Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

aby se neřeklo, že spím, tak auto se odrezuje a připravuje na odvoz do lakovny... cca první týden v březnu by se mohlo začit a lak by měl bý se vším všudy do měsíce, takže začnu snad během dubna května skládat...

post-21322-0-13080100-1424531162_thumb.j

post-21322-0-72718100-1424531163_thumb.j

Odesláno

A prozradíš své tajemství, jaká barva to bude ? :D celkem by mě to zajímalo :D mluvil jsi o několika, tak jsem zvědavý jakou sis vybral :D

Odesláno

Prej koukatelnýho stavu... si děláš srandu... bych se na to auto nemohl vynadívat... Mě se moc líbí ten zahlazenej předek bez znaku... pecka :mrk  Vypada jak ze seriálu Zmije :D

Odesláno (upraveno)

Tak to jsi mi toho fakt moc pověděl :D ale co, snad se té barvy dožiju :D ale jinak, co máš proti modré :bacha ... U mě je modrá prostě dobrá :D

Johne, je něco o čem ty nevíš ? :D 

Upraveno uživatelem Wext
Odesláno

spokojenej snad budu až to za měsíc začnu skládat nalakovaný :D ted dodělám pár drobností, doveze se to ke karosáři a lakovny, tam to bude cca 5tejdnu, protože chci poměrně náročnou barvu :D napovím že to bude třívrstvý lak přelakovanej bází ... rozumím tomu jak koza petrželi, barvu jsem si jen vybral :D :D

jinak modrá je dobrá, ale je taková typická pro coupé stejně jako stříbrná... takže odstín čekej tak za měsíc :D nicméně auto jsem dám až ve finálním složení :D nerad bych něco publikoval a pak až vyjedu tak to bude mít 10 lidí na coupéčku :D :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak lakovna bohužel plná :/ takže čekám že se to nějak uvolní, nicméně jelikož jsem se regeneroval ve špindlu :D tak auto stojí pod plachtou, barva vybraná a namíchaná, jen před odjezdem vyndám motor a už jen čekat až to da klepíř do pucu a v lakovně z toho udělaj snad trochu auto :D jinak dorazila další várka materiálu :D ještě bude jedna a tím bude snad všechno nově ošetřené ;)

post-21322-0-05976000-1425763228_thumb.j

post-21322-0-61714200-1425763237_thumb.j

Odesláno

tak dneska jsem konečně sehnal vrchní dekl motoru ;) ten můj byl dole cca 2cm uřízlej kvuli tomu voslovskýmu sání co tam měl předchozí majitel... každý za něj chtěl nesmysl a dnes se poštěstilo a za 100,- je doma :D

tos mel rict. Mam tu dva, jeden ze sveho a druhej z tchanoveho, zbylo to kdyz se tam montovalo lpg :-)
Odesláno

a počkej až to dám do kupy :D (jestli) :D  jinak ještě abych to upřesnil, doma mám od Petra nový startér a dnes doobědnány přední gumy,  jsou to Federal Evo 205/40 r18... nejsou to sice žádný pirelli nebo dunlop ale auto v žádnejch nepříznivejch podmínkách jezdit nebude, navíc na tom staváku a odklonech pujdou každý gumy rychle do hajz*u... 

Odesláno

Pokud ty odklony nebudou vetší než 3stupně tak pneu budou ok. Já mam na zadku 3,5stupnu a na předku budu mít odklon 3,25 a tohle gumy přežijou uplně v pohodě.

Odesláno

tak u mě budou kola sezóní záležitost :D už si brousim zuby na jiný :D

jinak dneska když bylo tak hezky, tak jsem obrousil a poopravoval kola, už je jen obrousím, hodím komplet do plniče a už jen nalakovat...

post-21322-0-73828800-1425838935_thumb.j

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...