Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kurna chlapy nedam rady preco mi nestahuje okno spolujadca hore ide a dole nie uz som skusal aj iny motorcek ten tak isto zavre ale neotvara ked som skusal skusackov tak sa pekne rosvieti na kontaktoch pri motorceku aj pri zavreti aj pri otvoreni ale okno nejde aa este aj ventilator mi nejak brnka na city ked ho zapnem tak nic a po 5-10 minutach sa sam od seba spusti

[upravil dne 26/6/12 14:33 od dzin]

Odesláno

Pocuj nemas na prechodke polamane kable ? medzi kabinou a dverami ta ciarna prepojka ono to štavu moze mat ale nemusi mat to kostru a tam ide viac tych kablov do toho motorceka, a ten ventilator ten je pod pristrojkou na spolujazdcovej strane treba precistit kontakty na nom obcas blbnu

Odesláno

Na ventilator skus skontrolovat uhliky, alebo predradny odpor, hlavne jeho poistku proti prehriatiu (predpokladam, ze podla roku vyroby este nemas elektronicku regulaciu otacok ventilatora).

Odesláno

uhliky su na pol drani a poistka toho odporu sa nachadza pri ventilatore alebo v poistkovej skrinke pod volantom lebo ventilator som mal rozobrany je tan nejaky asi hlinikovy tak povediac rebrinak ale ten som nerozoberal

Odesláno

tie kabliky boli polamane aj som to pospajal ale od vtedy to ide iba tak ze hore a dole nie ale asi bude tam chyba vo dverach musim tam asi prerobit tu elektriku ako som nedavno studoval tuna na tomto fore

Odesláno

Ja mam polovodicovu regulaciu, takze tam odpory nemam, ale urcite ti odpovie niekto, co to ma takto a uz to opravoval.

Uz to bolo na fore parkrat riesene, tak ak pohladas, isto najdes.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

ahoj mám podobný problém u 1.9D r.v.97 nov model.okno řidiče jde bez problému nahoru i dolů, okno spolujezdce ovládáním u řidiče nejde vubec a ovládáním u spolujezdce jde pouze dolu.čím to může být poradí mi někdo.může to být rele nebo ne a jakou má barvu a kde ho najdu díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...