Goldinka Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Nejsem si úplne jistá, jestli je to vlastně vůbec vtipný... Nicméně.. blondýna : http://lotusesprit.rajce.idnes.cz/Blondyna_na_D1/ Citovat
TiborTrojan Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Tak to je blondína ,,originál´´ Citovat
vendelinek Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 se divim,že si neotevřela oboje dveře a nevycikala se rovnou na místě Citovat
macik.83 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 to ako co ma byt? Ve 130ti docela dost pruser... Citovat
genzer Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 je tam v popisu,ze se ji rozbilo auto Citovat
Marcel00 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 moze byt rada ze nedopadla takto ? http://tivi.azet.sk/video/1271074/salto-na-ruskej-dialnici-do-muza-vrazilo-auto-v-plnej-rychlosti.html Citovat
Driver Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 No jestli jí to nejelo jak se tam píše tak nevím co jiného by měla dělat. Podle mě v tom případě udělala správně, že vyvedla to dítě ven z auta. Otázka je co udělala následně... Citovat
Medvěd Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Auto mi už několikrát kikslo a naštěstí se mi vždycky povedlo nějak setrvačností dokormidlovat ke kraji nebo do odstavného pruhu. Je možný, že v dané situaci se to řidičce z jakéhokoli důvodu nezdařilo a potom to vyřešila jediným možným způsobem - čapnout dítě a od auta co nejrychleji prchnout mimo silnici. Každopádně ale zjevit se přede mnou na dálnici uprostřed pruhu stojící X5ka, asi bych nějakou peprnou poznámku skrz zuby procedil. Citovat
pipistrel Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Na prvych dvoch fotkach ide v lavom pruhu a nie v strednom. Citovat
KingSpade Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 střílím od boku...ale není ta bloncka tak náhodou Bára Nesvadbová? Citovat
macik.83 Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Hele, kdyz na to tak koukam, nejaka podoba tam je. Citovat
Mildík Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Ještě jsem neviděl, že, by auto kleklo, a, zastavilo na místě, vždycky se dá zajet ke kraji, za mě bloncka kráva, a, ty rusáci ???? No rusáci.:D:D:roker Citovat
Butrus Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Mildík: Tak to nesouhlasím. Co se stalo mojí ségře: pojíždí v koloně před Baranďákem v Praze, v její služební Fóbii se rozsvítí celá přístrojovka a auto zdechne. V obklopení aut a v rychlosti 15 km/h nemáš vůbec šanci přejet z levého nebo prostředního pruhu do odstavného,abys neblokoval dopravu. Všechni chlapi za ní začali okamžitě troubit a gestikulovat, ať jede. Dala varovný, vystoupila a šla za těma troubícíma frajerama, jestli by mohli přestat troubit a třeba by jí pomohli. Dva zatáhli okýnko,dělali, že tam nejsou, blinkr, objeli jí a zdar. Až kamioňák, kterej zastavil za ní jí pomohl nefunkční auto odtlačit ke kraji. Takže když se něco takového stane, mějte pochopení a nenadávejte hned. Víte prd, co se stalo a zda za to řidič/ka vůbec může. Citovat
Driver Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Ještě jsem neviděl, že, by auto kleklo, ..... To jsi toho v životě asi moc neviděl.... mě se také stala podobná věc jako píše Butrus, stará 604ka mi zdechla na křižovatce když jsem dobržďoval k semaforu na červenou a nemohl jsem jí nastartovat. A sám s tím v tom provozu těžko něco uděláš, natož \"křehká\" blondýna Citovat
Butrus Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 No právě, potom je každej hrdina, ale když sedí v autě, tak dokáže akorát mačkat klakson a nadávat. A sami nikdy nevíte, kdy budete potřebovat pomoct jenom odtlačit nepojízdné auto, které se zrovna jako na potvoru rozhodlo stávkovat uprostřed nejrušnější křižovatky ve městě a ještě k tomu v dopravní špičce. Prostě se stane. Citovat
Mildík Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Teda chlapi, asi, jste si z těch fotek nevšimli, že, je to na dálnici, a, v žádný zácpě, jedoucí 15 km za hod. Mě taky kleklo auto nebojte, se, Ullyse a to jsem byl v pravym pruhu v Praze z tunelu a na blikačky a taky troubili holt ranní špička, ale, když se mi potkal R9 na Strakonický, v cca. 130km rychlosti, v levym pruhu, tak jsem taky dokázal dojet do odstavnýho, auto se hned nezastavilo, o, tom jsem psal. Ovšem tahat dítě, přes dálnici, kde to lidi mastěj rychle to nechápu. Myslim, že, je bezpečnější zůstat v plechovce, notabéne, když je to tank X5, a, počkat, až to za mnou \"zhoustne\", ale, toť pouze můj názor. :D:roker Citovat
Driver Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Hele Mildíku, to že je to dálnice jsme si všimli, ale ono i na dálnici jsou zácpy kdy jedeš krokem a zvláště na oblíbené D1 je to časté . Ale já bych tohle přestal hodnotit, protože všichni víme prd co se stalo, to z těch fotek nepoznáme. Třeba to je opravdu blbá bloncka, která zastavila v prostředním pruhu, aby se mohlo dítě jít vyčůrat (to by mi přišlo ale i na blondýnu hardcore) nebo se jí to auto fakt v koloně zastavilo. Citovat
Mildík Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Hele Mildíku, to že je to dálnice jsme si všimli, ale ono i na dálnici jsou zácpy kdy jedeš krokem a zvláště na oblíbené D1 je to časté . Ale já bych tohle přestal hodnotit, protože všichni víme prd co se stalo, to z těch fotek nepoznáme. Třeba to je opravdu blbá bloncka, která zastavila v prostředním pruhu, aby se mohlo dítě jít vyčůrat (to by mi přišlo ale i na blondýnu hardcore) nebo se jí to auto fakt v koloně zastavilo. Jj. moc jsem se do toho zažral, osobně proti blondýnám nic nemám, naopak, asi jsem v tom moc hledal :D:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.