PeugeotHDi Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 Vdaka Danilo za fokty...spominal si, ze este vpredu pri packe otvarania kapoty mas podozrenie na necistoty...ako si to prosim riesil? Vdaka. Ja som tie boky (lavy, pravy) zalepil s cca. 1mm hrubou 4x3cm velkou ciernou lepkou (pouziva sa na zaslepenie dier v blatnikoch) a okraje som prebehol este sanitarnym silikonom. Citovat
Danilo Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 Ještě to nemám kolem toho otevírání vyřešené . Ale stačilo by kolem páčky směrem k motoru přidat nějaké těsnění a je klid. Jak bude trochu času , tak se do toho pustím . [upravil dne 20/7/12 11:06 od Danilo] Citovat
skuci Odesláno 20. červenec 2012 Autor Odesláno 20. červenec 2012 koukal jsem na to a mám tam trošku bordelu v okolí díry ale z fotky to vypadá, kolik je tam místa ale ve skutečnosti ho tam je sakra málo... ale to otevírání kapoty a ten bordel s tim spojený mi dělá větší problém, tohle jsem skoro nezaregistroval... Citovat
Timbuto Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 Tak včera mi přetěsnili kufr,nechal jsem to do dneska pořádně zaschnout a dnes provedl zkoušku.Nalepili mi tam nové těsnění,od pohledu to vypadá jako předtím,ale docela to funguje.Voda tam sice zatéká(do víka),ale po otevření začne vytékat vrchníma rohama na zadní sklo.Do kufru nakape pár kapek jen z hrany víka.Dále mi upravili dorazy víka,aby se to neodíralo a na nárazník nalepili naproti dorazům takový kousky nějaký gumy.Takže já jsem spokojen:super Citovat
Danilo Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 No vida . To těsnění je originál z Peugeotu , nebo tam udělali nějaké ,,urob si sám\" ? Citovat
Timbuto Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Je to originál z peugeotu,nějaký pryžový těsnění a provedli úpravu odtoku vody. Citovat
mark001 Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Cavte pani, dnes som sa docital na nemeckom fore, ze asi nam v tomto probleme svita na lepsie casy. Odstranenie problemu by malo obsiahnut celkovu vymenu tej umelohmotnej casti vika kufru. Ako nahle budu dalsie info tak to tu hodim, ale zaujimalo by ma ci maju tuto info aj ostatne autorizovane servisy. Skuste sa popytat vo svojom servise a dajte vediet Citovat
Toudy5587 Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Takto to vyřešili u SW Němci (z Německého fóra) : Kde by sa dalo take tesnenie zohnat? By som si to poriesil.Predpokladam ze to bude asi len nalepene.Ci? Citovat
mirohrob Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Cavte pani, dnes som sa docital na nemeckom fore, ze asi nam v tomto probleme svita na lepsie casy. Odstranenie problemu by malo obsiahnut celkovu vymenu tej umelohmotnej casti vika kufru. Ako nahle budu dalsie info tak to tu hodim, ale zaujimalo by ma ci maju tuto info aj ostatne autorizovane servisy. Skuste sa popytat vo svojom servise a dajte vediet Bol som sa na to pýtať v Ba, ale netušili ani prd, alebo dobre zatlkali. Tak idem v pondelok na pretesnenie. Citovat
mark001 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 ten co to ohlasil na nemeckom fore sa tam uz dlllho neukazal tak neviem ... Citovat
Toudy5587 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 A na ktorom fore to bolo na peugeotboard.de ???? Citovat
mark001 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 jj ale mam stale vacsi pocit ze ten clen si len naschval vytvaral temy aby sa dostal k jednemu zaheslovanemu suboru kde boli vypisane moznosti nastavenia BSI ...skoda http://www.peugeotboard.de/forum/auto-forum/peugeot-forum/peugeot-50x-forum/peugeot-508-forum/44292-es-gibt-etwas-neues-fur-die-regendusche-bei-der-limousine?sid=3d3037c3b2f9b16bc740bc265c735d19 Citovat
Toudy5587 Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Aha to nic pre mna ja mam combi.Len som premyslal nad tym tesnenim co tu bolo na foto.Vyzera to zaujimavo.musim sa niekde popytat kde to zohnat. Citovat
hawkey Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Nazdar pánové, má problém s vodou v kufru i SWčko? Tam se, myslím, neotvírají zadní dveře hranou až nad kufr .. takže tipuju, že to není voda v kufru, ale voda za krkem ... Nebo se pletu? Citovat
Toudy5587 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 No tak nejak :-D ale sem tam to vie ztiect az ku zamku po tom ciernom plaste a potom je to vsetko zasr....spinene :-) tak preto by som tam rad nalepil to tesnenie. Citovat
Hajra Odesláno 27. únor 2013 Odesláno 27. únor 2013 Byl jsem na garancce v servisu a meho seda se oprava tesneni kufru udajne netyka...pry moje VIN na to nema narok. To me ceka veselych par hodin vybavovani. Citovat
hawkey Odesláno 27. únor 2013 Odesláno 27. únor 2013 Pokud se dneska přes den na mě někdo nezasvěcený díval, asi mu muselo být divné, proč nejdřív otevřu páté dveře od auta, pak do kufru 20sekund jen tak koukám (čekám, až to okape, zvláště když mám sako) a pak tam teprve vlezu .. mně by to teda divné bylo Citovat
Danilo Odesláno 27. únor 2013 Odesláno 27. únor 2013 Byl jsem na garancce v servisu a meho seda se oprava tesneni kufru udajne netyka...pry moje VIN na to nema narok. To me ceka veselych par hodin vybavovani. Taky jsem se na to ptal technika a odpověď byla podobná : ,, nic o tom , že je nějaké řešení na zatékání nevím \" Citovat
HonzaZ Odesláno 27. únor 2013 Odesláno 27. únor 2013 Mě to na záruku udělali. Je to o dost lepší, samozřejmě tam také kápne. Ale v podstatě spokojenost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.