Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar,je normální u nafťáka,že je po výměně olej hned zase černý,sotva auto natočím?Nebo to znamená,že motor chce víckrát propláchnout olejem?Předtím jsem ho měnil před rokem,najel asi 5000 km.

Odesláno

Ja u svojej 1,9D ledva dolejem olej a uz je cierny :D ale tiez ma to stvalo :roker tak som si kupil taky fajny preplach co sa nalieva do stareho oleja necha sa pobezat a potom sa vypusti ale ako trosku tomu pomohlo ale na dlho nie a okrem toho mi od vtedy zacal tiect olej z pod vivevi, pod vika a tak :D cize :papa

Odesláno

já jsem udělal takhle výplach olejem :D vypustil jsem, pak jsem odběhnul, vyměnil filtr a začal nalejvat :D po 5 litru co tam leju mi to začalo bejt divný :D a ejhle neni tam šroub :mrk:mrk

Odesláno

A jak jsi to pak řešil:DTaky se mi to stalo.Ale naštěstí mi to docvaklo,když jsem tam nalil jen jednu flašku.Stál jsem na asfaltu před zahradou,takže okamžitě fofr pro lopatu,nabrat zem a naházet na olej,aby se moc nerozlil po cestě.Být panelákovým povalečem v králíkárně a nemít zahradu se zemí,tak by to bylo na infarkt.:D

Odesláno
co bych řešil ? :D olej se ekologicky vsáknul a je tam černej flek ještě ted :D a to je přes půl roku .... nějak tu zahradu musíš vyzdobit :super

To jsi nechal na zahradě vsáknout 5 litrů oleje???To jsi teda prase.Aspon kdyby jsi to naložil lopatou a dal do popelnice.Víš,že kapka průmyslového oleje zničí 1000 litrů vody?

Odesláno

Prase jméno mé, těší mě ... tak jako ono stim moc neuděláš, když zjistíš že musíš znova pro olej a pění v tobě vztek....

Ale já věřím tomu že dnešní olej neni \"vůbec\" škodlivý :mad::mad:

A opravdu nejsem ekoterorista :myslim

ted jsem ještě koukal do studny vedle, která se nepoužívá a nikdy ani už používat nebude a žádnej mastnej flek či něco podobnýho :) ono to zas tak divoký nebude ....

[upravil dne 11/6/12 17:31 od vavoj]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...