Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Předjíždění na předhodu pro chodce

Recommended Posts

Odesláno

Nectu celou debatu.

Staci mi tvuj prispevek.................

Dobre ti tak.

Ja bych ti ten ridicak nedal uz NIKDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jses pr..se.

Mam sice silne a rychle auto ale porad respektuji plnou caru,50km/h a NEEXISTUJE predjet nekoho v obci na prechodu.:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

To pak dopada ze blbecci u soudu breci ze nechteli zabit dite na prechodu.

Bych psal nejradsi dal ale radsi ne.

[upravil dne 12/5/12 14:36 od straki007]

Odesláno
Nectu celou debatu.

Staci mi tvuj prispevek.................

Dobre ti tak.

Ja bych ti ten ridicak nedal uz NIKDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jses pr..se.

Mam sice silne a rychle auto ale porad respektuji plnou caru,50km/h a NEEXISTUJE predjet nekoho v obci na prechodu.:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Tvrdý, na druhou stranu je dobře, že, v týhle republice je jeden člověk, co nehřeší :D:D:D:roker

Odesláno

Ja hresim.

A hodne.

V noci si po D1 davam klidne 250.

Ale opravdu v obci 50 porad.Okamzite zapinam limit.

Plnou neudelam pokud to neni traktor nebo lenoch ktery jede 50 mimo obce a uhne ke kraji.

A v obci mam respekt kdyz si dam pred oci treba obrazek co se stane kdyz ti nekdo prorazi celne sklo hlavou.

Odesláno

Ano v polovině trestu můžeš žádat o vrácení řidičáku. Pak je ještě jedna možnost, nechat si vzít pouze jednu skupinun ŘP. Třeba jen \"B\", ale zůstane Ti \"A\" případně \"T\". Ale nevím, jak se to v praxi dělá, jen vím, že jeden kolega to měl a pak jezdil do práce legálně traktorem ;)

Odesláno
Ja hresim.

A hodne.

V noci si po D1 davam klidne 250.

Ale opravdu v obci 50 porad.Okamzite zapinam limit.

Plnou neudelam pokud to neni traktor nebo lenoch ktery jede 50 mimo obce a uhne ke kraji.

A v obci mam respekt kdyz si dam pred oci treba obrazek co se stane kdyz ti nekdo prorazi celne sklo hlavou.

Sebrat papíry, a, vymazat z paměti, žes je kdy měl, ty lotře (i když, ty by sis tu paměť přečipoval):D:D:roker

Odesláno

Straki rači nekomentuju.... Ale fakt je, že jsem to posral... Každopádně kecičky o tom, že bych někoho na přechodu srazil, to snad nemyslíš vážně... Zas takovej pirát nejsu :D

Každopádně se chcu ještě zeptat: Když mě vemou ten řidičák, můžu si v té době dělat autoškolu na A? asi je né?

Odesláno

Hups dobrej dotaz, asi bych to vygůůůglil, jestli to jde, ale, jestli dostaneš půl roku, a, teoreticky za 3 měs ti je vrátěj, tak to stejně nejspíš nestihneš. Kolo je taky dobrej přibližovací prostředek, i, když kufr, nic moc :D:D:D:roker

Odesláno

Bohužel po přečtení debaty...souhlasím se strakim...neříkám, že jsem svatej ale tohle bych si v obci nedovolil - za tohle bych nemilosrdně bral papíry a na hodně dlouho...

Jinak tu autoškolu ti asi nepovolí. Rychlokurz by jsi asi stihnul ;)

Zkus se kouknout na google ale pochybuju, že to půjde, dělat řidičák na jinou skupinu i přes odebrání ŘP...;)

Odesláno

Mildík :D jj stejně jednou mašinu budu dělat, a jízda na čemkoliv samohybném ja má vášeň :D tak že bych aspoň jezdil s instruktorem přilepeným na zadku...

Horší je to, že v práci budu bez řidičáku nepotřebný, takže budu muset vyměnit práci za náročnější, ale za to s mnohem lepším výdělkem... třeba to tak mělo být...

Odesláno

Tak nějak svatej taky rozhodně nejsem a předpisově občas taky nejezdím ale tohle je hold už trošku moc.. a měl jsi velkou smůlu,že tam stáli.

[upravil dne 12/5/2012 15:25 od John]

Odesláno

Ale o tom si mohl přemýšlet dřív a uvědomit si to, že řidičák je pro tebe víc než si dojet na nákup nebo se někam podívat ;)

A tvrzení, že nikoho nepřejedeš je zcela mimo... otec jel 20! opravdu 20! po náměstí a v protisměru jela dodávka a za ní najednou vylítl 9ti letej kluk a než otec zastavil tak ho měl na kapotě... představ si, kdyby tobě tam někdo vylítl v tech 70... tak to jednoznačně zabiješ!

Mimo obec si jezdi jak chceš,ale v obci to je hnus velebnosti... dobře ti tak

Odesláno

Je to demence... přechod nepřechod.... Kdyby před přechodem to auto stálo respektive někdo asi přechází tak je to na odstřel... ale když jede? vůbec mě nedošlo že je to tákovej přestupek... ale couš...

Odesláno
Je to demence... přechod nepřechod.... Kdyby před přechodem to auto stálo respektive někdo asi přechází tak je to na odstřel... ale když jede? vůbec mě nedošlo že je to tákovej přestupek... ale couš...

Je zbytečný si sypat popel na hlavu, stalo se. Ani jsem netušil, že, v tomhle klubu je tolik svatejch. Spíš je to o tom, že, prasárny, který udělali si neuvědomujou, a, tvojí řešej.

To s tim děckem je smutný, ale, prostě se takový věci stanou, můj šéf, zabil autem ženskou, oslnilo ho sluníčko, a, šla mimo přechod, já bych tohle nevydejchal, ale, on se o tom baví, jako by to byla běžná věc. Každej jsme jinej.

Odesláno

Nejde o to, že by tu bylo tolik svatejch, každýmu se někdy povede udělat nějáká prasárna a věřím, že si to většina lidí dobře uvědomuje... ať už rychlost nebo předjíždění na plný čáře. Jde o to, že pokud ten dotyčnej žil ve vědomí, že se smí přejíždět na přechodu nebo že to není až takovej přestupek, tak tohle stojí za pováženou... (vyplývá to z debaty)... Ty bys takového člověka nekritizoval ?

Nic proti členovi Puo, ale stačilo v tu chvíli myslet hlavou a neřešil by takovýhle problémy ;)

Odesláno

Ale jo, zaslouží si trest, i, když myslim, že předjíždění na plný? To je taky na zamyšlenou, a, už to stálo pěknou řádku životů nevinnejch lidí, a, přes to se to děje, i, když to lidi večer viděj v telnovinách, zanadávaj si u toho, co je to za prase, a, ráno udělaj to samý, akorát maj štěstí, že, nikoho nesejmou. Jak řikám, nejsem příkladnej řidič, kdybych měl svědomí, tak už po pár km, co jsem měl čerstvý papíry, tak bych je odevzdal, bez nároku na vrácení. No a co bylo až do teď, radši nemyslet. Faktem zůstává, že, jak stárnu, tak míň spěchám čim pozdějc se člověk dostane do papírovejch bot tim líp. Taky se mi o pohotovosti stane, že, chytnu nerva, zvlášť, když mi každý 2 minuty volá manžel těhotný ženský, která visí ve výtahu (o starejch lidech, kterejm je špatně, a, skoro tam umíraj nemluvě), a, kde jsem tak dlouho. Těžko vysvětlovat, že, taky existujou nějaký předpisy, a, že dostat se z Dejvic do Modřan, nebude do 8mi minut (úplně nejvíc mě dostal dotaz maníka, proč nemáme modrý majáčky, když děláme takovouhle službu), a, předpisová jízda v mym podání to rozhodně není. Za mě zákony, potažmo předpisy jsou měkký. :D:D:roker

Odesláno
V zákoně o přestuplcích je napsáno, že \"... lze uložit zákaz řízení...\", tedy nikoli, že \"... se uloží...\". To dává jisou naději. Asi by to chtělo ještě kouknout do Správního řádu. Zjistit, jestli se ukládá pokuta a zíkaz, nebo pokuta nebo zákaz.

Nekoukej na zákon o přestupcích. Teď je to v zákoně o provozu na pozemních komunikacích Zákon č. 361/2000Sb.

Odesláno

§125c (5) Za přestupek podle odstavce 1 písm. c), d), e) bodů 1 a 5, a písm. h) se uloží zákaz činnosti od jednoho roku do dvou let. Za přestupek podle odstavce 1 písm. a), písm. b), písm. e) bodů 2 až 4, písm. f) bodů 2, 7 a 10 a podle odstavce 3 se uloží zákaz činnosti od šesti měsíců do jednoho roku. Tomu, kdo spáchal přestupek podle odstavce 1 písm. f) bodů 3, 5, 6, 8 a 9, písm. g) a i) v období dvanácti po sobě jdoucích kalendářních měsíců dvakrát a vícekrát, se uloží zákaz činnosti od jednoho měsíce do šesti měsíců.

odstavec 1

f) při řízení vozidla

7. předjíždí vozidlo v případech, kdy je to obecnou, místní nebo přechodnou úpravou provozu na pozemních komunikacích zakázáno,

Je to to samo jako u alkoholu do 0,3 promile. Prostě noty minimálně půl roku pryč. Zažádat si můžeš minimálně po půlce trestu (nesmíš ani den před půlkou, jinak ti to natrvalo zamítnou) Vyřízení pak trvá cca měsíc, takže celkem 4 měsíce bez not. A při vracení musíš mít zaplacenou celou částku pokuty...

http://www.ibesip.cz/files/=4201/novela_2011_oprava.pdf

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...