Přejít na obsah

joemikes

Uživatel
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

Vše od uživatele joemikes

  1. Jasně :-) to je bohužel rozhodující. Díky za pomoc :-)
  2. Děkuju, ti za rychlou odpověď. Doporučíš mi nějakou značku která vydrží aspoň 80tis? :-)
  3. Taky prosím o zjištění zda mám KOTOUČE s ložiskem bo bez, díky. (VF33E9HZC83588498)
  4. joemikes

    Snímač tlaku sacího potrubí

    Díky Strakimu mi to zase funguje jak má, chyba byla, samozřejmě jak jinak, v softu. Takže žádný snímač, žádná chyba v turbu jak tvrdili ti \"nejmenovaní chytráci\" ale soft! Díky moc Straki! Spokojenost
  5. joemikes

    Snímač tlaku sacího potrubí

    Dia o chybě píše, Příliš vysoký tlak v sání, mně to nic neříká. Jen vím, že při zrychlování kolem 80km/h a výš padá výkon a rozsvítí se kontr. motoru. FAP venku, váha vzduchu nová, EGR čistej. No jsem sám zvědavej.
  6. joemikes

    Snímač tlaku sacího potrubí

    Když hlásí dia chybu ve snímači? Já vim, je to začarovanej kolotoč..
  7. joemikes

    Blbne mi auto

    A varovky jdou normálně?
  8. joemikes

    zhasínání motoru

    Čeče, tohle se mi stalo s kámošovým, má ten samý co ty, v noci na dálnici mi najednou všechno zhaslo, motor pocukal, ale trvalo to snad jen sekundu, pak zase vše šlo. Nicméně jemu se to asi nestalo, nic neříkal, nepřišli jsme na důvod.
  9. joemikes

    Snímač tlaku sacího potrubí

    Dnes mi má pán poslat použitý origo díl z bouračky, už se mi nechce vrážet do nového, napíšu do konce týdne jak to dopadlo. Jsem sám zvědav, ale vykuchání FAP pomohlo snad úplně všemu
  10. joemikes

    Snímač tlaku sacího potrubí

    Šlem na něm nebyl jen trocha oleje, vyčistil jsem ho, do té dírečky jsem se radči nevrtal, bůhví co tam je, nicméně háže mi to chybu a nouzák stále, tak to vypadá na nový, tedy od EPS.
  11. Zdarec, jsem po vyoperování FAP, jede se dobře, auto krásně táhne, ale do té doby než se rozsvítí kontrolka motoru. Na Dia hlásí chybu Snímač tlaku sacího potrubí Dělalo mi to i dřív, ale ne tak často, hláška je tradiční Antipollution fault Je to čidlo na obrázku, otázka je jestli tam má být to samý nebo můžu koupit třeba od EPS, ale aby to dobře fachalo. Díky za radu :-) [upravil dne 15/6/12 16:26 od joemikes]
  12. joemikes

    Palubní počítač

    Tak na 4,3l podle compu se dostanu, když jedu po rovině nebo z kopce cca kilo. No já ho mám teprve dva roky, v zimě spotřeba 8-9l po městě a teď v létě, když ukazuje 5,5 tak bere 6,7-7l to už mám změřený. Dálnice v DE 7,2 a to ho nijak nehonim, na 1,6 hdi si myslim až moc. Kámoška má octavku 1,9 tdi 66kw a mimo město jí bere 4,4 pravých.
  13. joemikes

    Palubní počítač

    Mechanik mi říkal, že je to tím jak při rozjezdu nebo, když ho okouříš do kopce jde tam víc nafty než ukazuje počítač a tím je ta spotřeba rozdílná. Zajímavý je taky, že při 170km/h už nepustí víc jak 12,5l a už to jede jen z kopce
  14. joemikes

    pískání

    A když vypneš motor tak zapíská, že se lidi otáčejí že? Mě tohle dělal setrvák, a když ho vyndal mechanik tak jsme se nedivili ani jeden, tlumič veškerý žádný, jen kus zrezlého železa :-D Po výměně klid, vyplatí se udělat i rovnou spojku, stejně se musí sundat. Stejně nevim kdo vymyslel tu dvouhmotu, je to kravina.
  15. joemikes

    pískání

    Já tu dvouhmotu měnil taky a příznaky stejný. Našel jsem tenhle, není dvakrát levnej: http://www.automedik.cz/autodily.html?product=127795&path[]=1357089&path[]=1357115&path[]=1357462&path[]=1360705&path[]=1378785&path[]=1425244
  16. Zdarec, máte taky někdo cca o 1,2L/100km vyšší spotřebu než ukazuje palubní comp?
  17. joemikes

    Čidlo teploty vody

    Díky, zítra na to mrknu, doufám, že když ho odpojím nehodí se do nouzáku :-)
  18. Čaute, nevíte někdo kde se nachází Čidlo teploty vody na motoru u 1,6 hdi?
  19. Teď jsem byl u kluků co mají Diag na Pažouty, zkoušel dělat regeneraci FAPu, to nevim proč nešlo. Ukazovala 14% zanešení, ale prý pod baterkou je čidlo do který jdou dvě hadičky a když se zanesou, může to pak klamat. Zatím to žádný chyby nenašlo, vlítnu tam až se mi zase rozsvítí a hodí do nouzáku, snad už budu vědět čím to.
  20. Půjdu se domluvit radši přímo k pežoťákům ať to všechno zjistí pořádně. Je fakt, že pořád něco někomu platím a nic. Dík :-)
  21. Diag Bosh, mechanik říká, že je chyba v čidle, ale přesný číslo chyby neznám. Poslední diag FAPu ukazovala 7% zanešení a nízký tlak před i za, před časem byl na 70%, je to dost zvláštní, i když jsem jezdil děnně v DE po dálnici. Při zátahu nahlásí antipolution fault, hodí se do nouzáku a spustí se sahara.
  22. Diag hlásí chybu na čidle právě. Ale může to dělat i FAP, toť otázka...
  23. Čaute, když je špatný Čidlo teploty chladící kapaliny na motoru, mohlo by spouštět často saharu a házet auto do nouzáku? Díky za radu :-)
×
×
  • Vytvořit...