Kurt Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Mám tohodle Panasonica (teda CQ-C1311NE, ale liší se jen barvou panelu) a jsem naprosto spokojený! Citovat
Alpega Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Napsán autorem dj_rizek JBL,Magnat,Alpine atd je upne jina dimenze:cool: OK.Takze pro me znamena VDO nebrat:D Jo a nevis pod cim je Grundig,ten uz snad taky zanikl(taky nemusim)? Nemáš problém,magnat Ultra 162 stoja u Vás cca 990,-Kč za pár,takče sa to dá preži?.Grundig sa už nedá ani s niekym spoji? stále ho po krachu niekto kúpi.Hrajú pekne,majú zaujímavý dizajn,ale kvalita je naprd. Citovat
-=Michal=- Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Napsán autorem Alpega Napsán autorem dj_rizek JBL,Magnat,Alpine atd je upne jina dimenze:cool: OK.Takze pro me znamena VDO nebrat:D Jo a nevis pod cim je Grundig,ten uz snad taky zanikl(taky nemusim)? Nemáš problém,magnat Ultra 162 stoja u Vás cca 990,-Kč za pár,takče sa to dá preži?.Grundig sa už nedá ani s niekym spoji? stále ho po krachu niekto kúpi.Hrajú pekne,majú zaujímavý dizajn,ale kvalita je naprd. Zajímavé, zajímavé . Už už se mi chtělo líbit jedo VDO rádijko, takže teď je vše úplně jinak, tyhle fígle se značkama bych zakázal. Citovat
dj_rizek Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Me se taky VDO libilo,ale jeste ze jsem si ho nekoupil:D Stala se mi zajimava vec,znamej opravuju autoradio SONY CDX-L580X a co jsem uvidel po rozebrani me dosti dostalo hlavni procesor tohohle autoradia je PANASONIC,no comment:bojim Citovat
mk405 Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 tak mám takovej pocit že se tu hodnotí jen dle značek nebo podle jednoho vadného kousku. Vzhledem k testům v Car&Hifi kde v na prvním místě je Pioneer by byla má volba jasná , nechci ale nikomu nic nutit . pokud se chceme bavit konkrétně tak: Pro Oplt406: kup si Car&Hifi 3/2005 (je to poslední číslo) najdeš tam tohoto panasonika, je na 6. místě ( před ním je Pio, Kenwood, Sony, Blau, Clarion) ale vzhledem k tomu že je cca o 1-2000,- levnější to nemusí být špatná koupě, (ikdyž osobně bych si asi priplatil) v testech se hodnotí vše : zvuk i chování v praxi, nedostatky dle testu má horší hodnocení za transparenz, pomalejší načítání, ale hlavně odolnost proti otřesům a tuner a tuner má velké zkreslení a přeslechy, trošku slabší je výbava, ale závěrem nutno říci že poměr cena/výkon je vynikající mk:papa Citovat
-=Michal=- Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Napsán autorem mk405 tak mám takovej pocit že se tu hodnotí jen dle značek nebo podle jednoho vadného kousku. Vzhledem k testům v Car&Hifi kde v na prvním místě je Pioneer by byla má volba jasná , nechci ale nikomu nic nutit . pokud se chceme bavit konkrétně tak: Pro Oplt406: kup si Car&Hifi 3/2005 (je to poslední číslo) najdeš tam tohoto panasonika, je na 6. místě ( před ním je Pio, Kenwood, Sony, Blau, Clarion) ale vzhledem k tomu že je cca o 1-2000,- levnější to nemusí být špatná koupě, (ikdyž osobně bych si asi priplatil) v testech se hodnotí vše : zvuk i chování v praxi, nedostatky dle testu má horší hodnocení za transparenz, pomalejší načítání, ale hlavně odolnost proti otřesům a tuner a tuner má velké zkreslení a přeslechy, trošku slabší je výbava, ale závěrem nutno říci že poměr cena/výkon je vynikající mk:papa Přemýšlím, že zakoupím nové MP3 rádio (pravděpodobně Sony). Je v tom Car-Hifi nějakej komplexní test třeba 100 rádií, jako to dělaj ve Stereu ? Dík Citovat
mk405 Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 no vpodstatě je tady takovej podrobější test rádií 10ks a ostatní jsou pak už jen v tabulce jako hitparáda jen s hlavnímy známkami v dané kategorii rozděleno do 3tříd po cca 20ks rádií. koupí rozhodně neprohlopíš, stojí 79kč. podrobní test je tam Sony CDX-S2250S ale dle tabulky dopadlo lépe Sony CDX-R3300 v základní třídě. je tam i kdy bylo které testované a lze objednat i starší číslo. mk Citovat
-=Michal=- Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Napsán autorem mk405 no vpodstatě je tady takovej podrobější test rádií 10ks a ostatní jsou pak už jen v tabulce jako hitparáda jen s hlavnímy známkami v dané kategorii rozděleno do 3tříd po cca 20ks rádií. koupí rozhodně neprohlopíš, stojí 79kč. podrobní test je tam Sony CDX-S2250S ale dle tabulky dopadlo lépe Sony CDX-R3300 v základní třídě. je tam i kdy bylo které testované a lze objednat i starší číslo. mk Super, dík. Zítra pro to jdu. Citovat
dj_rizek Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Napsán autorem mk405 tak mám takovej pocit že se tu hodnotí jen dle značek nebo podle jednoho vadného kousku. Vzhledem k testům v Car&Hifi kde v na prvním místě je Pioneer by byla má volba jasná , nechci ale nikomu nic nutit . pokud se chceme bavit konkrétně tak: Pro Oplt406: kup si Car&Hifi 3/2005 (je to poslední číslo) najdeš tam tohoto panasonika, je na 6. místě ( před ním je Pio, Kenwood, Sony, Blau, Clarion) ale vzhledem k tomu že je cca o 1-2000,- levnější to nemusí být špatná koupě, (ikdyž osobně bych si asi priplatil) v testech se hodnotí vše : zvuk i chování v praxi, nedostatky dle testu má horší hodnocení za transparenz, pomalejší načítání, ale hlavně odolnost proti otřesům a tuner a tuner má velké zkreslení a přeslechy, trošku slabší je výbava, ale závěrem nutno říci že poměr cena/výkon je vynikající mk:papa Jo,tak na testy me konkretne uz nikdo nenapali,spoustu veci jsem si podle nich nakoupil a bylo to uplne zbytecny a osobne mam pocit ze vedsina tehle testu je pouze o penezich a nic jineho,a pokud nekdo testuje vec hodinu,tak nedokaze zarucit ze ta vec bude za 2 roky jeste fungovat stejne jako tu hodinu provozu,takze ja preferuji nekolika letou zkusenost s jednou znackou a ne kratkodoby testy! Citovat
-=Michal=- Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Napsán autorem dj_rizek Napsán autorem mk405 tak mám takovej pocit že se tu hodnotí jen dle značek nebo podle jednoho vadného kousku. Vzhledem k testům v Car&Hifi kde v na prvním místě je Pioneer by byla má volba jasná , nechci ale nikomu nic nutit . pokud se chceme bavit konkrétně tak: Pro Oplt406: kup si Car&Hifi 3/2005 (je to poslední číslo) najdeš tam tohoto panasonika, je na 6. místě ( před ním je Pio, Kenwood, Sony, Blau, Clarion) ale vzhledem k tomu že je cca o 1-2000,- levnější to nemusí být špatná koupě, (ikdyž osobně bych si asi priplatil) v testech se hodnotí vše : zvuk i chování v praxi, nedostatky dle testu má horší hodnocení za transparenz, pomalejší načítání, ale hlavně odolnost proti otřesům a tuner a tuner má velké zkreslení a přeslechy, trošku slabší je výbava, ale závěrem nutno říci že poměr cena/výkon je vynikající mk:papa Jo,tak na testy me konkretne uz nikdo nenapali,spoustu veci jsem si podle nich nakoupil a bylo to uplne zbytecny a osobne mam pocit ze vedsina tehle testu je pouze o penezich a nic jineho,a pokud nekdo testuje vec hodinu,tak nedokaze zarucit ze ta vec bude za 2 roky jeste fungovat stejne jako tu hodinu provozu,takze ja preferuji nekolika letou zkusenost s jednou znackou a ne kratkodoby testy! Asi budu muset souhlasit. Teď jsem koupil to CAR&HIFI s testama a přijde mi ten cest úplně zcestnej. Nedá se podle toho koupit vůbec nic, protože tam jsou promíchaný nový typy rádií se starejma a třeba u VDO rádia, které je vítěz testu hodnotili jako supr dupr parametr, že můžeš vypnout dekódovací část na MP3 a interní zesík. No nevim, v LOW-end kategorii rádiích kdo si kupuje externí zesík, aby to ocenil a nebo si pouští Vivaldiho violoncellové sonáty na rádiu za pár šlupek z audio CD a vypíná MP3 :bojim Já chtěl něco kvalitního se dvěma RCA na zesíky, velkym displayem, volume na SUB a možností připojit interface na OEM display v Peugeotu (což jsou jen KenDřeva a Souňáky), takže jsem si nevybral - od tý doby co se dělal ten test vypustilo SONY asi dalších 8 novejch typů..... 79 KČ v hajzlu a dvojitě spláchnutejch Citovat
mk405 Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 nejvíc vyčteš z tech souhrnejch tabulek a kostiček;) jinak bych řekl že spousta lidí má zesík právě na tech základních radiich. mk Citovat
-=Michal=- Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Napsán autorem mk405 nejvíc vyčteš z tech souhrnejch tabulek a kostiček;) jinak bych řekl že spousta lidí má zesík právě na tech základních radiich. mk No jo, jenomže v těch tabulkách maj všechny rádia hodnocení \"velmi dobré\", tak mi řekni které je nejlepší asi to s tím \"velmi dobré\" co ? Citovat
mk405 Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 tak jinak... někde v časopisu je test rádií, hned za posledním podtrobným popisem rádia je souhrná tabulka (zde najdeš nejvíc info) v ní je hodnocenej každej parametr. Na konco casopisu už je jen tabulka s přehledem v jakém čísle co jek obecně uspělo (zde toho opravdu moc nevičteš) mk:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.