Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsme s Helčou konečně dorazili domů (teda ne teď, ale ve 21.00 hodin) a samozřejmě se plně ztotožňujeme s nutností smeknout klóbrc před organizačním uměním pánů Trundíka a Gotreka, kteří tento krásný víkend mají na svých bedrech a samozřejmě též smekáme a klaníme se před všemi příjemnými lidmi, kteří zaplnili ten původně celkem velký plac mezi bistrem U lemura a bazénem a dokázali tak, že onen plac vlastně vůbec velký není a pohoda mezi těmi lidmi je tak velká, že ani 5 blbců, kteří jí záměrně dnes dopoledne chtěli všemocně narušit, nikoho z nás nijak zásadně nerozházelo a to byl pro ně ten největší trest.

Ještě vzkaz pro Ty, kteří cítili ráno nutnost kopnout do vrtule a mizet co nejrychleji směr domov - zkuste se třeba někdy kouknout do mapy okolí místa, které organizátor srazu vybral a zjistíte, že všude je něco zajímavého k vidění - víte třeba, že cca 20 km od Šebetova je jeskyně, kde jsou z pískovce vytesaní Blaničtí rytři, sv. Václav na koni a před touto jeskyní stála do roku 1941 socha T.G.Masaryka vysoká 13 m???

Kousek od této jeskyně je nově (od 1.6.2005!!!!) zpřístupněný zámek, kde je k vidění, jak také v šokializmu dopadal konfiskovaný majetek???

Že zhruba 50 km od Šebetova je jeden z našich známějších hradů, který letos v dubnu částečně vyhořel a dnes je vidět velký kus práce, kterou se podařilo do hradu po požáru investovat?

Toto všechno + westernové městečko Šiklův mlýn jsme s Helčou navštívili, proto tedy píšu o Šebetově až nyní - ze Šiklova mlýna jsme vyjížděli v 18 hodin, ale touto cestou byl pro nás završen krásný víkend, který započal páteční svatbou kamarádky, pokračoval sobotním srazem P - clubu a v neděli tímto gradoval - nepřijde Vám aspoň někomu líto hnát se několik stovek km na místo srazu, sraz siužít a pak zase s klapkami na očích se hnát domů?

[upravil dne 7/17/Sun, 17 Jul 2005 22:26:20 +0000Sun, 17 Jul 2005 22:26:20 +0000Sun, 17 Jul 2005 22:26:20 +0000Sun, 17 Jul 2005 22:26:20 +0000 Medvěd]

Odesláno

Taky bychom chtěli s Veronikou poděkovat za super sraz a hlavně ze velmi dobrou organizaci.

Už se těším na další podobný sraz v tomto duchu.

Jsem rád, že jsem poznal další členy P-C a dostal nové informace o autech.

Ještě jednou díky.

Odesláno

taky se přidávám k díky pro Trundíka a Gotreka za organizaci srazu.:super

Medvěd : 5 blbců nás rozhodit nemohlo ikdyž se dos snažili :roker , byli jsme na macoche a chtěli do punkevní jeskyně, dohužel už v 11:00 prodávali lístky až na 17:00 takže jsme nakonec videli jen okolí.

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk Huž jsem doma, resp. v práci, jeli jsme se s Juneauem ještě porochnit v bazénu a dát si sprchu :D

Tak popořadě:

:super:super:super Trundíku děkujemeeeee, supr sraz!!!!!!!!!!!!!

Už dlouuuuuho jsem si tak pěkně neodpočinula, NEVYBLBLA SE :aut, no prostě jsem si rochnila...:D:D:D:D:D

To a

....

;)

No, spousta dalších lidí poznalo, co JSEŠ VLASTNĚ ZAČ!, že joooo voeeeee ..... :papa:super

Bylo to příjemný odreagování.

Odesláno

...je vidět, že nejsi z Prahy, jináč bys helé věděl, že woe se píše s dvojitým wéééé :D:D:D:D:D...

...jinak spousta lidí mě znala už předtím, pro ty to žádný šok nebyl:P:P:P, a ti ostatní se s tím myslím celkem dobře vypořádali...:cool::cool::cool:

Je vidět, že kolem Peugeotu jsou prostě formáti...a formátky....formátčata neřeším, ty ještě nemaj papíry a tatínkovi do výběru auta nekecají :D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

No, spousta dalších lidí poznalo, co JSEŠ VLASTNĚ ZAČ!, že joooo voeeeee ..... :papa:super

Bylo to příjemný odreagování.

Cestou do Prahy jsem se náhodou potkal s Krmym (byl pěkně vytřeštěnej, že potkal svoje bývalé auto zpět u Žďáru) a docela ho mrzelo, že tam s námi nemohl být (rodinná oslava nebo co). Tak aspoň mám všechny pozdravovat i od něj

Odesláno

jj, souhlasím s Medvědem, kolem Šebetova je spousta hezkých míst, kam se dá zajet.

Mně není zač děkovat, já Trundíkovi jen trošku přicmrdoval... nicméně díky za ocenění toho minima co jsem pro uplynulý víkend udělal.

:papa

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

P.S. - bude Šebetov 2006?

A proč by nebyl? Já myslel, že už se o organizaci (v případě, že nebudeš moci Ty) postará Jirka Wolf se Zobym...

:super

Odesláno

Jasně, bereme Šebetov se Zobym na svá trika, takže pokud Trundík nebude moct tak se o to postaráme. Trundík přislíbil, že nám bude k ruce a poradí nám, když bude potřeba, takže by neměl být problém. Už se těšíme :papa.

Odesláno

Medo, mas pravdu, je to skoda se nepodivat i po okoli :myslim, snad bude priste vic casu i po srazu, vectorovic jeli hned po prijezdu do Prahy na vodu a ja na rodinou oslavu :(

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Medo, mas pravdu, je to skoda se nepodivat i po okoli :myslim, snad bude priste vic casu i po srazu, vectorovic jeli hned po prijezdu do Prahy na vodu a ja na rodinou oslavu :(

Oslavu ??? To abys jako nevyšel po pátku a sobotě ze cviku, jo ???:D:D:D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...