Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci,mam dotaz..Po urcitem poctu zabrzdeni,hlavne v kolonach po Prazese mi stava,ze mi zacne pribrzdovat predek a to trva,nez to chcipnu a vychladne to.Pak je to zas ok.Nechal jsem vymenit hadice a valec,trmeny za studena behaj jak novy. Posilovac jsem nemenil,k tomu mi to nejak nesedi.Netusite,cim by to mohlo byt? Jo a pokud to tu uz je,tak se omlouvam,na mobilu se mi to hleda na prd :-(

Odesláno

Přesně tak, je to nový...nechával jsem dělat právě všechno možný, když to začlo blbnout...ale dělá to furt...zkrátí se dráha brzdovýho pedálu, ztuhne to a začně přibrzďovat...plus poznatek ze včera, jelikož jsem jel dálku...dělá to i zadek..

Odesláno

no tak se podivej jestli ti tam nanalili plnou nadrzku az k vicku to by presne na to sedelo tam musi byt vzduchova bublina nad kapalinou jinak to po ohrati zacne samo brzdit kazda kapalina se teplem roztahuje a kdyz nema kam tak to zacne brzdit to da rozum podivej se na to nez ty kotouce oddelas znova

Odesláno

hele, není ve víčku odvzdušňovací dírka, kudy by případná přebytečná kapalina utekla?

Když jsem měnil hadičky, dával jsem z tohohle důvodu pod víčko mikrotenový sáček, aby kapalina samovolně neutíkala :myslim

Odesláno

Jestli si neměnil přední hadice tak to udělěj z 99 procent to dělají ony, u mě na několika vozech to tak bylo vždy. Jíná závada tam nebyla

Odesláno

Tak jsem ted kouknul na nadrzku,byla od kapaliny.Jinak kapaliny tam je az po sitko. Kazdopadne jsem to dotah na krev a uvidime. Igelitak ted zrovna u sebe nemam,abych to utesnil.

Odesláno

tak to tam mas ty kapaliny moc a proto ti to pribrzduje si ji odsaj mas tam rysku min max tak pekne mezi ne a bude to dobry nadobka by se ti nepolila ani kdybys to mel otevreny uplne a zadnou igelitku tam nedavej to se dela jen kdyz nikde neco rozpojujes aby ti nevytekla. kamarad takhle oddelal brzdy na felde dolil si kapalinu centak od vicka a furt resil proc mu netahne az pomalu schorel vul

Odesláno

to s tím igelitem jsme se špatně pochopili! Dává se tam přesně jen z důvodu, když něco děláš na brzdách, jak psal Lord Black!

Odesláno
tak to tam mas ty kapaliny moc a proto ti to pribrzduje si ji odsaj mas tam rysku min max tak pekne mezi ne a bude to dobry nadobka by se ti nepolila ani kdybys to mel otevreny uplne a zadnou igelitku tam nedavej to se dela jen kdyz nikde neco rozpojujes aby ti nevytekla. kamarad takhle oddelal brzdy na felde dolil si kapalinu centak od vicka a furt resil proc mu netahne az pomalu schorel vul

jen taková ,blbost\':)--hladina brzd. kapaliny se má udržovat vždy na rysce MAX.

mezi ryskama MIN-MAX se udržuje hladina motor. oleje

Odesláno

Ja by som to videl na hlavný bzdový valec.Medzi tyčkou z posilňovača a piestikom nie je vôľa,je stále trošku pritlačený,teplom sa rozpínajúca kvapalina sa nemôže nasávacím otvorom vrátiť do nádržky a tlačí na piesty brzdových valcov-pribrzďuje vozidlo.Takisto to môže byť absencia vôle medzi pedálom a posilňovačom a následne medzi posilňovačom a hl.brzdovým valcom.Preto to po vychladnutí dočasne funguje normálne.

[upravil dne 21/5/12 13:48 od ferinko2]

Odesláno

koblih69-vtedy by bolo pribzďovanie konštantné,jednoznačne sa rozpínajúca kvapalina nevracia z brzdového systému do nádržky.Svedčí o tom aj fakt,že to robia zadné brzdy,na zadný okruh sa vyvíja prvotný tlak,potom na predný.

Odesláno

A nebo může být vadné to víčko.To se mi také stalo,pořád orosená nádobka a až nové víčko to spravilo,ale nevím jakou by to mělo souvislost s tím přibržďováním.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...