Kubát Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Mám takový dotázek.Nemá někdo z lakošů nějaký zbytek, nebo nebude stříkat něco v tomto odstínu?Potřeboval bych stříknout parkovací čidla abych je měl v barvěje ta tato \"špinavá\" stříbrná díky Citovat
chuck11 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 proč si nenecháš v nějaké prodejně autolaků namíchat tvojí barvu a pak ti ji dají do spreje:myslim Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 nebo podle VIN koupit v Peugeotu spray,nebo lakovací tužku [upravil dne 7/5/12 23:02 od Gabriel 307] Citovat
Kubát Odesláno 8. květen 2012 Autor Odesláno 8. květen 2012 cococo? to vůbec nevím, že něco takového je. mohli byste mi to prosím upřesnit? jak v tom peugeotu? na kolik to cca výjde? dík Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Když zajdeš kamkoliv kde míchají spreje tak ti namíchají potřebný odstín cena cca 350,- Citovat
chuck11 Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Ten peugeot nevím no,jak mně před 3 lety sestřelil na křižovatce mlaďas tak jsem si nechal zadek a část boku(trefil mi roh auta) opravit v Peugeotu,auto jsem si přebíral v lijáku tak se toho nedalo moc kontrolovat.Jenže pak jsem zjistíl jak šílený je barevný rozdíl odstínu dveří řidič-původní lak,dveře za řidičem -nový jejich.Když jsem to byl urgovat co jsou to za amatéři tak mi bylo rečeno,že neví kde se stala chyba,že podle VIN mněly barvu a tou to nastříkaly.Auto bylo už skoro 10let staré a barva musí být ze slunka vybledlá je buď asi nenapadlo,nebo spíš na to oni serou. .Teď to pozná každý,že je to opravované--i slepec:grr Proto ti doporučuji běž tam kde se míchají barvy,dopasujou ti aktuální odstín který auto má: [upravil dne 8.5.2012 11:10 od chuck11] Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 No ono ty orig. spreje ( upozorňuju, že nevím jak u Pežo ) mívají jen jednu šarži. Kdežto když příjdeš za lakýrou tak vytáhne vzorník a od každýho odstínu jsou tam 3 šarže. Už to o něčem vypovídá a samozřejmě je potřeba to i poladit k reálnému vyšisování. Citovat
Kubát Odesláno 8. květen 2012 Autor Odesláno 8. květen 2012 když teda půjdu do míchacího centra, co po mě budou chtít? nějaký kod barvy? kde ho případně seženu? Citovat
Vítek1 Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 když teda půjdu do míchacího centra, co po mě budou chtít? nějaký kod barvy? kde ho případně seženu? kdyz jsem byl se svim tak prisla zenska rekla ze si mysli ze to je takova a takova barva ale prej s nejakou jinou zrnitosti donesla vzornik porovnala namichala a hotovo. Barva z peugeota podle vin je mnohem tmavsi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.