Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

100 Euro je cena za kterou bys to koupil všude na vrakovišti, na spoustě z nich i se zárukou na odzkoušení.

Co je stávajícímu kompresoru? V čem je ten co jsi dostal jiný?

Odesláno

No nevim co je stavajucimu kompresoru ale kdyz sem byl z necim jinym v servisu tak mi bylo receno ze kompresor je od barviva a klima je prazdna, tak sem to chtel resit rovnou vymenou kompresoru. Ted kdyz sem ho chtel vymenit za ten co sem koupil tak sem zjistil ze mam jinou hlavu a uchyceni trubek, tu remenici sem chtel vymenit z meho ale kdyz nesedi ani uchyceni tak to nema zmysl... jenze chci skusit jeste tesneni na trubkach do kompresoru, prijde mi docela v spatnem stavu jenom ze chci nejdriv overit kde presne je barva abych zas zbytecne nekupoval tesneni ktere neni nejlevnejsi tak shanim uv lampu

Odesláno

No u 406 jsem měl zastříkanej kompresor v místě připojovacích hadic, přetěsnil jsem to a nic.... no a bylo to čidlo na chladiči.... jak to strhával proud vzduchu tak vypadalo čisté a všechno šlo na kompresor ;)

Odesláno

nj, takovych lidi je tu bohuzel vic, taky jsem jedou \"dobre\" nakoupil, ponauceni je, ze od novych clenu jedine tak, ze zaplatim az si zbozi vyzkousim.

Odesláno

Hm to neni vubec spatny napad - inzerce pouze po tom co se uzivatel trochu osvedci... Minimalne by se tak zabranilo tem,kteri se na P-C zaregistruji jen aby si sem hodili inzerat. Nikdy uz to pak nejsou aktivni clenove pote co prodaji a clensky prispevek take nezaplati ... Tak co ze jo .. :myslim

Odesláno

Na hodne forech to tak maji ze inzerci muze pouze clen ktery je tam treba minimalne mesic,nebo ma alespon par prispevku a tim padem je malinko vetsi jistota,ze to neni podobny kkt.

Odesláno

Chci se zeptat nevite nekdo o někom kdo by mel naprodej kompresor Sanden SD7V16 na 607 2.2HDi fakt v dobrym stavu? Dotycny pan jaksi nereaguje tak sem hold o necelych 100 eur lehči a z nervama v prde** :(

Odesláno
Na hodne forech to tak maji ze inzerci muze pouze clen ktery je tam treba minimalne mesic,nebo ma alespon par prispevku a tim padem je malinko vetsi jistota,ze to neni podobny kkt.

Stovku prispevku napise za ctvrt hodky do pokecu i mirne zdatny blb ;)

Ale jiste voditko tu pro cleny mame, kazdy vidi jestli prodavajici ma par prispevku v inzerci, nebo je na klubu dlouhodobe a par \"vydelanych\" stokorun mu nestoji za ostudu... a kdyz je to novacek, je sance na vyhozeni penez uplne stejna, jako v annonci nebo aukru...

Odesláno
Asi tak, ono ty příspěvky můžeš snadno nazracet i v \"pokusy\"

Tak aspoň aby byl určitou dobu na fóru.Třeba měsíc nebo tak. Vím, že to není nic na co by si nepočkali, ale třeba ne všichni na to budou čekat.No ale na druhou stranu, kdo bude chtít jakýkoliv pravidla obejít, tak je prostě obejde...

Odesláno

Tak sem se rozhodl ze si ten svuj kompresor zrepasuju, nebudu uz radsi od nikoho nic kupovat a ted po tutom davat prachy na novej to mi jaksi finančne nevycházi. Akorat ze budu mit nakou dobu nepojizdni auto nez to zrepasuju :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...