Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Náměty na "Jak na to"  

1 hlas

1. 1. Náměty na "Jak na to"

• 1. Stříkání dutin P 406
      12
    • 2. Stříkání dutin P 407
      2
    • 3. Stříkání dutin P 307
      6
    • 4. Instalace parkovacího asistenta P407
      2
    • 5. Renovace laku, leštění, konzervace
      22
    • 6. Oprava drobných vad laku
      38

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

ja potrebuju opravu laku... krasne jsem si podelanym kartacem pri myti poskrabal lak do nejake bile barvy (plnice?)... a ted co s tim, kdyz to mam po pulce auta :bojim

Odesláno

No tak na to je dobrej celolak ;)

Záleží jak to vypadá, ale nedovedu si dost dobře představit jak se dá poškábat auto skrz transparentní lak, barevnej lak a až na plnič... tohle se dá kvalitně opravit jen přelakováním celého dílu, což v případě tvé barvy bude vidět skoro jistě.

Nech si namíchat barvu a vyplň s ní škrábanec. Chce to jen vlásek třeba seříznuté párátko úplně do tenka. Až to bude tak zaschnout a zrnitostí 2000 srovnat s okolím. Pak rozleštit. Napřed to vyzkoušej na malém kousku.

Odesláno

filcka? Manzelka otocila filcku pres strechu a korozi zadnich dveri nezname :D

dej ji panbuh vecnou slavu :)

Odesláno

Barvu ve spreji uz mam namichanou z minule \"prace\"...

Tyjo, diky moc za navod, takhle rychlou radu jsem necekal.... uz si to radsi tisknu!

Jeste jednou dekuju :papa

A jak se to povedlo sam nevim... Tim kartacem jsem auto myl uz mockrat a ted pri poslednim myti jsem najednou objevil tyto ryhy... no, uvidime, cos tim nadelam...

Odesláno

Myslím, že můžeš s klidem udělat všechno ... tvoje fotonávody jsou na úrovni a myslim, že dost lidem pomůžou ... :super

Za chvilku se hlavně bude hodit návod stylu \"ekolikvidace 406 snadno a rychle\" bohužel, ale je prostě fakt, že jeden z posledních dobrejch Peugeotů stárne :roll

Odesláno

Já bych se přiklonil k tomu, co psal Gabriel 307 a Medvěd: za mě 5 + 6 a pak bych přidal ještě pro H4wk3yho téma č. 8 - jak kvalitně udělat celolak (příprava auta na celolak, odstrojení/ochrana neodstrojených součástí auta, technika stříkání, doba tvrdnutí laku apod...) - to asi bude pro začátek stačit. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...