joemikes Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Čaute, když je špatný Čidlo teploty chladící kapaliny na motoru, mohlo by spouštět často saharu a házet auto do nouzáku? Díky za radu :-) Citovat
joemikes Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 Mohlo, nemohlo... co říká diag? Diag hlásí chybu na čidle právě. Ale může to dělat i FAP, toť otázka... Citovat
koblih69 Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Diag hází chybu na čidla, ale můýže ot dělat i FAP? To je nějaký šroubovaný ne? Byla to orogo diag? Jakou chybu to přesně hlásí? Citovat
Ferry Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 caste a bezduvodne spousteni sahary ano, nouzak, to nevim, spis ne Citovat
joemikes Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 caste a bezduvodne spousteni sahary ano, nouzak, to nevim, spis ne Diag Bosh, mechanik říká, že je chyba v čidle, ale přesný číslo chyby neznám. Poslední diag FAPu ukazovala 7% zanešení a nízký tlak před i za, před časem byl na 70%, je to dost zvláštní, i když jsem jezdil děnně v DE po dálnici. Při zátahu nahlásí antipolution fault, hodí se do nouzáku a spustí se sahara. Citovat
koblih69 Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Čidlo stojí relativně pár korun, takže to můžeš zkusit, al ejá bych šel spíš cestou správné diagnostiky a pak by se vidělo. Ono co to znamneá špatné čidlo? Zkrat na kostru? Nebo na +? Nebo rozpojený obvod nebo posunutý rozsah... já jenom abys neplatil zbytečně... [upravil dne 21/5/12 14:27 od koblih69] Citovat
joemikes Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 Čidlo stojí relativně pár korun, takže to můžeš zkusit, al ejá bych šel spíš cestou správné diagnostiky a pak by se vidělo. Ono co to znamneá špatné čidlo? Zkrat na kostru? Nebo na +? Nebo rozpojený obvod nebo posunutý rozsah... já jenom abys neplatil zbytečně... [upravil dne 21/5/12 14:27 od koblih69] Půjdu se domluvit radši přímo k pežoťákům ať to všechno zjistí pořádně. Je fakt, že pořád něco někomu platím a nic. Dík :-) Citovat
koblih69 Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 No tak voni pežoťáci asi nebudou z nejlevnějších . Spíš jsem myslel pro začátek někoho s diag. a podle chyb by se vidělo. Citovat
joemikes Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 No tak voni pežoťáci asi nebudou z nejlevnějších . Spíš jsem myslel pro začátek někoho s diag. a podle chyb by se vidělo. Teď jsem byl u kluků co mají Diag na Pažouty, zkoušel dělat regeneraci FAPu, to nevim proč nešlo. Ukazovala 14% zanešení, ale prý pod baterkou je čidlo do který jdou dvě hadičky a když se zanesou, může to pak klamat. Zatím to žádný chyby nenašlo, vlítnu tam až se mi zase rozsvítí a hodí do nouzáku, snad už budu vědět čím to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.