Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, uvažuji o koupi 206ky a chtěl bych se zeptat na co bych si měl dát pozor nebo co zkontrolovat pokud bych auto kupoval... a taky by mě zajímalo jak jede ta 1.6 16v chci aby to auto jelo slušně.. koukal sem i na S16 ale tam už se bojím zas přiliž vysoké spotřeby..

tak předem díky za odpovedi..:)

Odesláno

První po čem koukej je zadní náprava, pokud je do Ačka nebo auto na silnici plave, je čas na repas (od 6tis vejš). naprava odchází kolem 130-160 tis.

Pak zkontroluj VIN v kufru... jestli není nijak zohybané, navařené, přeražené apod...

Další místo je motorovej prostor, jukni, zda to nikde nezačíná kvést, většinou de však jen o lak a začíná to v místech uložení tlumiču.

Na lak se podívej i pod sklem 5. dveří, kde to začíná často kvést.

Pak klasicky podívat na uložení předních kol.. jestli nejsou vymlácený ramena apod (pustit volant při jizdě a pokud to někam uhybá nebo tluče, tak mužou být pryč, muže to být však jen geometrie).

dále klasicky... pokud se bude zdát, že je neco nově lakované, kouknout pod to, jestli není někde nějakej nosník ohnutej apod..

Jako poslední bych se podíval na diagnostickou zásuvku, zda není odstřižená (bohužel i s tím mám zkušenosti :( )

Doufám, že jsem ti pomohl :papa

Odesláno

určitě díky moc...:)

já mám právě Saxo VTS 1.4 a chci neco živějšího ale trochu jinýho nechci si koupit stejný auto jako jsem měl ,ale podobných tvarů..:D

Nápravu má teda 206 stejnou jako saxo... mám ted právě kolá do A a budu měnit..

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Ano je to nejlepší :) Začalo se to dělat se sedačkama s rozšířenejma bokama.. ale ty se dávali i do 00 jako sport packet, ale do klasiky třeba až od 02/03.. pro to je lepší konkrétní vozidlo :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...