Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chlapi, chtel bych si dodelat takovy to venkovni sviceni do zrcatek, kdyz odemknete,tak to sviti zespoda zrcatek na zem. napadlo me, ze to napojim na stropni svetlo, ktere se rozviti kdyz odemknu a zhasne pri nastartovani nebo zamknuti, ale zase se mi nechtej tahat kabely ze strechy az do dveri a pak, kdyz si v aute rozvitim lampicku,tak to rozvitim i venku. nemel by nekdo napad, jak na co to napojit ve dverich primo?

Odesláno

tak spis to napojit na central, kdyz by to dostalo impuls, kterej jde do moturku pri zamknuti/odemknuti, odstartovalo by to casovac a ten by zapnul LEDku. stacil by udelat nejakej jednoduchej modul s casovacem 555

a dal by se tam zaradit i fotorezistor, takze by se to zapinalo jen od urcite intenzity svetla, ale to uz je spis jen takovej detail

[upravil dne 17/5/12 08:42 od Ferry]

Odesláno

a ty by si vedel jak neco takovyho udelat? nebo nejakej navod? me by se spis libilo to, ze pokud odemknu, tak se to rozviti a kdyz zavru,tak to zhasne a pokud polezu ven, tak se rozviti a po zamknuti zase zhasne, proste presne jako to stropni svetylko.

Odesláno

no katalogove zapojeni 555ky jako casovace se spinacim impulsem bud od toho centralu a nebo od dverniho spinace, pripadne kombinace obojiho, tak aby to fungovalo, jak pises

zhasinalo by to po urcite, nastavene dobe, mozna dokonce pozvolnym postupnym zhasinanim

Odesláno

Na to stropní mi to přijde lepší. Ono se to rozsvítí i když vypneš motor, tedy ještě před manipulací s klíči, nebo otevřením dveří. A shasnutí proběhne rovněž po určité době, nebo při zamčení, nebo při nastartování. Ta logika je kapku sofistikovanější, než jen od zámků.

Odesláno

tak jasne, ale holt by musel natahnout kabely do dveri, nastesti novej model uz ma vcelku rozumne konektory prechodek, takze by se tam daly i docela snadno doplnit dalsi piny a natahat to

Odesláno

no tak trochu jsem, ale zase vsechno s mirou. v hlave mam hafo jinejch veci, kterych bych chtel udelat.zatim jenom zjistuju moznosti a na tyhle pi.....ny je casu dost. z toho stropniho svetylka to bude asi nejlepsi a je fakt, ze pruchodka do dveri je u 406 dobra na doplneni kabelu. jinak ten spojkovej valec je blby udelat epoxidem? ja teda jeste poradne nevim, co snim je, pac s autem se ted dost jezdi a bojim se, aby nezustalo stat. a s diagnostikou siroko daleko nic neni a do peugeotu se mi nechce.

Odesláno

slo by vyuzit i tto stropni pomale zhasinani a i kdyz ve vnitr rozsvitis tak se ti venku zrcatka nerozsviti a jinak dobrej napad asi tim dneska vylepsim moji koktu docela vychytavka a i ucelna to se mi vetsinou povedou vychytavky co jsou bezucelny a me se proste zamlouvaji ale jinak diky za napad a aby jste nerekli tak to udelam i na peugeota ledek tri vatovajch mam dost myslim ze tri na jedno zrcatko a bude svitit celej bok auta a jeste pri vylejzani neslapnu v noci do nejakyho bordelu fakt dobrej napad musim te pochvalit

Odesláno

Taky jsem premyslel nad ledkou 3 az 5 wattu, tak schvalne zkus a pak dej echo, jak to slo. jinak jak docilis, ze kdyz rozvitis ve vnitr stropni svetlo,tak aby se zrcatka nerozvitili?

Jinak tenhle epocid, co mame doma, je strasna sragora, je dvouslozkovy a ty dve plesky spolu nesmej bejt ani ve skrini, jinak to reaguje, uz jsme s tim lepili takovy veci,takze tohodle bych se nebal.

Odesláno

to ti dam vedet ja uz mel neco podobnyho na 306 akorat jsem to mel v tapecu ve dverich pisnu az si vemu do ruky multimetr a nahodim mozek jako tenkjat ale urcite tam ta moznost je myslim ze jsem to bral primo ze stropniho prepinace uz je tomu deset let tak si ted nevzpomenu doufam ze se na to dneska dostanu aspon na pripravu kabelaze ale ted matne vzpominam ze vyndat stresni svetlo u 406 je temer na posrani no uvidim a pisnu

Odesláno

ahoj, napoj to od stropneho, to je najjednoduchsie. Mne svietia pri tom aj klucky zvonku, aby si ju po tme nemusel hladat, a taktiez z vnutra, ale tie svietia zo svetlamy. Mna tiez bavy osvetlovat, tak ale pomaly neni kde, policky vo dverach mam, radiacu paku , ovladacie koliecka na vyduchy vzduchu, otvaranie odkladacej policky, policku pred poplnikom, a aj vnutorny priestor na nohy. Takze uz sa pomaly nemam s cim bavit:(

Odesláno

tvoj napad sa mi fakt pozdava a bolo by to aj pekne,ale neviem ako by to vyzeralo hmm ja by som dal bud led pasiky alebo solo led diody samozrejme biele daj potom foto ako to svieti a ako to vyzera po namontovani

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...