olgojc Odesláno 26. květen 2012 Odesláno 26. květen 2012 Ahoj, přeju všem hezké sobotní odpoledne. Potřeboval bych vědět, jak oddělat zadní plato u sedanu. Něco mi tam při přejezdu hrbolů rezonuje a nějak nemůžu přijít na to, co to dělá. Teda vím, že to rezonuje ten plech pod platem. Nikde není nic volnýho, šrouby zámků jsem dotáhl. Ale když do toho plecho zespodu z kufru klepnu, tak to rezonuje. Strašně mě to štve [Edited on 26/5/12 15:34 by olgojc] [Edited on 6/6/12 18:23 by olgojc] Citovat
Ferry Odesláno 26. květen 2012 Odesláno 26. květen 2012 mas zadni stahovaci roletu okna? jinak sundat to plato neni takovy problem, sklopis sedacky, sundas oblozeni sloupku, demontujes reproduktory a uvnitr odkladaciho kastliku vycvaknes plastovy spunt, kterym to drzi a pak uz to jde dolu, zustane to viset na pasech, pokud bys to chtel uplne vyndat, musis pasy povolit pod sedakem Citovat
olgojc Odesláno 26. květen 2012 Autor Odesláno 26. květen 2012 Roletu ani repro tam nemám. Sundat obložení sloupku mě teda nenapadlo. Přišlo mi, že tomu oddělání plata vadí jen okraje zadních sedadel. Byl bych ti vděčnej, kdyby jsi mohl zkusit bouchnout do toho plechu uvnitř kufru, jestli ti to udělá nějaký nepatřičný zvuk. Díky. Citovat
olgojc Odesláno 27. květen 2012 Autor Odesláno 27. květen 2012 Ahoj, tak závada je snad vyřešena. Stačilo dotáhnout ty páčky, kterými se sklápí opěradla sedadel. Mám ještě dotaz, nevíte kolik stojí těsnění řidičových dveří a guma kolem prahu? Citovat
olgojc Odesláno 6. červen 2012 Autor Odesláno 6. červen 2012 Čau, nevíte někdo, co by mohlo způsobovat vibrace auta na volnoběh. A po zapnutí klimatizace je to horší. Když už auto jede, je to OK. Svíčky mají najeto asi 3000 km, lambda měněná dnes. Citovat
krtek 2 Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 a co ti konkretne vibruje?motor? musis konkretnejsie popisat tvoj problem inak ti tazko niekto poradi [Edited on 6/6/12 18:44 by krtek 2] Citovat
olgojc Odesláno 6. červen 2012 Autor Odesláno 6. červen 2012 Řekl bych že motor. Třese se celý auto, i z venku když na něj položím ruku. Dělá to na benzín i plyn. Normálně jsou vibrace jemný, ale když zapnu klimu, tak to klepe dost. Citovat
krtek 2 Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 ked zapnes klimu tak zatazis motor a preto to klepe viac ,skontroloval by som na zaciatok silentbloky motora, skontroloval vzduch filter sviecky,ci sa motor nedusi Citovat
olgojc Odesláno 6. červen 2012 Autor Odesláno 6. červen 2012 Svíčky jsou relativně nové, vzduchový filtr koupím novej. Jak poznám vadný silentbloky motoru? Citovat
krtek 2 Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 no vecsinov je popraskany alebo ciastocne potrhany, alebo sa gumova cast oddeli od kovovej casti silentbloku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.