Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pripravujem sa na repas alternatora. Mam problem s identifikaciou. Zo stitku som zistil ze je to Mitsubishi A005 TA6291F. V serviceboxe som nasiel iba MITSUBISHI A 002 TB 2291.

Potreboval by som zistit ake loziska a uhliky potrebujem kupit na repas. Nemozem si dovolit demotovat a rozobrat alternator inak sa po diely nedostanem :( to je dan za to ze byvam na dedine

Dik za rady

Odesláno

ked som rozklikol Mitsubishi co je v serviceboxu tak tam nejake lozisko bolo ale problem je v tom ze to nie je ten isty typ altika co mam v aute a nie som si isty ciby pasovalo do mojeho

Odesláno

Loziska a uhliky su doma. Chystam sa na repas. Stahovak lozisk pripraveny.

Otazka: Mozem pouzit nove loziska tak ako som ich kupil alebo ich otvorit (zhodit kryty) vycistit a dat viac vazeliny?

Momentalne je mazivo iba na klietke. Velke lozisko (made in Slovakia) je plnene nejakou zltou (podoba sa na LTA od Matadoru) a male (made in Japan) je natrete niecim bielym (ako indulona :aut).

Predpokladam ze vyrobca lozisk vie co robi ale v dnesnej dobe setrenia na strane vyrobcov cohokolvek clovek nikdy nevie....

Ak ano, plnil by som ich uz spominanou LTAckou a ked tak poradte kolko.

Dik

Odesláno

ja je dal tak jak jsem je koupil, mohl bys ty kryty pri sundavani poskodit a myslim, ze by to pak bylo horsi nez lepsi

jakou znacku jsi kupoval ? ja 6202 koupil od ZVL-ZKL a velky lozisko na strane remenice jsem koupil od FAG. prvni bylo za 25Kc a druhe za 490 :D

[upravil dne 15/6/12 21:13 od Ferry]

Odesláno

Do mojho Mitsubishi som kupoval 6303 2RSR ZVL (2,5€) a zadne B8-85D od WBD (14€).

Na stranke od WBD som sa docitel ze pouzivaju mazivo odolne do 200stupnov. Takze ostane original...

[upravil dne 15.6.2012 22:27 od ivanh]

Odesláno

Repas hotovy....Povodne planovane na 3-4 hodky (pohodove tempo)...

Realita - iba 2 hodky som sa snazil povolit maticu remenice, uz som to pomaly vzdaval ked som skocil za susedom po radu \"ako na to\" ked on vytiahol zo skryne pneumaticku utahovacku...5min a hotovo...bez nej sa do toho ani nepustajte.

Status - zadne lozisko vysypane , plne prachu z uhlikov. Zberne kruzky iba z nadychom opotrebenia. Predne lozisko celkom dobre ale uz malo volu.

Zadne islo stahovakom (vlastne to co z neho ostalo) Pod predne sa stahovak nezmestil takze vonkajsi kruzok zlomeny vo sveraku (upnut, zakryt-ochrana proti odlietajucim kuskom, dotiahnut, rana). Na vnutorny kruzok karbobruskou spravit plosky pre stahovak (sucasne sa nahreje) a sup s nim dole.

Poskladat uz bola brkacka....

Cas aj s pauzou na kavu a becherovku 6 hodin...dalsia skusenost v zivote a Maxik slape ako hodiky...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...