Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas všetkých ktorý sú už na zraze ale aj tých ktorý sa chystajú navštíviť krásnu sobotu. Kto ide zajtra ráno na zraz do Piešťan. Ja idem zo smeru Martin - Prievidza - Partizánske - Topoľčany - Piešťany. Z MT ráno odchádzam o 06.00 hod. Ak niekto ide dajte vedieť. Príchod do PN bude okolo 09.00 hod. Nutenú prestávku mám v PE asi pol hodiny. Takže PE 07.30-08.00 hod. Dúfam že za niekto ozve!!! :papa

Odesláno
Zdravim Vas všetkých ktorý sú už na zraze ale aj tých ktorý sa chystajú navštíviť krásnu sobotu. Kto ide zajtra ráno na zraz do Piešťan. Ja idem zo smeru Martin - Prievidza - Partizánske - Topoľčany - Piešťany. Z MT ráno odchádzam o 06.00 hod. Ak niekto ide dajte vedieť. Príchod do PN bude okolo 09.00 hod. Nutenú prestávku mám v PE asi pol hodiny. Takže PE 07.30-08.00 hod. Dúfam že za niekto ozve!!! :papa
cav aj ja idem z Oslian len neviem ako maly vstane tak neviem slubit ze o 8mej budeme v PE ale ja planujem ze okolo 9tej budem na 100% vyrazat.
Odesláno

Čav ja vyrážam okolo 7:00 zo Žarnovice,takže o 7:45 je reálne že budem v PE.Môžme sa stretnúť pred tescom. V SZ ti pošlem telefon.Brnkni ráno ak chceš.

Odesláno

Dobry vecer. Ja uz som doma . Dakujem usporiadatelom za super zorganizovanu akciu.Pre pracovne povinnosti sa mi nedalo zostat pocas celeho zrazu. Este raz bolo super . Dakujem

Odesláno

Nedrážděte chřestýše bosou nohou, páč Vám neskutečně závidím a mrzí mně, že tam nemůžu bejt taky. Samo přeju, ať se sraz vydaří minimálně tak, jako když jsem tam byl před dvěma lety s Pavlíkem. :papa

Odesláno

takže uš sme doma a dakujem všetkým ktorý boli na zraze bolo super a hlavne dakujem organizatorom za pripravu zrazu,kucharom za dobru strvu a všetkým okolo tohto zrazu bolo naozaj SUPER.

Odesláno

Tak už tiež doma, všetko vybalené... stratil sa nám iba lampáš, takže v norme... :D

Ďakujem všetkým kto prišli a hlavne tým, ktorí nezdrhli do akwaparku a zúčastnili sa orienťáku... :papa

EDIT...

FOTKY: PC - PN2012 Picasa Web Album

VIDEO: Vyhodnotenie PN2012

Čiže pre tých, ktorí sa nezúčastnili máme odkaz od jedného z organizátorov:

DSCF5052.JPG

:aut

[upravil dne 8/12/2012 14:36 od Cinicman]

[upravil dne 8/12/2012 15:35 od Cinicman]

Odesláno

Pripájam sa ku ostatným. Ďakujem všetkým čo zorganizovali tento zraz, bolo super až na to počasie (vietor a ochladenie) to nám celkom nevyšlo.

Pikladám zopár fotiek čo som nafotil.

Zraz Piešťany 2012. FOTO

[upravil dne 12/8/12 16:10 od Judes]

Odesláno

Ďakujem všetkým kto prišli a hlavne tým, ktorí nezdrhli do akwaparku a zúčastnili sa orienťáku... :papa

tak za a) ty tři posádky by Vás nevytrhli

b) bylo by mě trapně odvést si ty ceny co jsem přivezl :roker

Odesláno

Aj odo mna velka vdaka organizatorom, vsetkym co pomahali aby bol zraz tip top, vsetkym co prisli aby sme sa zase stretli porozpravali. Ucast bola hojna aj zo strany ČR v sobotu trosku poprsalo tak sme si nemohli CC vychutnat na 100%. Papanie bolo perfektne. Dakujem aj ze sadu klucou na bike len mi tam furt chyba ta \"15\" na pedale. A dakuje aj lumpom ktory mi z auta chceli spravit prirodne WC a oblepili mi auto toaletakom! Konecne sme tym Cechom dali vo futbale:P

[upravil dne 12.8.2012 20:51 od robozv]

post-27360-14109626214884_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...