Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,mam 307 2.0 hdi 66kw rv.2003. Minuly tyden z niceho nic prestalo tahnout. Stalo se to za jizdy. Mel jsem to u jednoho mechanika a ten zkousel vymenit vahu vzduchu za novou a nepomohlo. Vsechny filtry jsou nove. Nemuze to byt turbo? Startuje perfektne,ale nez se to dostane do otacek tak to trva. Nejhorsi jsou rezjezdy kdyz je jeste motor studeny. Poradite?

Odesláno

Delali mi,hazelo to nejake skraty neceho,ale nevim ceho. Uz to ma druhy mechanik a on si mysli ze turbo tak nevim. Mel odmontovany i vyfuk s katalyzatorem a jelo porad stejne blbe. Uz nechci Peugeota ani videt.

Odesláno

Davam auto do jineho servisu,maji ho tam uz tyden a vubec nic. Jen ho rozebiraji. Tak spatny servis to se jen tak nevidi. Mysleli ze je to turbo. Mel jsem to dat primo do Peugeota.

• O 2 týdny později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

cawte ja mam problem taky ked prudsie pridam auto duni a dusi neide do otaciek vsetko vymenene okrem rampy startuje dobre filtre sviecky vsetko nove akurat mi podfukujje stredovy diel vyfuku mam uz novy kupeny ale este nevymeneny moze to byt tym pridam a otacky niekedy vyletia na 3500a vzapati spadnu na 2000 a auto netaaha len huci a dusi co stym?1.6 16v 2002

• O 1 měsíc později...
Odesláno

nikto nic neporadi? ked somnastartoval a pridal rychlo na podlahu, otacky skocili na 2000 a asi po 3 sekundach az vyskocili na maximum takze to bude v nejakej odozve ale az takej?a pri prudkom pridani auto skacka a duni dusi a po nejakych sekuindach vystreli

• O 2 týdny později...
Odesláno

-pri klapke je sacie potrubie a prípojka ktorú si označil iba odoberá prebytočné plyny od veka ventilov naspäť do sania

-to prvé je samozrejme map senzor

-spôsob akým na to ideš ťa skôr dostane do ešte väčších problémov, ak niečo odpájaš a pripájaš mal by si aspoň vedieť čo to je a načo to je, asi najlepšie to bude zobrať to na diagnostiku ale ku niekomu, kto tomu aj rozumie ináč sú to iba vyhodené peniaze...

-poradiť ti neviem ale môže to byť hocičo, niektorý senzor, upchaté sanie, resp. filter, zle fungujúca škrtiaca klapka...(ešte som sa s tvojím problémom nestretol, takže neviem) nezaškodí pred servisom skontrolovať vzduchový filter, vyčistiť škrtiacu klapku, prípadne skontrolovať dostupné konektory aspoň jednoduchým odpojením a pripojením

Odesláno

vsetko je nove a vymenene na diag.som bol vsetkov poriadku aj nasavanie vzduchu dnes povedal ze este mam vymenit sviecky lebo sa mu nezdaju tie co som kupil nove kupoval som ich podla toho co doporucuje peugeot ngk ale neviem uz presne ake ale som si vsimol ked je zohriate alebo aj studene auto tak od 1000otdo 2000ot dusi ako keby som dal nieco do filtra a odrazu stamat to zobral a vystreli od 2500ot

ak idem pomali a jednotka sa neda zaradit okolo 20km tak hodim 2ku ale auto zacne dusit a trva mu kym sa dostane do otacok od dvojky. spojka to neni dnes som hodil dvojku dal rucnu a pomali pustal spojku az kym auto neskapalo a somnou nepohlko otacky nevyleteli takze spojka nepreklzuje neviem co uz stym sviecky mozu bzt iny tyP? ale to by zle stratovalo nie? od 2500ot vsetko v pohode. nerobi to vzdy ale ked chcem sa rychlejsie rozbehnut od 1ky potom nasledne 2ka auto zrazu ako keby som dal ruku do sania a dusi a po par sekundach vystreli nechapem ani mechanik nevie co stym a nechce sa mi to odnest do peugeotu. Napada ma ze som cistil skrtiacua pocul som vraj treba ist snou nacitat optimalne hodnity ale otacky pekne drzia a klesnu na 800 tak nevieim poradte dik

[upravil dne 11/12/12 16:03 od fumiso]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

je to tym nasavanim robi mi to tiez dakedy, dufal som ze je to tym map-senzorom ale nepomohlo to.. je to tam blbo riesene pod podblatnikom nasavanie stale tam mam vodu a spatne to tam saje. Ak niekto prerabal sanie budem rad ked poradi :)

[upravil dne 1/5/13 18:19 od mitu]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...