Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kde si kdo nad čím bude slintat je mi asi jedno :D je fakt, že voňavého masa na gril tam bude asi dost :D:)

Ale cokoliv co se týče dvojčat, pokud se to nevztahuje k autům bych pro jistotu vynechala :D:)

Odesláno
Lůca:ja už mlčim, ale ta bunda by se pak vážně špatně nosila:D:D

Tak je fakt, že mít pak na sobě celý večer nacucanou bundu, asi nic moc :D To ti samozřejmě nevyvrácím, že máš pravdu :D

Odesláno
ja si tentokrat radsi vezmu motobotky :D

Motobotky? To už jsi tak shnilej udělat krok, že k tomu potřebuješ boty s motorem?

Jak to vlastně funguje? Onehdá jsem viděl nějakýho mlaďase (možná ještě předpubescenta) v nějakém nákupním centru, kterak se tam s nějakými motobotkami proháněl. Motor ale musel bejt elektrickej, páč slyšet nebyl. Pro zlé jazyky - in-liny to určitě nebyly, jel jako by měl přímo kolečkovou podrážku.

Odesláno
Lůca:ja už mlčim, ale ta bunda by se pak vážně špatně nosila:D:D

Tak je fakt, že mít pak na sobě celý večer nacucanou bundu, asi nic moc :D To ti samozřejmě nevyvrácím, že máš pravdu :D

Tam bude více nacucanejch:D A klíšťata to nebudou:P
Odesláno

ja asi vsechny chlapy vymlatim palkou na baseball, aneb vite jak to boli bejsbolovou holi :D

nicmene hodne prispevku pobavilo :D

Medved: ano, ty parchanti maj na podrazce mala kolecka a na tech jezdi....... je to modni uz asi rok a pul :/

Jestli chces, muzu ti nejake sehnat, ale nevim jak to u tebe bude s loziskama :D, na medvedi tlapky toho pry moc nemaji, jak dodava manzelka

Odesláno

:D :D :D no to by to se mnou vyhrál :D :D

mimochodem Scratchi, pokud by jsi měl jedny ty boty navíc, vždycky jsem měla sebevražedný sklony to zkusit a pořádně si na tom nabít kokos :D

Odesláno

H4wk3y: já myslim že zvědavost není špatná, a myslim že jako ukázka pořekadla\"alkohol je metla lidstva, ale zametat se musí\" v praxi, to bude stát za to:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...