Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ekoterorismus

Recommended Posts

Odesláno

Souhlasím s tím,pokud budou jezdit prašivý starý Avie a jiný starý dehtový auta co smrdí na sto honů tak tyhle opatření jsou uplně na ho..no...

Odesláno

ozzy56: Není pravda. Moje auto jezdí po světě už 13 let a je ve špičkovém stavu. Nikde ani známka rzi. Prosím nepaušalizujte. Je spousta aut starších 15 let, které jsou v lepším stavu než mnohdy automobily pětileté. Jejich majitelé je totiž neberou jako spotřební zboží, ale jako svou srdcovou záležitost.

Obecně to mám přesně naopak. Radši budu mít auto starší 15 let, o které se starám, mám ho rozebrané do posledního šroubku a vím že je v super stavu. Když se navíc něco pokazí, spoustu věcí si mohu udělat sám případně opravit opravdu za pakatel. Pokud máte nový automobil i z důvodu \"image\" (\"přece nebudu sousedům pro smích, že jezdím ve starém střepu...\") pak se ani nedivím. :papa

Odesláno

Připomnělo mi to jednu veselou historku. S ohledem na hodně citlivá data budu trochu nepřesný.

Projekt EU na snížení emisí jedné ( nazvěme to třeba nepřesně ) spalovny - po několik let se tam napumpovalo stovky miliónů EUR. Technologie je perfektní ... akorát na konci se ten radioaktivní odloučený \"prach\" ředí vodou a vypouští do Dunaje :D:D:D

Tak asi tak ... doporučuju dovolenou v Bulharsku :papa

[upravil dne 12/5/12 21:35 od koblih69]

Odesláno

Hezký téma , jenže, tímhle se nabodla rovina ekonomiky týhle republiky, s pumprdliky (to jsme my):D:D:D:roker Rozum do hrsti, Škodovka má 10 000 \"ekologickejch\" aut na skladě, a, nikdo je nechce, co s tim, aúúú zlevnit je nemůžeme,je to tahoun naší ekonomiky, nasolíme hříšníky se starejma kárama :D:D:roker Upřimně koupim mamuše, za starý fáčko jiný auto, ale, Škodivka to nebude a světe div se pomůžu haprující ekonomice Taliánska. Myslel jsem si, že, jsem patriot, ale, naši vládci to změnili na slovo idiot !:grr:grr:roker

Odesláno

ozzy56: SZ :papa

Osobně jsem toho názoru, že je mnohem ekologičtější provozovat staré auto, než vyrobit ve fabrice nové.

Odesláno

Vítek1: Takže co. Rezignovat, stáhnout ocas, držet hubu a krok? To není to pravé.

Odesláno
pokud se vam tu nelibi tak dneska prece neni problem jit kamkoli!

To myslíš vážně? Kdo by tu zůstal? Činkčonkové, ti další netahaví a ty? Superrepublika :D:D:D:roker

• O 3 týdny později...
Odesláno
jasne ze to myslim vazne proc ne co vas tady drzi muzete jit tam kde je lepe kdyz vam tady vsechno vadi! Ja zustavam uz jsem zacal bojkotovat drahou naftu

Viděl jsem tvůj bojkot v inzerci.Co na to benga?

nejspíš seš hodně mladej a blbej,nebo a co je horší seš VOVCE.

• O 4 týdny později...
Odesláno

mně se to netýká, byť bych měl auto 20let staré. s O1 snad můžu všude, ne?

ale jinak jsou to zmrdi, zase to bude stát miliony a výsledek bude, že to za rok zruší

[upravil dne 28/6/12 11:00 od Ravel]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...