Krt€K Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 Ahoj kluci,mam dotaz..Po urcitem poctu zabrzdeni,hlavne v kolonach po Prazese mi stava,ze mi zacne pribrzdovat predek a to trva,nez to chcipnu a vychladne to.Pak je to zas ok.Nechal jsem vymenit hadice a valec,trmeny za studena behaj jak novy. Posilovac jsem nemenil,k tomu mi to nejak nesedi.Netusite,cim by to mohlo byt? Jo a pokud to tu uz je,tak se omlouvam,na mobilu se mi to hleda na prd :-( Citovat
Krt€K Odesláno 20. květen 2012 Autor Odesláno 20. květen 2012 Ahoj vsem,tak nikdo netusi?Chtel jsem to poladit,nez pojedu z Plzne,ale asi to teda budu muset risknout :-\\ Citovat
Dano406 Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Možná pikačovina,ale co tam máš za kotouče a desky? Citovat
Krt€K Odesláno 20. květen 2012 Autor Odesláno 20. květen 2012 Kotouce ate power disc a desky ferodo. Citovat
Dano406 Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 A co brzdová kapalina,jak je stará? Asi je nová co,když jsi měnil hadice:mad: [upravil dne 20/5/12 19:47 od Dano406] Citovat
Krt€K Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 Přesně tak, je to nový...nechával jsem dělat právě všechno možný, když to začlo blbnout...ale dělá to furt...zkrátí se dráha brzdovýho pedálu, ztuhne to a začně přibrzďovat...plus poznatek ze včera, jelikož jsem jel dálku...dělá to i zadek.. Citovat
Lord Back Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 no tak se podivej jestli ti tam nanalili plnou nadrzku az k vicku to by presne na to sedelo tam musi byt vzduchova bublina nad kapalinou jinak to po ohrati zacne samo brzdit kazda kapalina se teplem roztahuje a kdyz nema kam tak to zacne brzdit to da rozum podivej se na to nez ty kotouce oddelas znova Citovat
Krt€K Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 Ok, mrknu na to, ale mám takovej dojem, že než jsem tohle dělal, tak nádržka byla plná..ale mrknu. Citovat
punkac Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 hele, není ve víčku odvzdušňovací dírka, kudy by případná přebytečná kapalina utekla? Když jsem měnil hadičky, dával jsem z tohohle důvodu pod víčko mikrotenový sáček, aby kapalina samovolně neutíkala Citovat
Krt€K Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 :-O zaměřím se na to :-) za chvíli jedu pryč, tak to prozkoumám...to jsou mi věci :-( Citovat
Kupca Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Jestli si neměnil přední hadice tak to udělěj z 99 procent to dělají ony, u mě na několika vozech to tak bylo vždy. Jíná závada tam nebyla Citovat
Krt€K Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 No právě, že jsou taky nový...jak jsem psal...hadice, válec, kapalina...zbývá posilovač a třmeny, který za studena běhaj jak nový.. Citovat
Krt€K Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 Tak jsem ted kouknul na nadrzku,byla od kapaliny.Jinak kapaliny tam je az po sitko. Kazdopadne jsem to dotah na krev a uvidime. Igelitak ted zrovna u sebe nemam,abych to utesnil. Citovat
Lord Back Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 tak to tam mas ty kapaliny moc a proto ti to pribrzduje si ji odsaj mas tam rysku min max tak pekne mezi ne a bude to dobry nadobka by se ti nepolila ani kdybys to mel otevreny uplne a zadnou igelitku tam nedavej to se dela jen kdyz nikde neco rozpojujes aby ti nevytekla. kamarad takhle oddelal brzdy na felde dolil si kapalinu centak od vicka a furt resil proc mu netahne az pomalu schorel vul Citovat
punkac Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 to s tím igelitem jsme se špatně pochopili! Dává se tam přesně jen z důvodu, když něco děláš na brzdách, jak psal Lord Black! Citovat
ozzy56 Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 tak to tam mas ty kapaliny moc a proto ti to pribrzduje si ji odsaj mas tam rysku min max tak pekne mezi ne a bude to dobry nadobka by se ti nepolila ani kdybys to mel otevreny uplne a zadnou igelitku tam nedavej to se dela jen kdyz nikde neco rozpojujes aby ti nevytekla. kamarad takhle oddelal brzdy na felde dolil si kapalinu centak od vicka a furt resil proc mu netahne az pomalu schorel vul jen taková ,blbost\':)--hladina brzd. kapaliny se má udržovat vždy na rysce MAX. mezi ryskama MIN-MAX se udržuje hladina motor. oleje Citovat
ferinko2 Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Ja by som to videl na hlavný bzdový valec.Medzi tyčkou z posilňovača a piestikom nie je vôľa,je stále trošku pritlačený,teplom sa rozpínajúca kvapalina sa nemôže nasávacím otvorom vrátiť do nádržky a tlačí na piesty brzdových valcov-pribrzďuje vozidlo.Takisto to môže byť absencia vôle medzi pedálom a posilňovačom a následne medzi posilňovačom a hl.brzdovým valcom.Preto to po vychladnutí dočasne funguje normálne. [upravil dne 21/5/12 13:48 od ferinko2] Citovat
koblih69 Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Hledal bych příčinu v zadírání pístků nebo čepů na třmenech vlivem zvýšené teploty. Nevěřím, že by se takhle mohla projevovat vada HBV. Citovat
ferinko2 Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 koblih69-vtedy by bolo pribzďovanie konštantné,jednoznačne sa rozpínajúca kvapalina nevracia z brzdového systému do nádržky.Svedčí o tom aj fakt,že to robia zadné brzdy,na zadný okruh sa vyvíja prvotný tlak,potom na predný. Citovat
Dano406 Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 A nebo může být vadné to víčko.To se mi také stalo,pořád orosená nádobka a až nové víčko to spravilo,ale nevím jakou by to mělo souvislost s tím přibržďováním. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.