Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

barva stříbrná SIDOBRE-lakýrníci

Recommended Posts

Odesláno

Mám takový dotázek.Nemá někdo z lakošů nějaký zbytek, nebo nebude stříkat něco v tomto odstínu?Potřeboval bych stříknout parkovací čidla abych je měl v barvěje ta tato \"špinavá\" stříbrná

díky

206kw01.jpg

Odesláno

Ten peugeot nevím no,jak mně před 3 lety sestřelil na křižovatce mlaďas tak jsem si nechal zadek a část boku(trefil mi roh auta) opravit v Peugeotu,auto jsem si přebíral v lijáku tak se toho nedalo moc kontrolovat.Jenže pak jsem zjistíl jak šílený je barevný rozdíl odstínu dveří řidič-původní lak,dveře za řidičem -nový jejich.Když jsem to byl urgovat co jsou to za amatéři tak mi bylo rečeno,že neví kde se stala chyba,že podle VIN mněly barvu a tou to nastříkaly.Auto bylo už skoro 10let staré a barva musí být ze slunka vybledlá je buď asi nenapadlo,nebo spíš na to oni serou.:bacha .Teď to pozná každý,že je to opravované--i slepec:grr

Proto ti doporučuji běž tam kde se míchají barvy,dopasujou ti aktuální odstín který auto má:roll:

[upravil dne 8.5.2012 11:10 od chuck11]

Odesláno

No ono ty orig. spreje ( upozorňuju, že nevím jak u Pežo ) mívají jen jednu šarži. Kdežto když příjdeš za lakýrou tak vytáhne vzorník a od každýho odstínu jsou tam 3 šarže. Už to o něčem vypovídá a samozřejmě je potřeba to i poladit k reálnému vyšisování.

Odesláno
když teda půjdu do míchacího centra, co po mě budou chtít? nějaký kod barvy? kde ho případně seženu?

kdyz jsem byl se svim tak prisla zenska rekla ze si mysli ze to je takova a takova barva ale prej s nejakou jinou zrnitosti donesla vzornik porovnala namichala a hotovo. Barva z peugeota podle vin je mnohem tmavsi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...