Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi to občas dělá totéž, co popisuje Ivona. Nejdřív jsem si myslel, že jsem to omylem udělal třeba sám, ale doopravy po narovnání volantu po zatočení doprava tam skočí levý blinkr. :grr Blbý je, že to může pěkně mást okolní řidiče, pokud si toho člověk včas nevšimne, takže to raději budu co nejdříve nějak řešit.

Odesláno

na nete je toho plna kopa, myslim v bazaroch...vykasli sa na to a vymen to.... napr...http://www.autobazar.eu/sk/packy-smeroviek-peugeot-307-01-05-id548350.html

ja som uz tiez menil, zohnal som to za 1500 sk z auta s 28 000 km :super

:super:super:super

Původně zaslal: vlacir1

Tak mi to občas dělá totéž, co popisuje Ivona. Nejdřív jsem si myslel, že jsem to omylem udělal třeba sám, ale doopravy po narovnání volantu po zatočení doprava tam skočí levý blinkr. :grr Blbý je, že to může pěkně mást okolní řidiče, pokud si toho člověk včas nevšimne, takže to raději budu co nejdříve nějak řešit.

• O 4 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Ivona

Tak mám stejný problém s páčkama, rovněž auto netroubí. Při zatáčce do prava a narovnání se blinkr přepne do leva :( dočetla jsem se, že to někteří z vás vyřešili opravou, není tady někdo ze severní moravy, kdo by mi s tím poradil a opravil mi to? :myslim

Ahoj, už ti někdo ty páčky opravil??? Pokud máš zájem tak dej vědět:papa

• O 6 měsíců později...
Odesláno

zdravim tak já mam jiný problém 1. nejdou mi ostřikovače ale když zapnu ostřkování zadního skla tak mi ostřikuje současně i přední. 2 nejdou mi zapnout parkovačky mam nastavené automat. rozsvícení světel.

pujčil jsem si pačku ze 406 ale nemá zadní stěrač bude všechno ostatní stejné? chci jenom vyzkoušet jestli je to ta pačka

• O 1 rok později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

zdravím pánové :papa

zakoupil jsem páčky pod volant z SW r.v 2005 před FL a včera jsem zjistil, že páčka stěračů je jiná. Jsou na ní pozice (odspodu) AUTO - 0 - I - 1 - 2 . Já mám s autě pozice 0 - AUTO - 1 - 2 . Bude to šlapat, když to prohodím?

díky.

• O 2 roky později...
Odesláno

Zdravím. Ja mám problém s tím když dam smerovku do prava a rychleji vracím volant při zataceni do práva tak se mi sepne packa do leva. Další problém je když ostrikuju zadní sklo tak mi to ostrikujecelou dobu u predni sklo i když to začne stříkat do zadu. A za 3 mi nejde klakson vůbec. Poradi mi někdo co stim? Bylo tu dost návodu, chtěl bych se zeptat jestli není nějaký jednoduši. Neví to je zralena výměnu celé části s spáčkami?

Mám 307 sw r. 2003

U pacek mám ještě tempomat.

Predem děkuji za radu

Odesláno

Zdravím. Ja mám problém s tím když dam smerovku do prava a rychleji vracím volant při zataceni do práva tak se mi sepne packa do leva. Další problém je když ostrikuju zadní sklo tak mi to ostrikujecelou dobu u predni sklo i když to začne stříkat do zadu. A za 3 mi nejde klakson vůbec. Poradi mi někdo co stim? Bylo tu dost návodu, chtěl bych se zeptat jestli není nějaký jednoduši. Neví to je zralena výměnu celé části s spáčkami?

Mám 307 sw r. 2003

U pacek mám ještě tempomat.

Predem děkuji za radu

Odesláno

Ahoj, podle toho co uvádíš je blok páček na výměnu. Je opotřebená aretace levé páčky - to by bylo ještě opravitelné (dočasně), spínání ostřikovačů by se také dalo opravit, ale ten klakson je problém, protože je nejspíš přelomen stočený páskový vodič mezi páčkami a volantem. Nejspíš ti za chvíli také začne svítit airbag.

Odesláno

Jako trvalé řešení určitě, ale chtělo by to páčky nové, ne z vrakáče, protože situace by se mohla zakrátko opakovat. Bohužel blok páček není nijak levná záležitost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...