Lord Back Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 tak to tam mas ty kapaliny moc a proto ti to pribrzduje si ji odsaj mas tam rysku min max tak pekne mezi ne a bude to dobry nadobka by se ti nepolila ani kdybys to mel otevreny uplne a zadnou igelitku tam nedavej to se dela jen kdyz nikde neco rozpojujes aby ti nevytekla. kamarad takhle oddelal brzdy na felde dolil si kapalinu centak od vicka a furt resil proc mu netahne az pomalu schorel vul jen taková ,blbost\':)--hladina brzd. kapaliny se má udržovat vždy na rysce MAX. Není podmínkou!!!!! lepší cenťák pod minimem než cenťák nad maximem mezi ryskama MIN-MAX se udržuje hladina motor. oleje Citovat
koblih69 Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Koukám, že se nám ta diskuse dostává do úplnech absurdit Citovat
Krt€K Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 Absurdity neabsurdity, snad se dopátrám výsledku...brzdovej válec je novej, byla to výměna z nutnosti, ta repas sada, kterou jsem koupil, na to nepasovala...na tu hladinu mrknu a kdyžtak jí sundám dolu (na max.) Citovat
koblih69 Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Ty repas sady jsou 2. Pokud sedobře pamatuju tak v Kelly měli jen jednu v Elitu 2 a byla to ta druhá než mi tvrdili, že to je, ale to je jedno, válec máš novej. Mírně vyšší hladina nevadí, nižší samozřejmě jo, ale to ti už hlásí čidlo. Když ti to udělá a opatrně sáhneš do tý kapaliny tak je horká? Když sundáš kolo a protočíš rukou tak přibržďuje? [upravil dne 21/5/12 15:41 od koblih69] Citovat
Krt€K Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 Do kapaliny jsem zatím nešahal a kolo nesundaval...jen jsem si to vyzkoušel na kopečku, kdy jsem dojel na neutrál a místo, abych začal klesat, jsem se zastavil...a kotouče jsou horký..zadní jsou jen teplý, ale normálně a přičítám to klasickýmu brzdění...a v kelly tuším měli na netu dvě, jednu skladem a tu mi prodali (takže je teď k dispo i s válcem původním). Citovat
koblih69 Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Př. kotouč je horkej i normálně tak, že se spálíš. Kolo bych nesundával. Prostě až by to začalo dělat ak bych to jen zvednul a protočil kola jestli přibrždují. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 :)nemíním se dohadovat o hladině brzd. kapaliny, nikde jsem taky nepsal, že má být nad MAX, má být na rysce MAX a tečka:P podle mě to přeplněnou nádobkou nebude, i když ji samozřejmě v nádobce uber na předepsané množství...,brzdovka je speciální kapalina, která má vysoký bod varu, minimální roztažnost atd.,atd. Citovat
ferinko2 Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Nechcem sa opakovať,ale ked si menil brzdový valec,určite tam tá tyčka nemá vôľu (medzeru) a preto to pribrzďuje.Až na to prideš,dáš mi zapravdu.Výška hladiny kvapaliny apod.veci nerieš.Ked je jej veľa a vracala sa správne do nádržky tak ti ju v pohode vytlačí.Toto nerieš.Povoľ brzdový valec,skráť tyčku a je to v pohode!!!!!!! Citovat
Krt€K Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 No, fór je v tom, že jsem tu tyčku zkoušel nastavit u původního válce a ta nastavit nejde...a s tím původním to nejdřív nedělalo a pak začlo...tak že by se to samo přenastavilo? Citovat
Kupca Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Je i fakt to co píše Ferinko, pokud nemá jak se kapalina vrátit zpět do nádobky tak jak se rozehřeje zvětší objem a pak brzdy porád přibržďují. Pedál brzdy by měl mít trochu vůli než začne brzdit. Citovat
Krt€K Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 Tomu já rozumím, ale nerozumím, proč by to začlo dělat až později s tím původním válcem a proč, když jsem tu tyčku zkoušet nastavovat, nešla, jen se točila...(u toho starého)..ten novej se rovnou namontoval... Citovat
Lord Back Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 tu hladinu řeš když se kapalina nemá kam vrátit tak to začne brzdit a jestli jí tam bylo tolik že ti prolínala ven tak je to špatně a s tou hladinou přesně na max bych zas tak neřešil prostě do rozmezí min max ale klidně i na max samozřejmě že je to tak správně ale není to podmínkou hlavně ať není nad maximem to je základ Citovat
ferinko2 Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 Nič nedáš za skúšku.Ak sa nedá nastaviť tyčka,vyber brzdový valec a medzi valec a posilovač vlož podložky cca 1-2mm a znovu poskladaj.Keď to bude OK,chybu si našiel.Pri skladaní musí brzdový valec sadnúť bez tlaku,tak vieš,že tyčka má potrebnú vôľu. Citovat
Krt€K Odesláno 22. květen 2012 Autor Odesláno 22. květen 2012 Alchymie,koukam..nejdriv zjistim,jestli se da nastavovat.Jinak jak jsem jel do prace,tak jsem zkousel,brzdit,co to slo a vse ok.Brzdovka chladna,brzdy v ramci moznosti. Ale treba to chtelo vic,podrobim to zkoumani. Citovat
koblih69 Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 No a mimo jiné by se ta vůle časem zvětšovala a ne zmenšila... Citovat
JendaB Odesláno 22. květen 2012 Odesláno 22. květen 2012 Na Coupe mi tohle dělalo úplne stejně (kolikrát jsem zůstal stát v mírnějším kopci bez zatažené ručky a zařazeném neutrálu)a nakonec pomohla výměna abs jednotky. Jinak bych spíš zkusil míň, ale častěji brzdit aspoň u mě to takhle fungovalo aby se to projevilo. [upravil dne 22/5/12 22:07 od JendaB] Citovat
Krt€K Odesláno 23. květen 2012 Autor Odesláno 23. květen 2012 Tak nový poznatek...jelikož bylo dneska krásně, nebyl problém to zahřát..pro JendaB: míň a často tomu pomáhá :-( pochopitelně to začlo zase přibrzďovat, kotouče horký všechny 4 a brzdová kapalina spíš vlažná než teplá...Kolik stojí abs jednotka? A proč a jak takhle blbne? Citovat
JendaB Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 Nevím pročto děla, na to přišel mechanik a z vrakace stala 4000kc. V Autorizaku doporučili výměnu hlav. brzd. Valce tak jsem ho koupil a u známého mechanika nechal vyměnit ale pry mu to s tím novým neslo odvzdusnit až přišel na tu abs jednotku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.