Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No jestli jí to nejelo jak se tam píše tak nevím co jiného by měla dělat. Podle mě v tom případě udělala správně, že vyvedla to dítě ven z auta. Otázka je co udělala následně...

Odesláno

Auto mi už několikrát kikslo a naštěstí se mi vždycky povedlo nějak setrvačností dokormidlovat ke kraji nebo do odstavného pruhu. Je možný, že v dané situaci se to řidičce z jakéhokoli důvodu nezdařilo a potom to vyřešila jediným možným způsobem - čapnout dítě a od auta co nejrychleji prchnout mimo silnici. Každopádně ale zjevit se přede mnou na dálnici uprostřed pruhu stojící X5ka, asi bych nějakou peprnou poznámku skrz zuby procedil.

Odesláno

Mildík: Tak to nesouhlasím. Co se stalo mojí ségře: pojíždí v koloně před Baranďákem v Praze, v její služební Fóbii se rozsvítí celá přístrojovka a auto zdechne. V obklopení aut a v rychlosti 15 km/h nemáš vůbec šanci přejet z levého nebo prostředního pruhu do odstavného,abys neblokoval dopravu. Všechni chlapi za ní začali okamžitě troubit a gestikulovat, ať jede. Dala varovný, vystoupila a šla za těma troubícíma frajerama, jestli by mohli přestat troubit a třeba by jí pomohli. Dva zatáhli okýnko,dělali, že tam nejsou, blinkr, objeli jí a zdar. Až kamioňák, kterej zastavil za ní jí pomohl nefunkční auto odtlačit ke kraji. Takže když se něco takového stane, mějte pochopení a nenadávejte hned. Víte prd, co se stalo a zda za to řidič/ka vůbec může.

Odesláno
Ještě jsem neviděl, že, by auto kleklo, .....

To jsi toho v životě asi moc neviděl.... mě se také stala podobná věc jako píše Butrus, stará 604ka mi zdechla na křižovatce když jsem dobržďoval k semaforu na červenou a nemohl jsem jí nastartovat. A sám s tím v tom provozu těžko něco uděláš, natož \"křehká\" blondýna :)

Odesláno

No právě, potom je každej hrdina, ale když sedí v autě, tak dokáže akorát mačkat klakson a nadávat. A sami nikdy nevíte, kdy budete potřebovat pomoct jenom odtlačit nepojízdné auto, které se zrovna jako na potvoru rozhodlo stávkovat uprostřed nejrušnější křižovatky ve městě a ještě k tomu v dopravní špičce. Prostě se stane.

Odesláno

Teda chlapi, asi, jste si z těch fotek nevšimli, že, je to na dálnici, a, v žádný zácpě, jedoucí 15 km za hod. Mě taky kleklo auto nebojte, se, Ullyse a to jsem byl v pravym pruhu v Praze z tunelu a na blikačky a taky troubili holt ranní špička, ale, když se mi potkal R9 na Strakonický, v cca. 130km rychlosti, v levym pruhu, tak jsem taky dokázal dojet do odstavnýho, auto se hned nezastavilo, o, tom jsem psal. Ovšem tahat dítě, přes dálnici, kde to lidi mastěj rychle to nechápu. Myslim, že, je bezpečnější zůstat v plechovce, notabéne, když je to tank X5, a, počkat, až to za mnou \"zhoustne\", ale, toť pouze můj názor. :D:D:roker

Odesláno

Hele Mildíku, to že je to dálnice jsme si všimli, ale ono i na dálnici jsou zácpy kdy jedeš krokem a zvláště na oblíbené D1 je to časté . Ale já bych tohle přestal hodnotit, protože všichni víme prd co se stalo, to z těch fotek nepoznáme. Třeba to je opravdu blbá bloncka, která zastavila v prostředním pruhu, aby se mohlo dítě jít vyčůrat (to by mi přišlo ale i na blondýnu hardcore) nebo se jí to auto fakt v koloně zastavilo.

Odesláno
Hele Mildíku, to že je to dálnice jsme si všimli, ale ono i na dálnici jsou zácpy kdy jedeš krokem a zvláště na oblíbené D1 je to časté . Ale já bych tohle přestal hodnotit, protože všichni víme prd co se stalo, to z těch fotek nepoznáme. Třeba to je opravdu blbá bloncka, která zastavila v prostředním pruhu, aby se mohlo dítě jít vyčůrat (to by mi přišlo ale i na blondýnu hardcore) nebo se jí to auto fakt v koloně zastavilo.

Jj. moc jsem se do toho zažral, osobně proti blondýnám nic nemám, naopak, asi jsem v tom moc hledal :D:D:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...