Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem DD

Originally posted by Ferry

je videt ze jsi v te Americe nestacil pochytit ty stravovaci navyky :D

Mno .. to asi ne, kdybych sezral to, co prumerny American, tak me odvezou s hadici v zaludku do spitalu a provedou liposukci... :D

zrovna vcera kamos odnekud stahnul nejaky video na kterem byla jista americanka, jak jsi psal ve svem blogu na pooh.cz - sedela na dvou zidlich ( podotykam ze jeste na krajich pretekala :D ) a poradala dve kurata :D

dvousedadlova auta jsou pekna, u zen se to bohuzel rict neda :D :D :D

Odesláno

To já si dneska pošušňal na špagetách se sýrovou omáčkou a žampiónama. ňam ňam. A spláchnul to dvě orosenejma. Jedno na žízeň a druhý na zažívání. Jednomu vyprahne celej den na sluníčku. :D:D Pak ještě kafíčko. Akorát chybělo nějaký kokino. :(

Na Kočičkovou jsem koukal včera ve Střepinách. Nějak to ty šmejdi komunistický začínaj zase vystrkovat růžky. Najednou maj plnou hubu demokracie. :mad::mad::mad:

[Editován dne 23/5/05 Dave_k]

Odesláno

Já jsem dneska měl hovězí na blíže neidentifikovatelné omáčce(ale dobré) s knedlíky. A o výkendu jsem si smls na pizze a v neděli jem si dal grilovanou ďábelskou klobásku hmm ta byla.:cool:

Odesláno

Hojky net.

Já byl kamošovi v sobotu pomoct do lesa na dřevo. Naložili jsme dvě vlečky metrovými kousky.

Obědvali jsme ve tři, naložili nám toho tolik, že jsme funěli ještě v šest večer (hovězí polívčičku s nudličkami a knedlo, zelo, vepřo a kafíčko).

:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(

Odesláno

ja mel tri tabulky cokolady dva rohliky a tri bobule na uceni, zapijim to matonkou a uz je mi pekne blbe jen nevim z ceho vic jestli ze stravy nebo z uceni :D

kazdopadne zejtra po statnicich vecerim lahev rumu at to dopadne jak chce:mad:

Odesláno

Celkem vám závidim já měl dnes jedině večeři a to žampionovou omáčku s rýží. Teď ani nemám náladu na jídlo zítra dělám maturu a není mi nějak vesele

Odesláno
Napsán autorem Emiš

ja mel tri tabulky cokolady dva rohliky a tri bobule na uceni, zapijim to matonkou a uz je mi pekne blbe jen nevim z ceho vic jestli ze stravy nebo z uceni :D

kazdopadne zejtra po statnicich vecerim lahev rumu at to dopadne jak chce:mad:

tak hlavne, at to dopadne dobre :)

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

...vy jste chlapi všichni jak dietáři, začínám se cítit trapně ...KFC by mě zabilo, tam já jím jen ty MUFFINY (ořechový) :P

Já už jsem v práci od čtvrt na sedm a bez snídaně, v devět už jsem měla vidiny z hladu :(

to se ti zda :)

nedavno jsem si dal veceri pro dva jen pro sebe :)

dneska jsem mel nejake veprove se sunkou, syrem a tak, pivko a jako zakusek boruvkovy kolac a kafe :D

Odesláno

Ja měl dneska luxusní snídani i obídek.

Vajíčka se párkama a hovězí na flanině se rejžou - filmovej cattering se zas vytáh, ale páč sem si ráno zapoměl větrofku v autě v Práglu a točilo se v nějaký prdeli u Rakovníka, taxem asi 4x zmoknul a k tomu mě vječně zasypával popel z parních lokotek, takže to jídlo bylo na celym dni jediný pozitivní....Grrrr. Zeytra znova....

Odesláno
Napsán autorem Hics

Ja měl dneska luxusní snídani i obídek.

Vajíčka se párkama a hovězí na flanině se rejžou - filmovej cattering se zas vytáh, ale páč sem si ráno zapoměl větrofku v autě v Práglu a točilo se v nějaký prdeli u Rakovníka, taxem asi 4x zmoknul a k tomu mě vječně zasypával popel z parních lokotek, takže to jídlo bylo na celym dni jediný pozitivní....Grrrr. Zeytra znova....

HLAVNĚ SI NEZAPOMEŇ TU VĚTROFFFFKU ;)

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

Tak zlomte vaz, a dejte vědět, jak jste dopadli! ;)

Tak jsem dopad dobře maturu jsem udělal, ale za boha si nemůžu vzpomenout co jsem dostal za známk :cool::D

Odesláno
Napsán autorem Proky

Tak jsem dopad dobře maturu jsem udělal, ale za boha si nemůžu vzpomenout co jsem dostal za známk :cool::D

po mature je na to jediny lek: hospoda, hospoda a jeste jednou hospoda :D znamky stejne nikoho nezajimaj ;)

Odesláno
Napsán autorem z3rg

Napsán autorem Proky

po mature je na to jediny lek: hospoda, hospoda a jeste jednou hospoda :D znamky stejne nikoho nezajimaj ;)

Moje řeč po 20H vyrážim a známky jsou mi šuma fuk

Odesláno

Hehe tak to dopadlo nadocekavani dobre, moc me chvalili az me to samotneho prekvapilo. No ale to bylo rano pak jsme sli do knajpy a jak jsem se pres noc ucil tak jsem dal 2 piva udelalo se mi blbe a musel jsem jit na kolej. Nic jsem nejedl a vecer to nic ani neudrezel v sobe. Ale dneska to oslavim at se deje co chce, hlavne ze uz se nemusim ucit ty 3 tejdny byli strasny:D:D:D

Jo a konec studeny stravy typu rohlik pivo a neco dnes du na obed do restourace to budou mit vredy radost :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...