gronholmm Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Dneska jsem si toho všiml že nejsem jedinej. Občas se mi stane že mi jdou špatně otevřít 5té dveře, protože se mi přilepí tesnění které je na kastli ke dveřím. řešil jste někdo podobný problém na Breaku? Je možné to něčím namazat? Citovat
Ferry Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 glycerin (v drogerii se da koupit snad jako Regum) a nebo silikonovej olej Citovat
Vítek1 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 silikal, jeleni luj, nebo na to primo existuji pripravky Citovat
koblih69 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Silikonovej olej nedoporučuju,hlavně u starších aut kde už to není tak pevné jako z výroby se dveře různě hejbou a při namazání sil. olejem má ta guma tendenci vrzat. Glicerin, regum... ok, já používám i normální bílej parafín, - pošudlám, otřu šupinky co tam zůsávají a je klid. Stačí čajová svíčka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.