Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když se kupuje COM2000 na vrakáči:

- je nutné, aby to bylo podle toho desetimístnýho \"čísla\" končící na XT, nebo to může být jen podle toho, že to je podle toho že to má ESP, dešťovej senzor, po odzkoušení vše funguje, ale číslo je jiný?

- který číslo platí? Jedno je na štítku z pravého boku, ale druhý je z vrchu (vyraženo + samolepka uprostřed) a každý je jiný :myslim

Odesláno

člověče, nevím, ale teď mám páčky v autě který má dešťák, auto světla a ABS/ESP/ASR z auta, který mělo jen ABS/ESP/ASR a normálně to chodí, jen místo automatiky stěračů to cchodí jako cyklovač. Vzhledem k pořizovací ceně za 0,- to neřeším :)

jinak kámoš s páčkama zatím nedorazil, jezdí s kamionem po evropě a zatím tu byl vždy jen na skok.

Odesláno

Já to koupil s jinými čísly než mám teď, ale po odzkoušení snad fungovalo všechno...jen jsem v tom spěchu zapoměl vyzkoušet jestli to faká na senzor, nebo jako cyklovač, ale předpokládám, že když je na pravé páčce napsáno AUTO, tak snad to fungovat bude...:)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

dnes sem se taky pustil do opravy pacek reseni co tu je vypada dobre ale prislo me skoda rezat origo pruzinku tak sem vyrobil za pruzinu s kusu silonu podlozku a ubrousil ju jako ten bazmek co ovlada packy a nakonec sem ju ubrousil sedlo aby tam sedela pruzinka tim padem mi zustal original kolicek o obrousene misto vylezl ven a tim padem funguji packy akorat pritlak se nam nejak zvetsil delal sem to baj oko no bylo to zadarmo a levne a hlavne funkcni

Odesláno

mám po opravě plošňáku cca 20tis a stále v pohodě.

Kamárád zatím opravil páčky molitanem a jezdí tak. Prý nestíhá...

Opravené páčky se mi znovu rozebírat a fotit nechce.

Odesláno

V takom prípade býva skôr problém v prerušení plochého vodiča natočeného okolo stredu COMu, a aj na to som videl na tom istom španielskom fóre návod na opravu.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

nevíte někdo, jak sundat ten otočný kroužek na zap/vyp mlhovek? Zadní mlhovka drží, ale přední,jak vjedu na nějakej hrbol se vypnou. ten první díl na světla jsem v pohodě sundal, ten druhý fakt nevím.

Předpokládám, že když se mi vypínají dálkové světla, tak to budu muset vykuchat co :bojim?

Odesláno
Vykuchat se to bude muset určitě, ale s těma mlhovkama - myslím že by stačila oprava plošňáku, po sejmutí jen prvního dílu, ne?:myslim

Na tom prvním plošňáku se řeší jen obrysovky a potkávačky, nebo se pletu?

Odesláno

No a ještě dálkový...já myslím že to bude na tom prvním...protože když jsem nechal opravit COM, tak se mi taky vypínaly, a spravilo se to na tom prvním...(tak mi to alespoň říkal mechanik)...ale nevím - nebyl jsem u opravy přítomen...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj vyměňil jsem páčky pod volantem, paráda vše funguje jak má, ale kruci vždyť mi nefunguje dálka :myslim :myslim .

Nemá někdo nějakou radu co se s tím dá dělat? Zkoušel jsem podle návodu znovu přiřadit, vyměnit baterku. Ale vůbec žádná reakce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...