Jacobsoon Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 zdarec, nevite nekdo jak zjistim a sezenu dalkove ovladani? to cidlo vedle lampicky tam mam.. Citovat
miroja Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 Ak mas infra a chces original, tak asi najlepsie z buracky. Ale treba zlobrat par - prijmac (riadiacu jednotku) aj vysielac. Pokial viem, infrak je parovany \"hardverovo\" Citovat
René152 Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Zdravím, když koupím z bouračky čidlo vedle lampičky a čip v klíči nebo co ještě potřebuji, bude mi fungovat dálka? A ještě prosím chci zjistit zda-li tam náhodou také nemám to čidlo vedle lampičky, ale nevím jak to oddělat mám strach že se mi to ulomí poraďte prosím. Dík Citovat
ChouLu Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Kup si univerzální DO s jednotkou za pár korun a budeš mít VF přenos a odemkneš to z dálky a bude to jednoduší než kupovat Infra Citovat
vix Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Souhlas - než napasovávat infra z ´93 (doba prvních \"kapitalistických\" pevných linek), koupil bych něco noname a vrazil to tam. Inspiraci můžeš hledat v Jablkotronu - dá se tam napasovat cokoliv jiného, dle tvého gusta. Souhlasím s maníkem, co tvrdí, že: \" Elektrická okna a dálkač je dneska standard\" - zbytek je jen nadstavba. Citovat
René152 Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 No mi by se právě líbilo mít originál a mít to v klíči, tak nevim. Pořát mi nikdo neporadil jak to oddělat . Prosiiiim Citovat
Guest Džůny Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Vykašlete se na infra. Dosah to má nulový, mířit je potřeba, a v zimě například zasněžené auto neodemknete vůbec. Univerzál z Aukra za 500 udělá 100x lepší službu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.