... tím už zničíš originální vzhled auta a jedná se o nevratnou změnu + pokud se to neudělá dobře, tak ti tam začne koroze co nevidět... [upravil dne 14.6.2013 11:34 od Stifler] Díky za odpoveď, je to asi moc námahy za málo muziky. .. máš pravdu, nechám vynovit to radení a nejaké iné veci radšej Citovat
ma.zek Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 čágo, nechci radit jestli dát podložky nebo nedávat, jen napíšu moje zkušenosti:-) Měl sem na cyclonech taky podložky, vepředu 10mm a vzadu 15mm, nikde to neškrtalo, ale bylo to těsný, takže ta šířka co píšeš ty(15 a 20), by při propružení mohla drhnout o ten plast nad zadníma kolama. Jinak šrouby sem měl s kuželovou hlavou a v pohodě, myslim, že ta rovná dosedací plocha neni nutná. Když sou ty kola víc vytáhlý, rozhodně to vypadá líp, hlavně zezadu. Jesti to líp sedí, to nevim, ten rozdíl neni tak velkej, to spíš dělaj širší gumy... Zdar a sílu Citovat
MilanF1 Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Ano, disky s rovnou dosazovací plochou jdou dát šrouby s kuželem, protože prostor na šroub je lehce zkosený. Jenže tam není tak velká dosazovací plocha. Sám jsem tak loni jezdil, kolo se neuvolnilo. Ale když jsem dal správné šrouby, bylo hned při utahování poznat, že mají \"jinou sílu\". PS: Častým použitím kuželových šroubů můžeš vymačkat dosazovací plochu, však je to hliník ... Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 6. červenec 2013 Autor Odesláno 6. červenec 2013 Ahoj Mám za sebú svúj prvý slalom na trati Driving academy Slovakiaring a určite nebyl posledný Človek tam objaví hranice jak svoje, tak hlavne auta. Myslel sem si, kedže je to múj prvý slalom v živote, že pojedem nejako pomály, alebo rozvážne, nedalo sa to, jezdil sem jak drak. Je to super zábava, adrenalín, skúsenost .. neco nové, pre mňa iné. Kým bude k dispozícii pár fotek od profi fotografú, tak sa pochválím aspoň s týmato Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 7. červenec 2013 Autor Odesláno 7. červenec 2013 jedine po troch ... a tak. [upravil dne 7/7/13 19:05 od Ivkopivko12tka] Citovat
Cinicman Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Ti ríkám pane... mám doma flexu... dáme dole dezén z gum... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.