adam.bogocz Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Zdravím, nedávno jsem seděl v jedné 407 SW rv. 2008 2.0 HDi a šokovalo mě jak krásně to auto tahá v hodně nízkých otáčkách a vůbec jak pořád táhlo a mělo výkon. Moje auto je mnohem více ospalé a navíc podle mě nemá takový výkon. Minulý týden jsme s bráchou koukali na váhu vzduchu a na tlak turba. Váha vážila dobře a turbo plnilo, sice to najíždělo v takových schůdcích a trvalo to třeba 2-3 sec ale pak naplnilo. A teď by mě zajímalo, je to normální že se to turbo tak zpozdí? U svého auta to sleduju takto, čím déle jedu, tím opožděnější to auto je a stejně tak méně výkonné.. Když jsem s bráchoul jel a měřil to, tak jsem zařadil 3ku a najel na 1700 ot a dal plnyn na podlahu...........dlooooouho nic a pak to zatáhlo, když jsem to samé udělal podruhé, tak byla reakce skoro okamžitá... u té 407 co jsem řidil to bylo i na nižžích otáčkách stále okamžité, i po hodině motoru na volnoběch... zajímal by mě názor hlavně Strakiho, ostatních názor je samozdřejmě také vítán.. brášin mi říkál, že to jak se liší ty řídící jednotky dělá taky dost, že ta druhá 407 ji měla jinou a tak se ten motor může jevit \"akčnější\", tak bych rád věděl jestli může být u mě něco špatně, opotřebované nebo jestli je chiptunning jediné východisko díky Citovat
Marcel00 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 to spozdeni cca 2 sekundy robi aj mne, ked mu dam na podlahu pri predbiehani... podla mna to normalne nieje a nikto mi s tym neporadil zatial... Citovat
Tosho5 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Ale robí to aj mne...takže neviem či to je niečo neobvyklé.. Citovat
Mike407 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Mně to dělá také. Při předjíždění je to docela nepříjemné, musí se s tou prodlevou počítat. Přijde mi, že je to tím elektronickým plynem. Je tam nastavená prodleva, ale možná zbytečně dlouhá. Citovat
adam.bogocz Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 Já byl právě v ŠOKU jak párádně reagovala ta 407 SW rv 2008.. řekl bych ale že jsem to zpoždění měl déle než 2 sekundy... hlavně když jedu dlouho, tak pak už to auto nechce tahat Citovat
shark734 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 oneskorenie citit aj u mna ak idem do 2000ot/min, nad 2000 oneskorenie minimalne...mam pocit ze lepsie motor zabera ked nedam plyn hned na podlahu ale plynulejsie stlacam....ked mu slapem stale tak ma odozvu okamzitu, len niekedy chodim normalne a RJ si na to asi zvykne tak to zlenivie Citovat
koblih69 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Turbo plnilo dobře, ale za studena trochu zezačátku pískalo. Vyměnil jsem ho za jiné a charakteristika auta se zásadně změnila. Nevím co si o tom mám myslet. To původní mělo plynulejší zátah, tohle zase víc koncernový ale o to razantnější. Já jsem spokojenej. Citovat
adam.bogocz Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 Mě tu turbo píská jako blázen.... žena si myslela že jede sanitka :-D Citovat
janik6163 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Podľa mňa to oneskorenie je na vypínanie obmedzovača,ale len možno. Citovat
MatrixChose Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Taky záleží, jestli je to Siemens nebo Delphi a jak se s tím autem jezdí. Když furt po městě a na spotřebu tak to prostě línější bude. Stačí t párkrát potahat do 3500 ot./min na plnej a hned je to lepší. Dělala mi to i 406 i 407. Citovat
PPK Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 I u mě to má prodlevu, ale přičítám to součtu dob na reakci - elektronický plyn + doba než se vytvoří v sacím potrubí podtlak + doba než regulátor nastavení lopatek zareaguje na podtlak. Citovat
Joozino Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 mi mame VW touran a tam zabera okamzite, ako to je brutal..akonahle som si kupil 407-ku tak to oneskorenie som okamzite zistil a velmi mi to bolo neprijemne..no neviem ako taha adamova 407-ka ale moja aj pri 1700 taha krasne.. a okolo 2000 uz ani nehovorim, je to delo... chcelo by to tiez presadnut do inej a tak by som zistil Citovat
Přema Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Podle mě to dělají jen siemensy a hodně vliv bude mít na to FAP......bud sem si zvykl ale u mě se taková hrůza neděje...... Citovat
adam.bogocz Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 tak ty jsi Přemo chiplej takže asi tak ale jinak to že říkáš že to dělaj siemensy by mohlo sedět... škoda že straki ještě nepřispěl Citovat
ferinko2 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Mne to robilo na C8 s týmto motorom.Po zaslepení ERG a vyčistení celého sania motor akoby ožil,zaberá krásne okamžite od spodných otáčok. Citovat
Marcel00 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Premo: ja mam DELPHI a robi mi to tiez ako sa tu popisuje... Citovat
merlin99 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Tak isto sa mi spravala 406 hdi 79kw , ako teraz 100kw 407 hdi (delphi)... moderna technika + emisie:) Stara 406 td bola zivsia na plyne:) [upravil dne 10/5/12 12:14 od merlin99] Citovat
MatrixChose Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Takovou 406 tdi chci vidět. Teda radši nechci Citovat
merlin99 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 MatrixChose: ??? stale je jazdena ma 380tkm, motorovo je na nej okrem hadice turba vsetko original a na plyn reaguje omnoho krajsie ako hdi 406tka, jasne ze kW nema tolko diskusia je o reakcii na plyn a odovza.., aj ked to je vlastne vsetko dost subjektivne:) [upravil dne 10/5/12 11:01 od merlin99] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.