Havlicek.Lukas Odesláno 1. únor 2015 Odesláno 1. únor 2015 vnitrni vnejsi okruh?aspon predpokladam ze ta mrizka vepredu je klapka nastavovani
Mizlerek007 Odesláno 21. únor 2015 Autor Odesláno 21. únor 2015 aby se neřeklo, že spím, tak auto se odrezuje a připravuje na odvoz do lakovny... cca první týden v březnu by se mohlo začit a lak by měl bý se vším všudy do měsíce, takže začnu snad během dubna května skládat...
Wext Odesláno 21. únor 2015 Odesláno 21. únor 2015 A prozradíš své tajemství, jaká barva to bude ? celkem by mě to zajímalo mluvil jsi o několika, tak jsem zvědavý jakou sis vybral
Mizlerek007 Odesláno 21. únor 2015 Autor Odesláno 21. únor 2015 barva bude pěkná hele jen napíšu ze to nebude modra
Mizlerek007 Odesláno 22. únor 2015 Autor Odesláno 22. únor 2015 nestrašte pánové snad bude na co koukat
What the Hell... Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 Ty jsi na tom taky nechal ruce co? Každopádně tvoje kára vypadá vážně skvěle...
Mizlerek007 Odesláno 22. únor 2015 Autor Odesláno 22. únor 2015 jn a to jsem teprva na začátku... jinak díky, snažím se to dát tak nějak do koukatelnýho stavu
What the Hell... Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 Prej koukatelnýho stavu... si děláš srandu... bych se na to auto nemohl vynadívat... Mě se moc líbí ten zahlazenej předek bez znaku... pecka Vypada jak ze seriálu Zmije
Wext Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 (upraveno) Tak to jsi mi toho fakt moc pověděl ale co, snad se té barvy dožiju ale jinak, co máš proti modré ... U mě je modrá prostě dobrá Johne, je něco o čem ty nevíš ? Upraveno 22. únor 2015 uživatelem Wext
Mizlerek007 Odesláno 22. únor 2015 Autor Odesláno 22. únor 2015 spokojenej snad budu až to za měsíc začnu skládat nalakovaný ted dodělám pár drobností, doveze se to ke karosáři a lakovny, tam to bude cca 5tejdnu, protože chci poměrně náročnou barvu napovím že to bude třívrstvý lak přelakovanej bází ... rozumím tomu jak koza petrželi, barvu jsem si jen vybral :D jinak modrá je dobrá, ale je taková typická pro coupé stejně jako stříbrná... takže odstín čekej tak za měsíc nicméně auto jsem dám až ve finálním složení nerad bych něco publikoval a pak až vyjedu tak to bude mít 10 lidí na coupéčku :D
Mizlerek007 Odesláno 7. březen 2015 Autor Odesláno 7. březen 2015 tak lakovna bohužel plná :/ takže čekám že se to nějak uvolní, nicméně jelikož jsem se regeneroval ve špindlu tak auto stojí pod plachtou, barva vybraná a namíchaná, jen před odjezdem vyndám motor a už jen čekat až to da klepíř do pucu a v lakovně z toho udělaj snad trochu auto jinak dorazila další várka materiálu ještě bude jedna a tím bude snad všechno nově ošetřené
Pe.Tr Odesláno 7. březen 2015 Odesláno 7. březen 2015 tak dneska jsem konečně sehnal vrchní dekl motoru ten můj byl dole cca 2cm uřízlej kvuli tomu voslovskýmu sání co tam měl předchozí majitel... každý za něj chtěl nesmysl a dnes se poštěstilo a za 100,- je doma tos mel rict. Mam tu dva, jeden ze sveho a druhej z tchanoveho, zbylo to kdyz se tam montovalo lpg :-)
Mizlerek007 Odesláno 7. březen 2015 Autor Odesláno 7. březen 2015 no to já nemohl vědět ale chystám se příští tejden na ten starter
Mizlerek007 Odesláno 7. březen 2015 Autor Odesláno 7. březen 2015 a počkej až to dám do kupy (jestli) jinak ještě abych to upřesnil, doma mám od Petra nový startér a dnes doobědnány přední gumy, jsou to Federal Evo 205/40 r18... nejsou to sice žádný pirelli nebo dunlop ale auto v žádnejch nepříznivejch podmínkách jezdit nebude, navíc na tom staváku a odklonech pujdou každý gumy rychle do hajz*u...
Print Odesláno 8. březen 2015 Odesláno 8. březen 2015 Pokud ty odklony nebudou vetší než 3stupně tak pneu budou ok. Já mam na zadku 3,5stupnu a na předku budu mít odklon 3,25 a tohle gumy přežijou uplně v pohodě.
Mizlerek007 Odesláno 8. březen 2015 Autor Odesláno 8. březen 2015 tak u mě budou kola sezóní záležitost už si brousim zuby na jiný jinak dneska když bylo tak hezky, tak jsem obrousil a poopravoval kola, už je jen obrousím, hodím komplet do plniče a už jen nalakovat...
Recommended Posts