Přejít na obsah

martin_a4

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Město
    baska
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

martin_a4's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravim, mam 307 2.0 hdi 66 kw .rok 2003. Najeto 280 t.km. Dnes se mi stala podivna vec, jak jsem najel na dalnici uz s teplym motorem tak v rychlosti 130 km zacalo auto celkem dost kourit a to trvalo asi 3 kilometry a zdalo se mi jako by samo zrychlovalo. Dal jsem neutral a otacky vylezly na 4000 a pak zacaly pomalu padat asi na 1500 a po chvilce uz normalne na volnobeh. To vse za jizdy. Pak uz nic a zda se mi, ze auto jede normalne a nekouri. Co se mohlo stat? Pristi tyden jedu na dovolenou autem tak me to zneklidnuje. Diky Martin Přesunuto sem - stejný technický problém.
  2. martin_a4

    Auto netahne

    Uz to mam opraveno,bylo to podtlakovym ventilem turba.
  3. martin_a4

    Auto netahne

    Davam auto do jineho servisu,maji ho tam uz tyden a vubec nic. Jen ho rozebiraji. Tak spatny servis to se jen tak nevidi. Mysleli ze je to turbo. Mel jsem to dat primo do Peugeota.
  4. martin_a4

    Auto netahne

    Delali mi,hazelo to nejake skraty neceho,ale nevim ceho. Uz to ma druhy mechanik a on si mysli ze turbo tak nevim. Mel odmontovany i vyfuk s katalyzatorem a jelo porad stejne blbe. Uz nechci Peugeota ani videt.
  5. Ahoj,mam 307 2.0 hdi 66kw rv.2003. Minuly tyden z niceho nic prestalo tahnout. Stalo se to za jizdy. Mel jsem to u jednoho mechanika a ten zkousel vymenit vahu vzduchu za novou a nepomohlo. Vsechny filtry jsou nove. Nemuze to byt turbo? Startuje perfektne,ale nez se to dostane do otacek tak to trva. Nejhorsi jsou rezjezdy kdyz je jeste motor studeny. Poradite?
  6. Dobry den,moje 307 je pekny pozirac zarovek,tak jednou za mesic nejakou menim hlavne ted v zime. Je to normalni? A jeste mi prestalo svitit podsviceni topeni,klimatizace (manualni) a popelniku. Nevite jak se meni tyto zarovky a jeke tam patri? Nebo tam jsou diody? Dekuji predem za rady
×
×
  • Vytvořit...