Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, chcem sa spýtat aka ma byt spotreba,ked si dam okamzitu tak okrem rýchlosti okolo 90km/h vzdy mi ukazuje nad 7L. Priemerna uzkazuje 8,8L. Je pravda ze jazdím hlavne po meste ale ajtak je to dost nie???

mam 2,0Hdi,66kw,r.v.2001

Odesláno

mám taky 2.0HDi 66kW a potvrzuji to, že PP vůči tankování kecá a že když budu jezdit s průměrnou rychlostí kolem 50-55km/h, tak je spotřeba na PP skutečně kolem 7-8 l/100km

66kW je slabý motor a tak spotřeba je vyšší

Odesláno

To je jasné, že 307 je těžší, ale však ten motor dávali i do 406 a Partnera ... nicméně vstřikování Siemens si říká o trochu více nafty než Bosch.

Určitě to změřit ručně, aby to bylo přesnější. Já s 306kou s systémem Bosch na 16\" alu jezdím za 5,3 ...

Odesláno

Co mam skusenost, tak ked jazdim ciste mesto tak ukazuje az o 1,5litra menej ako je skutocnost. Ked jezdim mimo mesto tak ukazuje priblizne o 0,5litra menej. Takze je to fakt kecalek. :D

Odesláno

Zdravím...taky jsem měl ze začátku větší spotřebu...tak jsem tomu přestal tolik šlapat na krk a šlo to dolů,ale PP ukazoval pořád hodně:nevim...spočítal jsem spotřebu podle ujetých km a tankování a bylo to hned jiný:D..PP kecal...pak jsem měl problém se vstřiky a po výměně PP ukazuje skoro přesně skutečnou spotřebu:super

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak ja jel z Frydku-Mistku do Prahy na letiště najeto 820km ve 4 lidech +zavazadla mam 1,4 benzin kombi a počitadlo mi ukazalo 5,9l takže jsem spokojeny to si myslim že je dost dobre.:):):):)

Odesláno

Mám rovnako 1.4 16V benzín a môj osobný rekord v min. spotrebe bol doteraz na 1 nádrž reálnych 5,8 l/100 km po prejdení 900 km za jeden deň (PP ukazoval 5,6). Ale to som išiel s ľahkou nohou 80-110 km/h. V reálnej premávke sa to za menej už nedá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...