vlacir1 Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Tak mi to občas dělá totéž, co popisuje Ivona. Nejdřív jsem si myslel, že jsem to omylem udělal třeba sám, ale doopravy po narovnání volantu po zatočení doprava tam skočí levý blinkr. Blbý je, že to může pěkně mást okolní řidiče, pokud si toho člověk včas nevšimne, takže to raději budu co nejdříve nějak řešit. Citovat
marisw Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 na nete je toho plna kopa, myslim v bazaroch...vykasli sa na to a vymen to.... napr...http://www.autobazar.eu/sk/packy-smeroviek-peugeot-307-01-05-id548350.html ja som uz tiez menil, zohnal som to za 1500 sk z auta s 28 000 km :super:super Původně zaslal: vlacir1 Tak mi to občas dělá totéž, co popisuje Ivona. Nejdřív jsem si myslel, že jsem to omylem udělal třeba sám, ale doopravy po narovnání volantu po zatočení doprava tam skočí levý blinkr. Blbý je, že to může pěkně mást okolní řidiče, pokud si toho člověk včas nevšimne, takže to raději budu co nejdříve nějak řešit. Citovat
MAJSNER-VÁCLAV!!! Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Původně zaslal: Ivona Tak mám stejný problém s páčkama, rovněž auto netroubí. Při zatáčce do prava a narovnání se blinkr přepne do leva dočetla jsem se, že to někteří z vás vyřešili opravou, není tady někdo ze severní moravy, kdo by mi s tím poradil a opravil mi to? Ahoj, už ti někdo ty páčky opravil??? Pokud máš zájem tak dej vědět:papa Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Ja som si na to už nejako zvykol. Začalo mi to robiť pri cca 55 000km. Citovat
durino666 Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 su tie packy rozdielne so mna nete nasiel packy, kde je aj palubny, a je tam aj ovladanie radi, pojde to ked to nemam od vyroby ? Citovat
wojtěch Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 zdravim tak já mam jiný problém 1. nejdou mi ostřikovače ale když zapnu ostřkování zadního skla tak mi ostřikuje současně i přední. 2 nejdou mi zapnout parkovačky mam nastavené automat. rozsvícení světel. pujčil jsem si pačku ze 406 ale nemá zadní stěrač bude všechno ostatní stejné? chci jenom vyzkoušet jestli je to ta pačka Citovat
Milan134 Odesláno 7. květen 2011 Odesláno 7. květen 2011 Maš to upchané preto ti to ostrekuje aj predné,inač náhodou nepovalujú sa niekomu doma pokazené pačky z 307 ktore nepotrebuje? Citovat
milhaus Odesláno 27. květen 2011 Odesláno 27. květen 2011 zdravím pánové zakoupil jsem páčky pod volant z SW r.v 2005 před FL a včera jsem zjistil, že páčka stěračů je jiná. Jsou na ní pozice (odspodu) AUTO - 0 - I - 1 - 2 . Já mám s autě pozice 0 - AUTO - 1 - 2 . Bude to šlapat, když to prohodím? díky. Citovat
mobilnik Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Já jsem páčky koupil na vrakáči z 206,rozebral a vyměnil jen ten plastovej količek co je v blinkrové páčce,složil a fachá to jako nové. Citovat
Faron Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Zdravím. Ja mám problém s tím když dam smerovku do prava a rychleji vracím volant při zataceni do práva tak se mi sepne packa do leva. Další problém je když ostrikuju zadní sklo tak mi to ostrikujecelou dobu u predni sklo i když to začne stříkat do zadu. A za 3 mi nejde klakson vůbec. Poradi mi někdo co stim? Bylo tu dost návodu, chtěl bych se zeptat jestli není nějaký jednoduši. Neví to je zralena výměnu celé části s spáčkami? Mám 307 sw r. 2003 U pacek mám ještě tempomat. Predem děkuji za radu Citovat
Faron Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Zdravím. Ja mám problém s tím když dam smerovku do prava a rychleji vracím volant při zataceni do práva tak se mi sepne packa do leva. Další problém je když ostrikuju zadní sklo tak mi to ostrikujecelou dobu u predni sklo i když to začne stříkat do zadu. A za 3 mi nejde klakson vůbec. Poradi mi někdo co stim? Bylo tu dost návodu, chtěl bych se zeptat jestli není nějaký jednoduši. Neví to je zralena výměnu celé části s spáčkami? Mám 307 sw r. 2003 U pacek mám ještě tempomat. Predem děkuji za radu Citovat
HonzaZ Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Ahoj, podle toho co uvádíš je blok páček na výměnu. Je opotřebená aretace levé páčky - to by bylo ještě opravitelné (dočasně), spínání ostřikovačů by se také dalo opravit, ale ten klakson je problém, protože je nejspíš přelomen stočený páskový vodič mezi páčkami a volantem. Nejspíš ti za chvíli také začne svítit airbag. Citovat
Faron Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Takže říkáš nejlepší by byla výměna celého části pod volantem? Jestli to chápu dobře. Citovat
HonzaZ Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Jako trvalé řešení určitě, ale chtělo by to páčky nové, ne z vrakáče, protože situace by se mohla zakrátko opakovat. Bohužel blok páček není nijak levná záležitost. Citovat
HonzaZ Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Pokud nemáš ESP, tak cca 5 - 6 tisíc Citovat
Faron Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 abych rekl tak mi to ukazuje kontrolku smyku, a dale mam tempomat Citovat
HonzaZ Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Tak to bude ještě dražší. Tempomat není problém, páčka je jenom zacvaknutá. Citovat
Dado240 Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Tu je návod ako odstrániť problém s páčkami, ja ho mám tiež, mám najazdené 38000 km. [upravil dne 6/7/13 04:50 od Dado240] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.