Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Přemýšlím o koupi 15\" hlín a obout je do 195/50, jakej máte názor to rvát na 1.1i?

Kola se mi hrozně libí, teďkom jezdím na 175/70/R14

Děkuju za názor

Odesláno

Teď máš 14\" a tohle je jenom o jeden palec, takový rozdíl to nebude. Ač samozřejmě se projeví 2 cm navíc při šířce. Já ti to objektivně ale říct nemohu - já sice přecházel z 14\" na 16\", ale mám trochu jiný motor ;)

Odesláno

Tak teď jsem to porovnal s těma co tam byli, když s tím jezdil otec (175/70/13) s těma 195/50/15 a rozdíl je 3mm v obvodu :D a výška pneu o 2,5cm :) takže jdu do toho :)

PS: děkuji Radkovi, za link :) výborný věc :papa

[upravil dne 8.6.12 21:59 od ChouLu]

Odesláno

Neviem ci sa mylim ale ak ano tak ma opravte. Neviem ako je to v realy ale mozno malinko ten vykon citit budes. Osobne si myslim ze rozdiel v tom odpore oproti 175 a 195 citit trosku bude...

K tomu ze ich nemas v TP by som JA osobne nebral na tak lahku vahu, priklad : budes mat nehodu (nehovorim ze budes vinnik ty) a mozes si piskat, nedaj boze ked by si niekoho usmrtil ale niekto by mal ujmu na zdravi, tym padom ti poistovna nic nepreplati atd, a to je podla mna dost pruser, pri takychto veciach by som sa vykaslal nato ako vyzera auto ked nemam bezpecne pod zadkom... Nato by som si dal fakt dal pozor ;)

A tak isto ako pisal Hurvajz :P - prepocitat polomer kolesa - to je dost dolezita vec :papa

Odesláno

Mám na 1.1 teď 15\" a 185/45 gumy a v pohodě :) po sezoně se rozhoduju jestli 195/45 nebo 175/55 protože s těma 185kama mám menší průměr a 185/50 jsem neviděl :D. Tak sem pak napiš, jak to s těma 195kama jezdí :) vzhledově to bude 100 a 1 :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...