Radek Hurvajz Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 No tak ty budeš slintat za rohem:D:D:D Citovat
Péťa Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Mě stejně odmítají se slovy \"Ty děláš dvojčata\" :D :D Citovat
Moby89 Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Lůca:ja už mlčim, ale ta bunda by se pak vážně špatně nosila:D:D Citovat
Angelussy Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Kde si kdo nad čím bude slintat je mi asi jedno je fakt, že voňavého masa na gril tam bude asi dost Ale cokoliv co se týče dvojčat, pokud se to nevztahuje k autům bych pro jistotu vynechala Citovat
Angelussy Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Lůca:ja už mlčim, ale ta bunda by se pak vážně špatně nosila:D:D Tak je fakt, že mít pak na sobě celý večer nacucanou bundu, asi nic moc To ti samozřejmě nevyvrácím, že máš pravdu Citovat
Medvěd Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 ja si tentokrat radsi vezmu motobotky Motobotky? To už jsi tak shnilej udělat krok, že k tomu potřebuješ boty s motorem? Jak to vlastně funguje? Onehdá jsem viděl nějakýho mlaďase (možná ještě předpubescenta) v nějakém nákupním centru, kterak se tam s nějakými motobotkami proháněl. Motor ale musel bejt elektrickej, páč slyšet nebyl. Pro zlé jazyky - in-liny to určitě nebyly, jel jako by měl přímo kolečkovou podrážku. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Lůca:ja už mlčim, ale ta bunda by se pak vážně špatně nosila:D:D Tak je fakt, že mít pak na sobě celý večer nacucanou bundu, asi nic moc To ti samozřejmě nevyvrácím, že máš pravdu Tam bude více nacucanejch:D A klíšťata to nebudou:P Citovat
Angelussy Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 No však počkej až to uvidíš jsem na vás zvědavá :super Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Co tady děláš? běž si drbat do svyho vlakna:D:D Citovat
agresssor Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Co tady děláš? běž si drbat do svyho vlakna:D:D Já sem si zadny vlakno nezalozil :D :D Citovat
Angelussy Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Co tady děláš? běž si drbat do svyho vlakna:D:D Jak ho vyhání :D :D další chlap v revíru se nelíbí? :D Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 ja asi vsechny chlapy vymlatim palkou na baseball, aneb vite jak to boli bejsbolovou holi nicmene hodne prispevku pobavilo Medved: ano, ty parchanti maj na podrazce mala kolecka a na tech jezdi....... je to modni uz asi rok a pul :/ Jestli chces, muzu ti nejake sehnat, ale nevim jak to u tebe bude s loziskama , na medvedi tlapky toho pry moc nemaji, jak dodava manzelka Citovat
agresssor Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 A ted si Lucu usurpuje Scratch panove tak se dohodnete a nehadejte se :D Citovat
Angelussy Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 :D no to by to se mnou vyhrál :D mimochodem Scratchi, pokud by jsi měl jedny ty boty navíc, vždycky jsem měla sebevražedný sklony to zkusit a pořádně si na tom nabít kokos Citovat
h4wk3y Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 No však počkej až to uvidíš jsem na vás zvědavá :super Radsi ani nebud Citovat
Moby89 Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 H4wk3y: já myslim že zvědavost není špatná, a myslim že jako ukázka pořekadla\"alkohol je metla lidstva, ale zametat se musí\" v praxi, to bude stát za to:D Citovat
Angelussy Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Jak vehementně zametat se bude .. mě opravdu zajímá :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.