hardhouse.trip Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Když se kupuje COM2000 na vrakáči: - je nutné, aby to bylo podle toho desetimístnýho \"čísla\" končící na XT, nebo to může být jen podle toho, že to je podle toho že to má ESP, dešťovej senzor, po odzkoušení vše funguje, ale číslo je jiný? - který číslo platí? Jedno je na štítku z pravého boku, ale druhý je z vrchu (vyraženo + samolepka uprostřed) a každý je jiný Citovat
twoolf Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 člověče, nevím, ale teď mám páčky v autě který má dešťák, auto světla a ABS/ESP/ASR z auta, který mělo jen ABS/ESP/ASR a normálně to chodí, jen místo automatiky stěračů to cchodí jako cyklovač. Vzhledem k pořizovací ceně za 0,- to neřeším jinak kámoš s páčkama zatím nedorazil, jezdí s kamionem po evropě a zatím tu byl vždy jen na skok. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Já to koupil s jinými čísly než mám teď, ale po odzkoušení snad fungovalo všechno...jen jsem v tom spěchu zapoměl vyzkoušet jestli to faká na senzor, nebo jako cyklovač, ale předpokládám, že když je na pravé páčce napsáno AUTO, tak snad to fungovat bude... Citovat
djvlada Odesláno 1. červen 2014 Odesláno 1. červen 2014 dnes sem se taky pustil do opravy pacek reseni co tu je vypada dobre ale prislo me skoda rezat origo pruzinku tak sem vyrobil za pruzinu s kusu silonu podlozku a ubrousil ju jako ten bazmek co ovlada packy a nakonec sem ju ubrousil sedlo aby tam sedela pruzinka tim padem mi zustal original kolicek o obrousene misto vylezl ven a tim padem funguji packy akorat pritlak se nam nejak zvetsil delal sem to baj oko no bylo to zadarmo a levne a hlavne funkcni Citovat
hardhouse.trip Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Má někdo už po opravě kolíčku nebo plošňáku a nefunguje mu to znovu? Jen by mě zajímalo, na jak dlouho to tak vydrží... Citovat
twoolf Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 mám po opravě plošňáku cca 20tis a stále v pohodě. Kamárád zatím opravil páčky molitanem a jezdí tak. Prý nestíhá... Opravené páčky se mi znovu rozebírat a fotit nechce. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 Dělal jsi to nějak takhle? http://www.clubpeugeot.es/bricos/electricidad/913-reparar-palanca-de-luces-del-com-2000-las-luces-se-encienden-o-apagan-solas Citovat
twoolf Odesláno 13. červen 2014 Odesláno 13. červen 2014 v podstatě jo, jen místo pájky a cínu jsem použil elektrovodivý lak. Dřív se s ním opravovalo třeba vyhřívání zadních skel na škodovkách Citovat
hardhouse.trip Odesláno 13. červen 2014 Odesláno 13. červen 2014 A co dávali na ten cín vpravo dole (to největší opravované místo)? V překladu popisu jsem nic nezjistil...to je taky nějakej vodivej lak? [upravil dne 14/6/14 14:17 od hardhouse.trip] Citovat
Petr V. Odesláno 13. červen 2014 Odesláno 13. červen 2014 To bude nejspíš jen \"zapatlané\" od pájecí pasty a fotkou trochu zostřené,tak to vyniklo-myslím si. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 13. červen 2014 Odesláno 13. červen 2014 A co když je špatnej snímač natočení úhlu volantu? A po každým startu to háže ESP/ASR System Faulty, tak ten snímač už se opravit nedá, ne? To už je na jinej COM... Citovat
307rg Odesláno 13. červen 2014 Odesláno 13. červen 2014 V takom prípade býva skôr problém v prerušení plochého vodiča natočeného okolo stredu COMu, a aj na to som videl na tom istom španielskom fóre návod na opravu. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 14. červen 2014 Odesláno 14. červen 2014 No tak to už by bylo pro zkušeného (auto)elektrikáře...pro laika nevím, zda by tohle zvládnul Citovat
milhaus Odesláno 18. červenec 2014 Odesláno 18. červenec 2014 nevíte někdo, jak sundat ten otočný kroužek na zap/vyp mlhovek? Zadní mlhovka drží, ale přední,jak vjedu na nějakej hrbol se vypnou. ten první díl na světla jsem v pohodě sundal, ten druhý fakt nevím. Předpokládám, že když se mi vypínají dálkové světla, tak to budu muset vykuchat co ? Citovat
hardhouse.trip Odesláno 18. červenec 2014 Odesláno 18. červenec 2014 Vykuchat se to bude muset určitě, ale s těma mlhovkama - myslím že by stačila oprava plošňáku, po sejmutí jen prvního dílu, ne? Citovat
radim.1008 Odesláno 18. červenec 2014 Odesláno 18. červenec 2014 Kámošovi taky na Xsaře nejdřív začaly padat mlhovky a teď už i dálkový. Tohle vlákno prolistuju. Citovat
milhaus Odesláno 19. červenec 2014 Odesláno 19. červenec 2014 Vykuchat se to bude muset určitě, ale s těma mlhovkama - myslím že by stačila oprava plošňáku, po sejmutí jen prvního dílu, ne? Na tom prvním plošňáku se řeší jen obrysovky a potkávačky, nebo se pletu? Citovat
hardhouse.trip Odesláno 19. červenec 2014 Odesláno 19. červenec 2014 No a ještě dálkový...já myslím že to bude na tom prvním...protože když jsem nechal opravit COM, tak se mi taky vypínaly, a spravilo se to na tom prvním...(tak mi to alespoň říkal mechanik)...ale nevím - nebyl jsem u opravy přítomen... Citovat
ivandr Odesláno 15. září 2014 Odesláno 15. září 2014 Ahoj vyměňil jsem páčky pod volantem, paráda vše funguje jak má, ale kruci vždyť mi nefunguje dálka :myslim . Nemá někdo nějakou radu co se s tím dá dělat? Zkoušel jsem podle návodu znovu přiřadit, vyměnit baterku. Ale vůbec žádná reakce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.