Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

18. 8. 2012 Minisraz – Rozhledna + VETERÁNI + grilování a další doprovodné akce – Kutnohorsko - REPORTÁŽ ZE SRAZU

Recommended Posts

Odesláno

Takže teplota upřesněna na cca 25 C, maso do lorny , klobásy na gril a poctivé špekáčky na oheň jsou zajištěny.Pivo alko i nealko též a vše ostatní co je na sobotu potřeba.Jen aby vyšlo to počasí.

Odesláno

Takže jen abych měl jistotu - nic tedy brát nemám ? Z pití nebo jídla myslím. Hm ? :)

Odesláno

psal sem ozzymu ale ještě jednou sem teda... moje účast 100% a ještě přítelkyně, ta je ale vegetarián, tak jestli bude nějaká zeleninka či tak na gril, či si máme něco dovalit sami :-)

Odesláno

Takže jsem u strýce zajistil velkou lornu na dělání masa, jelikož ta naše by toto množství již nezmákla.Jinak maso bude: kotlety a žebra na zelenině a koření spolu s plátky brambor dělaná horkým dýmem.

Odesláno

skuci: Znamenaly, že tvoje účast byla nejistá ... už nevím, z jakého důvodu.

Charles: OK, připíšu tě, myslím, že maso z grilu nějaké na tebe zbude ;)

Odesláno

Charles: O to bych neměl strach, kdyžtak jenom zeleninka, ta určitě zbude :D

pepito: Myslím, že se ke mně dostala informace, že jede i Kubík, proto jsem ho přehodil do přihlášených a kompletně zrušil \"váhající\". Jsme rádi, že jede :)

Odesláno

:nevim aaa zpozdilek MOŽNA nepojede. :myslim:nevim:grr .dneska jsem se to dozvedel, ale milane napis me mezi vahajici .. sakra dostali jsme v patek volno a o vikendu sluzbu.:grr

[upravil dne 14/8/12 15:20 od zpozdilek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...