Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

73.minisraz Praha 7.6. 17:00 na Džbáně, snad už tam bude volnej plac :D

Recommended Posts

Odesláno

Pe.Tr: predem rikam, ze slalomku se neucastnim :D na to neni moje odrazedlo stavene prosim :mad: navic uz takhle se zas asi budu muset objednat k vam na servis :D

Odesláno

Anebo taky naopak .... :aut Ale doufám, že když po dlouhý době budu, že tam alespoˇbn pír lidí bude, ale je fakt, že doby, kdy jsme si na DJbáně neměli kam sednout už jsou asi fuč :roll:D

Odesláno

me stve se tam tahnout takvou dobu v kolonach.....

Odesláno

Scratch : s kolonama v Praze při cestování na Džbán neuděláš nic...já to taky mám přes celou Prahu z JM..a vždycky jsem to nervově přežil...

Odesláno
me stve se tam tahnout takvou dobu v kolonach.....

Nebuď lemra ... zase je to lepší, než zajet někam, kde si člověk jenom dřepne a sedí a kecá, tady je aspoň nějaká outdoor akce spojená s autama, když jsou teda k dispozici kužely.

Hlavně pro nováčky byly Džbány dobrý, že se prostě stálo v hloučku venku a kecalo, než, že si dotyční sednou ke stolu a novic se třeba nemá s kým bavit, protože si sedne vedle nějakýho nemluvy ... to se mi naštěstí před lety nestalo ... :aut:D

Džbány byly bezkonkurenční nějakejm Peugeot restauracím, Radnicím a ostatním ... proto tam i dorazim přes celou Prahu :mrk

[upravil dne 31/5/2012 21:54 od Neon]

Odesláno

Oddie, vidiš to, kdybys byl doma, tak bych se u tebe mohl stavit pro nějaký ty krámy na HDičko, jestli´s je ještě nevyhodil, nebo neposlal dál ... :)

Odesláno

Já myslel, že roděj ženský ... :) Teda alespoň u nás tomu tak bylo ... :aut

Tak to je jiná ... tak zase za rok to zkusím znovu, tak to přeju, ať to vše klapne a do třetice všeho dobrého, když už má na to uzpůsobenou pixlu ... :)

Odesláno

Ja tam byl naposled asi pred 15lety ale ve ctvrtek bych jel sem tak me kdyztak opravte abych tam pak nebyl sam a nevypravel si vtipy ktere neznam. :D

https://maps.google.com/maps?q=D%C5%BEb%C3%A1n&hl=en&sll=50.094871,14.338231&sspn=0.015115,0.038581&t=h&hnear=Ke+dvoru,+160+00+Praha+6,+Czech+Republic&ie=UTF8&hq=&ll=50.098319,14.33777&spn=0.005932,0.016512&z=17&vpsrc=6&iwloc=A&cid=2089862711899923280

[upravil dne 31/5/12 23:29 od negrbob]

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...