Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

18. 8. 2012 Minisraz – Rozhledna + VETERÁNI + grilování a další doprovodné akce – Kutnohorsko - REPORTÁŽ ZE SRAZU

Recommended Posts

Odesláno

Radim:to je škoda,ale zdraví je na 1.místě ;)

Hlavně to pořádně vylež a vypoť (nejlépe na cizím těle) :D

Možná se uvidíme za 3 týdny v září :super:papa

Odesláno

tak s manzelkou finisujeme. Je toho jeste dost na pripravu. Jinak Skuci,hermelinu je 15 kousku,tak snad staci,klobas je taky dost a burtu tez. Maso je nalozene. Pivo v lednici,vino ve skrini. Ted uz k tomu jen zasednout.

Odesláno

jenom pro jistotu,opište si telefony na MilanaF1 a Ozzy1 v úvodním článku.Parkoviště je cca 100 m nad čerpací stanicí BENZINA vpravo ve směru od Prahy.

Odesláno

škoda, že mi ta SZ o tomhle srazu nedošla už včera, dneska sem rozbil stan v Kutné hoře a vydal se objet ještě nějaké okolí a domů :( Ten den bych zůstal dýl...

Odesláno

ja jen posledni rada, osobne doporucuji stavit se v KH u Lukoilu pro pohone hmoty, minuly vikend ceny kolem 33-34kc, doufam ze moc nezdrazily

[upravil dne 17.8.2012 22:41 od zabit]

Odesláno

jj šlo to trošku nahoru, ale já kupoval u Benziny a spolu se Shellkou měli naftu za 35Kč... oproti Kolínu je to ve srovnání se stejnou benzínkou o necelé 2 koruny levnější...

Odesláno

Díky všem, kteří byli na srazu přítomni, ač sraz ještě probíhá, protože Medvědí rodina zůstává do rána :super

Já se moc omlouvám za pozdní příjezd - pro mě netypické - a také za horší náladu způsobenou různými okolnostmi.

Věřím, že se všem líbilo, doufám, že se uvidíme i za tři týdny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...