Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

73.minisraz Praha 7.6. 17:00 na Džbáně, snad už tam bude volnej plac :D

Recommended Posts

Odesláno

už tušim jak se asi cítil nejmenovaný člen když jsme jeli loni šebetov, to je 3,0V6, 120kwatový HDi, ani nechci vědět co to pohání Negrbobovi, a pak chudáček já se 66kwatkama:(:D:D

Odesláno

Pokud se nepletu, tak negrbob funguje s 2.7V6 HDi. Ale tak dneska si myslim, ze bys i s 66kW byl kralem silnice uz od sjezdu na motol :D ja nijak nespechal.... :)

Odesláno

Ja jel pianko, Pechymu to strasne hulilo a nebylo videt na cestu. Pak jsem v 70ti +- predjizdel Mobyho. Ta 80ka a zuzeni byla ale velka zrada. :)

Odesláno

Tam jak bylo tu zuzeni do dvou pruhu pod kopcem pred stoupanim do levotocive zatacky. :D

Jinak samozrejme v serviceboxu onen ruzovej nesmysl k tomu tapecu neni. :-(

Odesláno

moby to tak prosvistel, ze si ani nevsim :D to same je i z druhe strany mimochodem... :D

je ale zvlastni, ze ja jel +-100 a vy jste me pred tim zuzenim predjeli, jako bych stal na miste :D

Odesláno

Aha tak v tom pripade promeruje me a Mobyho jsem nepredjizdel v +- 70ti. :D

Jinak napocital jsem na srazu 18aut a jedno poloauto :). A jako na potvoru nikdo nemel fotak. :(

Odesláno

postupně: já si taky nemyslim že jsme po okruhu jeli 70-80km/hod, dokonce si troufnu říct že minimálně já jsem nešel od najedzdu pod 110 tacho

foťák jsem v kufru měl stačilo se zeptat:P

Odesláno
No, tak to se Petrovi nedivím, že máte dištanc:D:D

Jojo priste necham auto doma a pujdu pesky :D

Opet si mel pravdu ted jsem projel zadky na internetu a to druhe pridavne brzdove maj vsechna ktera maj od vyroby kridlo. Takze muzu klidne spat s vedomim ze to jedno sviti nema. :papa

Odesláno

Taky díky všem kteří přijeli... rád jsem potkal opět starší členy a ještě radši poznal nováčky :D a doufám,že přiště budeme minimálně ve stejném počtu... a snad za týden se všemi na Kokoříně :)

Odesláno

já také děkuji všem co přijeli , bylo to supr , nové tváře, slalomek byl , počasí vyšlo a že jsme zabrali tři velke stoly venku to už si nepamatuju kdy naposled jsme byly v takovem poctu .

snad se novinka eshopu libila

p.s. komu jsem platil zmrzlinu ? :D

Odesláno

p.s. komu jsem platil zmrzlinu ? :D

Pavlík měl 2 nanuky (po 20,- Kč/ks) a 100% jsem je platil

[upravil dne 8/6/2012 08:34 od Medvěd]

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...