Angelussy Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Zdravím všechny klubačky ! Vzhledem k tomu, že jsem slyšela, že tento pokus už tady jednou měl proběhnout ale nakonec se snad nekonal .. nevím... tak jsem se rozhodla se činit Takže milé dámy, nevím jak moc jste akční ale pojďme se taky bavit Takže stručné info: Kdy? - 25.8.2012 ZMĚNĚNO ABY BYLO DOST ČASU! V kolik? - zkusila bych to kolem 16:00 Kde? - Praha ( aby to byl zlatý střed pro všechny z nás ) Co? - jak už jsem říkala, nevím jak moc akční jste a jaké by jste o tom měly představy, nicméně já mám oblíbené toto místo: http://www.kart-centrum.cz/default.aspx?cat=CN003 Před tím je i parkoviště, kde bychom se mohly sejít. Uvnitř je docela příjemná restauračka, kde se dá normálně posedět a pokecat a pro ty akčnější z nás je tu výzva změřit dámské síly i v tehle ministrojích Samozřejmě jsem pro příjmout jakékoliv návrhy či jiné názory na věc. Pokud by bylo třeba vyřešit nějak nocleh, pokud by někdo nechtěl jet domů, porozhlédnu se, jak by se to dalo vyřešit. Každopádně budu velice potěšena, když se ke mě přidáte!! Takže se hlaste dobrovolně [upravil dne 2/7/12 21:57 od Angelussy] Citovat
Goldinka Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 vzhledem k tomu, že v tohle datum už sem dostala echo o jiné akci, tak se rozhodnu - sem mezi váhajícíma Citovat
Ferry Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 podle mekkych koncovek v \"meli\" a \"mohli\" se tedy mohou zustatnit i panove ? nebo je to chybka ? Citovat
Agia Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Za mě zatim ano, pokud se nic nepřihodí. Btw jednoho člověka kdyžtak nemam problém uložit, ačkoliv to nebude úplně pohodlný (gaučík). A neměla by mít alergii na kočky. Citovat
ozzy1 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Kluci to je nefér,při pohledu na gramatiku u příspěvků od mužské části bych někdy zvr.... Citovat
Angelussy Odesláno 28. červen 2012 Autor Odesláno 28. červen 2012 Helééé pardoon :mad::mad: toho jsem si nevšimla O:-) opravuji, ale upozorňovat jste nemuseli to je fakt A nee pánové tam nepatří Ozzy: dobrá připomínka Super AGIA [upravil dne 28/6/12 11:05 od Angelussy] Citovat
Ferry Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 to není rejpání, to je věcný dotaz, zde mimořádně záleží na tom, jaké i/y tam bude, proto se ptám, aby se pak holky nedivily, když by tam přijeli i kluci Citovat
Angelussy Odesláno 28. červen 2012 Autor Odesláno 28. červen 2012 to není rejpání, to je věcný dotaz, zde mimořádně záleží na tom, jaké i/y tam bude, proto se ptám, aby se pak holky nedivily, když by tam přijeli i kluci sakra... jednou má chlap pravdu Citovat
Ferry Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 dekuji za uznani ja teda vetsinou mlcim, ale na ma slova potom vetsinou dojde :D tak preji, at se vam ten sraz vydari a abyste si ho poradny uzily Citovat
KeiTynka Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 za mě bohužel nejspíš ne, na tohle datum jsem naplánovala srázek 106tek.. Citovat
švejk Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Cucham, cucham diskriminaci a cirou nahodou mi to pripomnelo, nevim proc, i tenhle vtip: Druhá třída po prázdninách. Paní učitelka vítá děti ve škole a ptá se, co dělali o prázdninách. Hlásí Se Alenka: \"Prosím, já jsem si hrála na písku.\" \"Výborně, Alenko. A když napíšeš na tabuli bez chyby PÍSEK, dostaneš kousek koláče.\" Alenka se soustředí, napíše PÍSEK, a za chvilku si už pochutnává na velkém slaďoučkém kousku koláče. Pak se hlásí Pepíček: \"Prosím, já jsem si hrál na písku s Alenkou!\" \"No to je pěkné, Pepíčku. Teď napiš na tabuli HRA, a když to bude bez chyby, dostaneš také koláč.\" Pepíček na druhý pokus napíše třesoucí se rukou HRA a už cestou do lavice se zakusuje do koláče. \"A copak jsi dělal ty, Dežíku?\", ptá se paní učitelka. \"Prosím, chtěl jsem si hrát s Alenkou a Pepíčkem, ale oni po mně házeli kamení!\" \"No to se tedy opravdu zachovali nepěkně! Ale když napíšeš bez chyby BEZPRECEDENTNÍ DONEBEVOLAJÍCÍ RASOVÁ DISKRIMINACE ROMSKÉ MENŠINY, dostaneš koláč i ty.\" Citovat
Angelussy Odesláno 28. červen 2012 Autor Odesláno 28. červen 2012 za mě bohužel nejspíš ne, na tohle datum jsem naplánovala srázek 106tek.. Haleďte datum se dá ještě změnit ) Pokud bude víc vyhovovat všem datum o týden později je to jedno .. jde o to aby se nás sešlo víc Citovat
Cinicman Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Heeej.... to je tá dyskrymynacija totó... a tak som chcel prísť, hmmm... :aut Citovat
Angelussy Odesláno 28. červen 2012 Autor Odesláno 28. červen 2012 Heeej.... to je tá dyskrymynacija totó... a tak som chcel prísť, hmmm... :aut Ehm o diskriminaci tady bych mlčela... myslím, že jsme na tom s holkama hůř To se může uspořádat normální sraz aby jsi mohl prísť [upravil dne 28/6/12 13:36 od Angelussy] Citovat
Cinicman Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 20-22.7. ideme na jeden \"mimoklubový\" zraz do Orlických hor (konkrétne tady-tudy-tudy-tam: -=KLIK=-), tak poprosím o tento termín, nakoľko benzín je drahý... :aut Citovat
švejk Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Heeej.... to je tá dyskrymynacija totó... a tak som chcel prísť, hmmm... :aut porad muzes, nasad paruku, nejaky fesny saty a doufej, ze prestrojeni nikdo neprokoukne nic, uz to tu neza*iram :xvulama Prijemnou zabavu holky Citovat
Carol.freedom Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Datum se mi bohužel absolutně nehodííí!!!! Je to zrovna v týdnu kdy hlídám tetě dogu a zbytek zvěřince(5 koček). Takže bohužel, ale budu na vás myslet i se všema zvířatama Citovat
OK406 Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Až se dívky sejdete, tak nezapomeňte udělat nějaké fotky;). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.