ivanh Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Pripravujem sa na repas alternatora. Mam problem s identifikaciou. Zo stitku som zistil ze je to Mitsubishi A005 TA6291F. V serviceboxe som nasiel iba MITSUBISHI A 002 TB 2291. Potreboval by som zistit ake loziska a uhliky potrebujem kupit na repas. Nemozem si dovolit demotovat a rozobrat alternator inak sa po diely nedostanem to je dan za to ze byvam na dedine Dik za rady Citovat
Ferry Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 co jsem kdy hledal, tak dily na misivbusi snad nikde nejsou, taky mam jeden altik na repas a zatim jsem nesehnal, pritom na Valeo uplne v pohode zkus to tady http://www.woodauto.com/default.aspx ten tvuj na Elit.cz oznacujou jako A5TA6291F ale dily tam taky nemaj Citovat
ivanh Odesláno 11. červen 2012 Autor Odesláno 11. červen 2012 VF32EHFXF44016435 a foto stitku altika Citovat
ivanh Odesláno 11. červen 2012 Autor Odesláno 11. červen 2012 ked som rozklikol Mitsubishi co je v serviceboxu tak tam nejake lozisko bolo ale problem je v tom ze to nie je ten isty typ altika co mam v aute a nie som si isty ciby pasovalo do mojeho Citovat
ivanh Odesláno 11. červen 2012 Autor Odesláno 11. červen 2012 Dik za nasmerovanie na Elit. Diely tam predsalen boli (alebo su) http://www.ecat.elit.sk/ArticleDetails.aspx?PartDetailID=HC+A5TA6291F&REFPAGE=ArticleBrowser&TT=ftx Je tam vsetko od uhlikov, lozisk, vinuti reglera, puzdro, dekel...proste cely rozobraty po castiach. Stacilo prekliknut na komponenty jedno je standardne 6303/2rs a to druhe je oznacene kodom 140419 takze este hladam rozmery.... Citovat
Michal.x Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 kdyžtak je super stránka http://www.hc-cargo.com cross čísla obědnací čísla dílů startéry altiky různé spínače pumpy atd atd atd prostě vše do aut Citovat
Michal.x Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 vše co u nich najdeš nabízí elit ... Citovat
ivanh Odesláno 15. červen 2012 Autor Odesláno 15. červen 2012 Loziska a uhliky su doma. Chystam sa na repas. Stahovak lozisk pripraveny. Otazka: Mozem pouzit nove loziska tak ako som ich kupil alebo ich otvorit (zhodit kryty) vycistit a dat viac vazeliny? Momentalne je mazivo iba na klietke. Velke lozisko (made in Slovakia) je plnene nejakou zltou (podoba sa na LTA od Matadoru) a male (made in Japan) je natrete niecim bielym (ako indulona ). Predpokladam ze vyrobca lozisk vie co robi ale v dnesnej dobe setrenia na strane vyrobcov cohokolvek clovek nikdy nevie.... Ak ano, plnil by som ich uz spominanou LTAckou a ked tak poradte kolko. Dik Citovat
Ferry Odesláno 15. červen 2012 Odesláno 15. červen 2012 ja je dal tak jak jsem je koupil, mohl bys ty kryty pri sundavani poskodit a myslim, ze by to pak bylo horsi nez lepsi jakou znacku jsi kupoval ? ja 6202 koupil od ZVL-ZKL a velky lozisko na strane remenice jsem koupil od FAG. prvni bylo za 25Kc a druhe za 490 [upravil dne 15/6/12 21:13 od Ferry] Citovat
ivanh Odesláno 15. červen 2012 Autor Odesláno 15. červen 2012 Do mojho Mitsubishi som kupoval 6303 2RSR ZVL (2,5€) a zadne B8-85D od WBD (14€). Na stranke od WBD som sa docitel ze pouzivaju mazivo odolne do 200stupnov. Takze ostane original... [upravil dne 15.6.2012 22:27 od ivanh] Citovat
ivanh Odesláno 17. červen 2012 Autor Odesláno 17. červen 2012 Repas hotovy....Povodne planovane na 3-4 hodky (pohodove tempo)... Realita - iba 2 hodky som sa snazil povolit maticu remenice, uz som to pomaly vzdaval ked som skocil za susedom po radu \"ako na to\" ked on vytiahol zo skryne pneumaticku utahovacku...5min a hotovo...bez nej sa do toho ani nepustajte. Status - zadne lozisko vysypane , plne prachu z uhlikov. Zberne kruzky iba z nadychom opotrebenia. Predne lozisko celkom dobre ale uz malo volu. Zadne islo stahovakom (vlastne to co z neho ostalo) Pod predne sa stahovak nezmestil takze vonkajsi kruzok zlomeny vo sveraku (upnut, zakryt-ochrana proti odlietajucim kuskom, dotiahnut, rana). Na vnutorny kruzok karbobruskou spravit plosky pre stahovak (sucasne sa nahreje) a sup s nim dole. Poskladat uz bola brkacka.... Cas aj s pauzou na kavu a becherovku 6 hodin...dalsia skusenost v zivote a Maxik slape ako hodiky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.