Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ak mas infra a chces original, tak asi najlepsie z buracky. Ale treba zlobrat par - prijmac (riadiacu jednotku) aj vysielac. Pokial viem, infrak je parovany \"hardverovo\"

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Zdravím, když koupím z bouračky čidlo vedle lampičky a čip v klíči nebo co ještě potřebuji, bude mi fungovat dálka? A ještě prosím chci zjistit zda-li tam náhodou také nemám to čidlo vedle lampičky, ale nevím jak to oddělat mám strach že se mi to ulomí poraďte prosím.

Dík

Odesláno

Kup si univerzální DO s jednotkou za pár korun a budeš mít VF přenos a odemkneš to z dálky a bude to jednoduší než kupovat Infra ;)

Odesláno

Souhlas - než napasovávat infra z ´93 (doba prvních \"kapitalistických\" pevných linek), koupil bych něco noname a vrazil to tam.

Inspiraci můžeš hledat v Jablkotronu - dá se tam napasovat cokoliv jiného, dle tvého gusta.

Souhlasím s maníkem, co tvrdí, že: \" Elektrická okna a dálkač je dneska standard\" - zbytek je jen nadstavba. :roker

Odesláno

Vykašlete se na infra. Dosah to má nulový, mířit je potřeba, a v zimě například zasněžené auto neodemknete vůbec. ;) Univerzál z Aukra za 500 udělá 100x lepší službu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...