Mizlerek007 Odesláno 6. duben 2014 Autor Odesláno 6. duben 2014 Hele převodovka asi na hovno jsem z toho nešťastnej ted to začlo hučet tak doufám, že to nehučí na klice, na volnobeh je to jak když to dělá větrák s přidáním to jakoby maličko zesílí a přestane, ale při dozjíždění třeba na 2 do plnejch to hučí a pak při delší jízdě to taky slyšim a nevím jestli to jde zleva od převodovky nebo od rozvodů, zítra jde ven znovu starter, sundaj se plasty u rozvodů a bude se laborovat... každopádně to dělá až po ohřátí... nevěděl by někdo co by to mohlo dělat... fakt mám strach z tý klikovky, ale nevím čím by se to zapříčinilo... jinak dneska odvezena spodní část palubky takže alespon tohle mi udělalo trochu radosti...
Ducatista Odesláno 6. duben 2014 Odesláno 6. duben 2014 klika to nebude, dělá ti to přece až od doby, cos tam dal tu druhou převodovku, tam musíš hledat problém...
Mizlerek007 Odesláno 6. duben 2014 Autor Odesláno 6. duben 2014 no začlo to po druhý výměně oleje v ní a na doporučení jsem tam dal ATFo a Militec... takže to vidím na to že už prostě je hotový nějaký ložisko v převodovce a dám se na shánění další
Ducatista Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 takze napred ta nova prevodovka byla v pohode a az po naliti tech sraci*ek to zaclo? hmmm divny... to je smůla. vím že tu v inzerci kdysi dlouho někdo inzeroval převodovku právě na V6, ale nevím jestli old nebo new...
Mizlerek007 Odesláno 7. duben 2014 Autor Odesláno 7. duben 2014 no ona byla na prd už před nalitím a militic ti zlepší akorát vyskozitu.. nemůžeš tím nic skazit
Mizlerek007 Odesláno 9. duben 2014 Autor Odesláno 9. duben 2014 tak dneska díky Johnovi, proběhla výměna rádia a zase hrajem dále PPC a dorazil kabel na diag, takže ted už jen čekám až bude hotovej spodek palubky a na Vysočinu budu snad připravenej [upravil dne 9/4/14 20:29 od Mizlerek007]
Mizlerek007 Odesláno 9. duben 2014 Autor Odesláno 9. duben 2014 no hlavně kvůli tobě ale dalo mi to tě přemluvit
John Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 Miza: to víš ale tak tobě moje původní rádio poslouží víc.. doufám,že to od tebe bude taky chvili fungovat bez hudby bych v HDI asi umřel nudou.
Mizlerek007 Odesláno 9. duben 2014 Autor Odesláno 9. duben 2014 jj dalo mi to, ale Johna jsem přemluvil ... jinak Honzo, mám když tak doma ještě rezervní mechaniku a čelní, panel, takže to musí dupat... popřípadě ti koupím nový jen musim přijít na to kde se co vypnulo, že nejde changer
John Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 Miza: určo to shovej jako zatim funguje.CD někdy zkusim víc.Jelikož teď už používam nejvíc CDchanger výstup na MP3 krabičku tak cd už tolik nezapínam.
Mizlerek007 Odesláno 11. duben 2014 Autor Odesláno 11. duben 2014 Tak dnes jsem měl na půl dne půjčené RCZ a můžu jedním slovem říct prostě \"PECKA\" byla to ta základnější výbava ale uplně dostačující... celý moje coupé se může jít bodnout auto je perfektně odladěný, mělo najeto 600km, podvozek perfektně absorbuje a zároven má sportovní charakter... ESP ani tolik do řízení nekecá u coupé je ESP šíleně otravný a hloupý...u RCZ nejní ani potřeba vypínat... kruhák pod plynem s menším ucuknutí zadku nejní nic těžkého a nezvladatelného... posed za volantem perfektní, ze začátku jsem měl divnej pocit, ale po seštelování sedačky a volantu naprostá spokojenost, holt ty rozpláclý sedáky v coupé jsou na nic, tady sedačka pořádně drží... nezvyk byl dvoucestný plyn teda ale nic na co by si člověk nezvykl... měl jsem strach z toho motoru, ale musím říct, že to udělali fakt pekelně ... zvuk je teda excelentní, místy bych ho měnil teda i za V6, zpoždění turba skoro nepocititelné a hlavně jede to perfektně a ty zatáčky... to je něco... nejní problém kruháč pod plynem s menším ustřelením zadku, auto dost dovolí a zároveň to má pod kontrolou... navíc na tacho 150km/h a já měl pocit že jedu 90 je to nový auto, takže nesrovnatelný s tím mojim pekáčem, každopádně cena vozu 490tis což nejní moc za takové auto, nicméně vzadu jsou sedačky jen asi ze srandy vpředu je místa dost, ale vzadu na hlavu málo... brzdy extrémní, brembo může jít do kopřiv dělá to holt ten obří kotouč a novota no... chápu že pro obyčejného člověka se coupé může zdát tvrdé atd, já jezdil na staváku, coupé je taky poměrně tvrdá, ale tady je to perfektní, tak akorát ze všeho něco... myslím si že se to klukům povedlo... koncem června budu mít RCZ-R, tak to bude ještě větší peklo...
Print Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 RCZ je pěkný ale mě se moc nelíbí ta střecha Jinak příští týden jedu do Kutný Hory tak se možná stavím
Ducatista Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 Miza: pocitove to jelo vic nebo min jak Coupe? A kolik to tak zhruba zralo?
Mizlerek007 Odesláno 12. duben 2014 Autor Odesláno 12. duben 2014 no chlape určitě se stav, ale den vědět do předu abych byl doma Ducatista: hele pocitově to jde líp za plynem, je to nový, tak tam ty koně jsou, spotřeba běžný ježdění trasa Hradec-PCE a z5 byla cca 7,5l a to jsem si šlapal.. okresky a to jako že fest jsem tomu dal za klobouk byly 12l/100km... ta 16ctka je fakt dobře udělaná, já bych se toho vůbec nebál... myslel jsem že to v tom bude takový neohrabaný, ale je to fakt pecka... coupé je coupé, to nikomu neberu, ale tohle je prostě auto na hraní a zároven na všechno ostatní... to co jsem si užil za den s RCZ si s coupé prostě ani za rok ježdění neužiju... coupé je do zatážky těžký, nemotorný, hloupý při ESP atd, kdešto RCZ drží krásně stopu, dost dovolí atd... sednul jsem pak co coupéčka a hrozně jsem chtěl zase do RCZ ale jak mě to chytlo dal jsem tomu nažrat po cestě z5 sem tam pískot do zatáčky, pořádně jsem to provětral a zase je to moje kouzelný coupé :D aaale hned bych ho měnil za RCZ [upravil dne 12/4/14 08:33 od Mizlerek007]
MilanF1 Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 Pěkná recenze, nezaujatá RCZ-R s 270 koníky a kovanými písty je dle recenzí perfektní. Zdá se, že zde Peugeot hodně zapracoval, ale na \"Rko\" ti půl mega stačit nebude, stojí 2x tolik. Já jel jenom v naftovém RCZ, i to by mi stačilo, ale čekal jsem, že to bude živější. Benzin určitě poletí lépe, 208 GTi tahá parádně, ale celkově je to divné auto (přeposilované řízení atd.) Pak sem dej recenzi RCZ-R.
Mizlerek007 Odesláno 12. duben 2014 Autor Odesláno 12. duben 2014 jj určitě... RCZ-R když to pujde bych chtěl na celej víkend aby to za něco stálo... jako 270koni bude taky peklo, ale tahle základní verze s 200PS je taky dostačující, fakt mě hodně potěšil ten zvuk motoru v kabině... je pravda že jde motor jakoby pod palubku, ale fakt to zní příjemě, zpracování interieru je perfektní, no prostě jsem z toho auta unešenej
Grlik Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 hele jenom takový malý dotaz možná budu za vesničana co je myšleno tím dvoucestným plynem?
Recommended Posts