Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Modrá 206 1.1i -----> Světle modré GTI - Sezona 2018

Recommended Posts

Odesláno

Máš to pěkný a hlavně solidně položený :super 

Co tam máš prosimtě za podvozek, a máš vyndaný helpry? a zadek o dva zuby? Já mam TÁčko sešroubovaný uplně dolu a stejně jsem o metr vejš než ty :bojim

Odesláno
V 1. 7. 2017 at 12:39, Karkulák napsal:

Máš to pěkný a hlavně solidně položený :super 

Co tam máš prosimtě za podvozek, a máš vyndaný helpry? a zadek o dva zuby? Já mam TÁčko sešroubovaný uplně dolu a stejně jsem o metr vejš než ty :bojim

Díky, díky...:)

Mám tam taky TAčko s helprama a sešroubovaný uplně dolu..Zadek dělali kluci v Příbrami, takže nedokážu říct, o kolik to poslali dolů. Kdyžtak můžu dát kontakt a trvá jim to fat chviličku - za 45 minut jsem odjížděl domů :)  Ono to dělá opticky hrozně to lízo a pak taky i kola.. na 7J mám 185/35 šlupku, která taky udělá svoje.. :) 

Jinak koukám, že jsi z Rakovníka :)

Odesláno
před 3 hodinami, MilanF1 napsal:

A ty gumy Nankang fungují? Když bych cpal tolik peněz do auta, na gumách bych nešetřil. :myslim 

Radši nový Nankangy, než nějaký jetý. :) Už s autem nejezdim tak rychle, jak když to bylo v serii, takže nepovim, jak moc dobře fungují. Ale na normální ježdění a nějaká ostřější jízda zatim dobrý. Vodu jsem zatim potkal dvakrát, ale že by to nějak ustřelovalo nebo plavalo, to zase ne - Na druhou stranu neřikám, že jiný gumy nebudou fungovat líp.

Bral jsem je z jednoho důvodu a to, že rozměr 185/35/R17 od jinýho výrobce neměl nikdo na skladě v okolí.

Odesláno

Nemluvím o jetých ... samozřejmě cenově budou nankang dobré. ;) 

Na druhou stranu ten zvolený rozměr je šílený, se divím, že se tohle vůbec vyrábí. :D 

Odesláno

Jako za cca 5k člověk nemůže čekat nijak velkou kvalitu, ale co tak koukám na net, tak snad žádnej výrobce nedělá tenhle rozměr. Našel jsem akorát: Ling Lang :myslim, Accelera a právě Nankang

Kdybych si tam gumu namaloval fixou, tak to bude vypadat stejně :D ...  A ani to nějak extra nedrncá ve spojení s podvozkem - čekal jsem to 150x horší :D 

Odesláno

Dneska po 7000km nový olej 10W40 Liqui Moly a od katu trubka zakonečená laděným tlumičem. 

Kdyby měl někdo peknej tlumič s decentnim zvukem a dvoukoncovkou, nechť se ozve. :)

Odesláno
před 14 hodinami, PanOtakar napsal:

Díky, díky...:)

Mám tam taky TAčko s helprama a sešroubovaný uplně dolu..Zadek dělali kluci v Příbrami, takže nedokážu říct, o kolik to poslali dolů. Kdyžtak můžu dát kontakt a trvá jim to fat chviličku - za 45 minut jsem odjížděl domů :)  Ono to dělá opticky hrozně to lízo a pak taky i kola.. na 7J mám 185/35 šlupku, která taky udělá svoje.. :) 

Jinak koukám, že jsi z Rakovníka :)

Aha tak to dělá ta guma, já myslel že máš 195/40 ale 185/35 to už je fakt šlupka :D A asi trochu i to lízo, já mam z 307 a to je trochu nižší.  Jinak pokud kluci v Příbrami dělaj i repas, tak bych si kontakt určitě vzal. Kdyžtak SZ :) A jo jsem z Rakovníka. Se třeba někdy potkáme, jezdim často do Kladna.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Update :D

Proražená olejová vana :potlesk -> nová plus zase olej Liqui Moly po 3000km :myslim, novej zadní díl výfuku s oválnou koncovkou a nahrazená K&N vložka za origo vzduch. filtr.

Udělaný LED mlhovky (používá se stejně jako denní) s menší úpravou vstupu žárovky do světla.

Dotaz: Dá se někde sehnat ta lišta okolo výřezu na výfuk? Tak jako to má RC

Odesláno

Přitáhl jsem domu z noční a cítil jsem se ještě pln energie, tak jsem udělal následující :D - 

karnaubskej vosk, lakovani sloupků do černé, lakování tažného oka a trmenů do červena, stříknutí lišty mřížky chladiče do černé, ta původní byla modrá a to je blee :D 

IMG_4608.JPG

IMG_4613.JPG

IMG_4614.JPG

IMG_4618.JPG

IMG_4612.JPG

Odesláno
před 17 minutami, Print napsal:

Já bych trochu víc vypodložkoval kola. Jsou Moc zalezlý. Jinak dobrý

No, taky nad tím čím dal tím víc přemýšlím...

Odesláno
před 10 hodinami, PanOtakar napsal:

No, taky nad tím čím dal tím víc přemýšlím...

Mam doma jeden pár 10mm. Tak ti je můžu za nějakou symbolickou cenu nechat jestli chceš.

Odesláno
před 8 hodinami, FiFa_cze napsal:

Tohle je tak na 25mm, na to bude 10mm málo :D To chtělo hned koupit kola s nižším ET. Chce to kola vytáhnout, takhle to vypadá zvláštně až blbě...

Ono to dost zkresluje fotka :)

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...