Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

18. 8. 2012 Minisraz – Rozhledna + VETERÁNI + grilování a další doprovodné akce – Kutnohorsko - REPORTÁŽ ZE SRAZU

Recommended Posts

Odesláno

mam takovou malou otazku: jakej je casovej plan ? v kolik asi bude grilovani ? a v kolik asi bude \"zaver\" ?

mame jeste nejakou vecerni akci, tak jakej mame nahlasit cas prijezdu na tu nasi akci

Odesláno

Na to kvalifikovaně dokáže odpovědět jedině Ozzy1. Dejme tomu, že lehce po poledni se bude opouštět parkoviště u nemocnice ... dál už nevím, jak to s časem bude. Ale zmrzlinu bych viděl do 13:00. Poté rozhledna a pak gril, na grilu od 15:00? A poté je to na každém, kdy akci opustí.

Je to můj odhad, snad jej Ozzy1 potvrdí. Je nás 12 aut, to jde vcelku dobře ukočírovat a přejezdy by nemusely trvat dlouho. Kdo byl na Kokoříně, ví, jak to vypadá se 112 auty :D

Odesláno

Jo,jo, přesně tak nějak jak to píše Milan F1. S jídlem to bude naprosto volné, ten chce to a ten zas toto a podle toho to bude probíhat.Žádné velké organizování. Naprosto volné žraní a žraní + popíjení.

Zabit, stačí tato odpověď?

Odesláno
Naprosto volné žraní a žraní + popíjení.

:super Tohle jsem měl napsat před měsícem do prvního příspěvku, měli bychom více účastníků :D

Odesláno

ještě k té audině, to je něco jako když jsem měl MB 200 C nový model.Auto stálo 1.300.000 a za 5 let bylo rezavý.Podlaha ze spodu nastříkaná jen vrchní barvou bez antikoro úpravy.A vrchol přišel na závěr.Vyrobeno v Turecku, to mluví samo za sebe. Serie B-určená pro východní blok. Atˇjdou fašisti do prdele. Kam se serou na pugy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...