Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vas, ako hladam na internete o 406 s tymto hlasenim moc toho nieje , skor na 607 atd.

Chcem sa preto opytat ci ste sa stym niekto nestretol pretoze ja sa s tym prave potykam , taktiez mi svieti kontrolka motora a auto mi dymi , ale nie vzdy dymi stalo sa mi to druhy krat a dymilo mozno 5-10km potom prestalo a odvtedy nic.

Odesláno

:-D som pisal ze vsetko je prevazne 607 ;)

a preto som aj napisal ze som hladal no nemasiel ;) takze vlastne si nasiel to co ja , nic :) ,ale vdaka.

Odesláno

no ale to je snad jedno o aky model sa jedna?

tieto hlasky vseobecneho charakteru vypisuju vsetky pugy...

tak nic teda no... ale aspon tip po com patrat by si tam nasiel...

neni zac... ;)

Odesláno

kazdopadne ak sa to vyriesi alebo sa to tu bude aspom riesit a ludia budu prispievat vznikne tato tema prave pre model 406 :) a mozno pomoze v buducnosti inym zufalcom ako som ja.

Budem prispievat akonahle zistim nieco nove. tento tyzden zajdem na dia este raz, ale ako som vravel problem s fapom mi dia nevypisala , jedine co ze mam nizsiu hladinu aditiv ale stale je jej tam dost aspon podla dia ktora vypisuje hodnotu na gramaz.

Otazka ,fap si asi sam nedokazem vycistit vsak? a keby aj treba hned doliat aj aditivum predpokladam. Nieje moznost ako to oklamat konkretne mam namysli aditivum nakolko je dost drahe

Odesláno

sused pracuje v citroene a ma vlastnu pp2000 , sme to naposledy 2tyzdne dozadu , pozerali a chybu fapu nehlasilo a to uz sa mi ta zavada prejavila predtym prvy krat

• O 4 týdny později...
Odesláno

no ja man silny dojem ze to bude vaha vzduchu ,deje sa mi to od vtedy ako som ju vystriekal od strasne moc zasraneho bordelu od predosleho majitela, uz som si objednal novu 110€ siemens vdo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...