Netopýrka Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 Ferry, na mufa klidně někdy zajdeme...ale zatím nefim kdy... Citovat
Ferry Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Napsán autorem DD Originally posted by Ferry je videt ze jsi v te Americe nestacil pochytit ty stravovaci navyky Mno .. to asi ne, kdybych sezral to, co prumerny American, tak me odvezou s hadici v zaludku do spitalu a provedou liposukci... zrovna vcera kamos odnekud stahnul nejaky video na kterem byla jista americanka, jak jsi psal ve svem blogu na pooh.cz - sedela na dvou zidlich ( podotykam ze jeste na krajich pretekala ) a poradala dve kurata dvousedadlova auta jsou pekna, u zen se to bohuzel rict neda :D Citovat
Ferry Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Napsán autorem Netopýrka Ferry, na mufa klidně někdy zajdeme...ale zatím nefim kdy... treba az ti vytravi ? Citovat
Dave_k Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 To já si dneska pošušňal na špagetách se sýrovou omáčkou a žampiónama. ňam ňam. A spláchnul to dvě orosenejma. Jedno na žízeň a druhý na zažívání. Jednomu vyprahne celej den na sluníčku. :D Pak ještě kafíčko. Akorát chybělo nějaký kokino. Na Kočičkovou jsem koukal včera ve Střepinách. Nějak to ty šmejdi komunistický začínaj zase vystrkovat růžky. Najednou maj plnou hubu demokracie. :mad: [Editován dne 23/5/05 Dave_k] Citovat
Tazman Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Já jsem dneska měl hovězí na blíže neidentifikovatelné omáčce(ale dobré) s knedlíky. A o výkendu jsem si smls na pizze a v neděli jem si dal grilovanou ďábelskou klobásku hmm ta byla. Citovat
Pinďa Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Hojky net. Já byl kamošovi v sobotu pomoct do lesa na dřevo. Naložili jsme dvě vlečky metrovými kousky. Obědvali jsme ve tři, naložili nám toho tolik, že jsme funěli ještě v šest večer (hovězí polívčičku s nudličkami a knedlo, zelo, vepřo a kafíčko). Citovat
Emiš Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 ja mel tri tabulky cokolady dva rohliky a tri bobule na uceni, zapijim to matonkou a uz je mi pekne blbe jen nevim z ceho vic jestli ze stravy nebo z uceni kazdopadne zejtra po statnicich vecerim lahev rumu at to dopadne jak chce:mad: Citovat
Proky Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Celkem vám závidim já měl dnes jedině večeři a to žampionovou omáčku s rýží. Teď ani nemám náladu na jídlo zítra dělám maturu a není mi nějak vesele Citovat
Vvitty Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Napsán autorem Emiš ja mel tri tabulky cokolady dva rohliky a tri bobule na uceni, zapijim to matonkou a uz je mi pekne blbe jen nevim z ceho vic jestli ze stravy nebo z uceni kazdopadne zejtra po statnicich vecerim lahev rumu at to dopadne jak chce:mad: tak hlavne, at to dopadne dobre Citovat
Vvitty Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Napsán autorem Netopýrka ...vy jste chlapi všichni jak dietáři, začínám se cítit trapně ...KFC by mě zabilo, tam já jím jen ty MUFFINY (ořechový) Já už jsem v práci od čtvrt na sedm a bez snídaně, v devět už jsem měla vidiny z hladu to se ti zda nedavno jsem si dal veceri pro dva jen pro sebe dneska jsem mel nejake veprove se sunkou, syrem a tak, pivko a jako zakusek boruvkovy kolac a kafe Citovat
Hics Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Ja měl dneska luxusní snídani i obídek. Vajíčka se párkama a hovězí na flanině se rejžou - filmovej cattering se zas vytáh, ale páč sem si ráno zapoměl větrofku v autě v Práglu a točilo se v nějaký prdeli u Rakovníka, taxem asi 4x zmoknul a k tomu mě vječně zasypával popel z parních lokotek, takže to jídlo bylo na celym dni jediný pozitivní....Grrrr. Zeytra znova.... Citovat
Netopýrka Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 Tak zlomte vaz, a dejte vědět, jak jste dopadli! Citovat
Netopýrka Odesláno 23. květen 2005 Autor Odesláno 23. květen 2005 Napsán autorem Hics Ja měl dneska luxusní snídani i obídek. Vajíčka se párkama a hovězí na flanině se rejžou - filmovej cattering se zas vytáh, ale páč sem si ráno zapoměl větrofku v autě v Práglu a točilo se v nějaký prdeli u Rakovníka, taxem asi 4x zmoknul a k tomu mě vječně zasypával popel z parních lokotek, takže to jídlo bylo na celym dni jediný pozitivní....Grrrr. Zeytra znova.... HLAVNĚ SI NEZAPOMEŇ TU VĚTROFFFFKU Citovat
Hics Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Větroffffka byla se F naschvál. Se mrkni, yak vypadá celá ta věta....:D:D Píšu jak čuně a jsem na to hrdej!...:D:D Citovat
Proky Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Napsán autorem Netopýrka Tak zlomte vaz, a dejte vědět, jak jste dopadli! Tak jsem dopad dobře maturu jsem udělal, ale za boha si nemůžu vzpomenout co jsem dostal za známk Citovat
z3rg Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Napsán autorem Proky Tak jsem dopad dobře maturu jsem udělal, ale za boha si nemůžu vzpomenout co jsem dostal za známk po mature je na to jediny lek: hospoda, hospoda a jeste jednou hospoda znamky stejne nikoho nezajimaj Citovat
Proky Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Napsán autorem z3rg Napsán autorem Proky Tak jsem dopad dobře maturu jsem udělal, ale za boha si nemůžu vzpomenout co jsem dostal za známk po mature je na to jediny lek: hospoda, hospoda a jeste jednou hospoda znamky stejne nikoho nezajimaj Moje řeč po 20H vyrážim a známky jsou mi šuma fuk Citovat
aka Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Tak to jsme dva, co ty znamky v hlave neudrzeli ani do vecera...:-) ale taky to mam. Citovat
Proky Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 GRATULUJI Ako [Editován dne 24/5/05 Proky] [Editován dne 25/5/05 Proky] Citovat
Emiš Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Hehe tak to dopadlo nadocekavani dobre, moc me chvalili az me to samotneho prekvapilo. No ale to bylo rano pak jsme sli do knajpy a jak jsem se pres noc ucil tak jsem dal 2 piva udelalo se mi blbe a musel jsem jit na kolej. Nic jsem nejedl a vecer to nic ani neudrezel v sobe. Ale dneska to oslavim at se deje co chce, hlavne ze uz se nemusim ucit ty 3 tejdny byli strasny:D:D:D Jo a konec studeny stravy typu rohlik pivo a neco dnes du na obed do restourace to budou mit vredy radost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.