olgojc Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Ahoj pánové. Mám motor 1.8 85kW a trochu mě trápí studené starty. Auto startuje perfektně, drží nějakých 1100 nebo 1000 ( když je v klidu pár hodin) a když se hned rozjedu, tak se začne dusit a cukat, musím povolit plyn a pak opatrně přidávat. Ale trvá to jen chvíli, pak už jede normálně. Když ho nechám na místě běžet pár minut, tak je to bez problémů. Může to dělat čidlo nebo krokový motorek? Citovat
peterr87 Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 skus zacat palivom. Hadice, filtre, sitka... Citovat
Ferry Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 vycistit krokac a klapku, pak zkusit nove svicky (Bosch FR8ME nebo FR8SC+), dale to muze byt MAP senzor, lambda sonda Citovat
martis Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 toto iste robi aj mne,ale iba ked je studeny motor a ked hned po nastartovani pridam plyn ked sa chcem rozbehnut tak citim ako by ho zadusilo,ale ked ho necham pobezat cca 5az10seknud tak pohodicka ale mam doma diagnostiku a asi na 95% vadny map senzor,ale mam druhy uz len vymenim a malo by to byt pohode, Citovat
olgojc Odesláno 17. květen 2012 Autor Odesláno 17. květen 2012 Zdar, tak palivový filtr se měnil cca před 10 měsíci, svíčky Bosch před 3 měsíci, lambda sonda podle diagnostiky je OK, klapka a krokáč jsou čištěný. Já mám podezření na ten krokáč, protože mi kolísají otáčky. Zkusím ho koupit a uvidím, asi to bude pro začátek nejmenší částka. Citovat
martis Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 a krokac mas cisty? alebo skrtici klapka je cista? ja zase tieto problemy z otackami nemam Citovat
olgojc Odesláno 18. květen 2012 Autor Odesláno 18. květen 2012 Klapka a krokáč mi čistil mechanik v servisu někdy v lednu. V zimě se mi stávalo, že se otáčky na volnoběh držely na skoro 5000 otáčkách. Na semaforech ve měste to bylo fakt svělý Po vyčištění se to zlepšilo, ale otáčky kolísají dál. Ale je zajímavý, že to není pořád. Někdy otáčky drží ukázkově. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.